- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Na hát már a GB rommal sem megy a GPS.
Nem talál jelet.. Régen meg 3-5 mp volt...Akkor meghalt a gps benne? Vigyem szervizbe?
Értem a csíziót.
-
hefe77
tag
válasz Nuada herceg #16203 üzenetére
Ha van mobilneted, akkor érdemes bekapcsolni és úgy megpróbálni. Nekem is volt olyan, hogy egy vadonás új rom nem talált jelet, de egy szimpla újratelepítés megoldotta.
-
Zoli133
addikt
válasz Nuada herceg #16203 üzenetére
Tudom, triviális, de helymeghatároás engedélyezve van beállításokban? csak mert egyszer (na jó 2x) ezt benéztem én....
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
ko9
addikt
-
addikt
Hát nem tudom, hogy biztos így van-e, mert az egyik ismerősöm panaszkodott a Sony Xperia S-re, hogy a saját Sony fülesével, gyakran megszakad a lejátszás, valami kontakt hiba lehet ( nem kellően illeszkedik ). Ezért kipróbáltam a sajátommal ami, normál szabványú, és működött.
Mellesleg megjegyzem, hogy elég cikki egy prémiumkategóriás telefonhoz selejtes Sony fülest csomagolni. A Sennheiser MX260 hangzásra is odaver ennek a selejtes vacaknak, ezt a tulaj mondta, tetszett neki a füles. Pedig nem a drágább fajtából való.
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
dokee78
félisten
De érdekes REALICS alatt ha be van kapcsolva az USB hibakereses akkor is csatlakozik addattárolas módban.
STOCK ICS alatt nem működött ilyen esetben. -
eastsider
nagyúr
GB-t akarok flashelni ICS-re. root miatt kéne
ezt kapom. az ftf file jó.
24/013/2012 14:13:53 - ERROR - ERR_SEVERITY="MAJOR";ERR_CLASS="SECURITY_CLASS";ERR_STATIC="SIN_HEAD_VER";ERR_DYNAMIC="Failed to verify sin header";esetleg más módszer rootolásra?
-
Nuada herceg
őstag
válasz hefe77 #16204 üzenetére
Hát az igaz, hogy nekem is az ICS frissítésnél tűnt el a gps.
Én frissítettem flashtoollal. Ennek már vagy 3 hónapja, azóta nincs.Csak most megyek hosszú útra és most feküdtem rá a dologra.
Visszatettem ma délelőtt a GB-t, de már azzal sincs.
Így ezért gondolom, hogy elromlott a gps benne.
De bár ne lenne igazam.Most a SUS-al felrakom az ICS-t, hátha az csinál valami hasznosat,
de már abban sem bízom.Értem a csíziót.
-
törölt tag
Sziasztok
Ha van értelme , akkor esetleg én is felraknám a telómra az ICS-t.
A mini adatai:
T-mobile függő
ST15i
2.3.4
build:4.0.2.A.0.42Azon kívül hogy Root -oltam és töröltem pár felesleges gyári appot, és megcsináltam a script-es kalibrációs dolgot a gombok életre kelése ellen semmi más nem csináltam vele.
Olyan megoldás érdekelne amivel esetleg megmaradna a root jog.
Hogy hogyan kezdjek hozzá azt sem tudom , mert olvasgatva a fórumot , annyi megoldás és szoftver van , hogy totális káosz lett nekem ez az egész frissítés dolog!
Esetleg ha valaki összefoglalná van adna pár magyar linket , hogy mit, mivel, mikor és hogyan , az nagyon jó lenne.
Illetve érdekelnének olyan dolgok , hogy mik az előnyei és hátrányai ha ICS-t teszek rá.
-
eastsider
nagyúr
válasz eastsider #16211 üzenetére
24/012/2012 15:12:26 - INFO - Selected ST15i_4.0.2.A.0.42_(1249-6227).ftf
24/012/2012 15:12:26 - INFO - Preparing files for flashing
24/012/2012 15:12:27 - INFO - Please connect your device into flashmode.
24/012/2012 15:12:32 - INFO - Device connected in flash mode
24/012/2012 15:12:33 - INFO - Opening device for R/W
24/012/2012 15:12:33 - INFO - Reading device information
24/012/2012 15:12:33 - INFO - Phone ready for flashmode operations.
24/012/2012 15:12:33 - INFO - Start Flashing
24/012/2012 15:12:33 - INFO - Flashing loader
24/012/2012 15:12:36 - INFO - Loader : S1_Loader_Root_773f - Version : R4A066 / Bootloader status : ROOTED
24/012/2012 15:12:36 - INFO - Flashing kernel.sin
24/012/2012 15:12:36 - INFO - Ending flash session
24/012/2012 15:12:36 - ERROR - ERR_SEVERITY="MAJOR";ERR_CLASS="SECURITY_CLASS";ERR_STATIC="SIN_HEAD_VER";ERR_DYNAMIC="Failed to verify sin header";mi lehet a hiba? zárt, de nyitható a BL
-
bala6120
senior tag
válasz eastsider #16221 üzenetére
Öcsém is ezzel a problémával küzd, de ő meg ICS-t szeretne felrakni, de GB sem megy fel, mindig a sin header-s hiba van. Egyedül a Wotannal lehetett flashelni, de az meg már fizetős.
Most is van még hiba? XDA-n sem találtam megoldást, de szerintem a függetlenítés okozza, melyet nem tudjuk mivel csinálták. -
beci
őstag
Sziasztok.
Az hogy lehetséges,hogy a teló ma háttérképet váltott magától?
Ráadásul a kirakott háttérképet,nem is találom a hátterek közt.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
pcnet
addikt
Az semmi, nálam töltőre dugva a teló kiírta, hogy "USB hibakeresés csatlakoztatva". Mintha gépre dugtam volna. Ez meg hogy lehet? Ez a mai volt a második eset. A Minik sem szeretik ezt a nagy meleget?
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
RangerFox
veterán
Lenne egy hülye kérdésem: a temple run minden minire rá van gyárilag telepítve?
-
Nuada herceg
őstag
Sony telefonokat hol szervizelnek?
Hova tudnám elvinni az enyémet?Értem a csíziót.
-
sdd2
veterán
válasz Nuada herceg #16230 üzenetére
Cordon kft
Újpesten van a Széchenyi téren, de hogy hány szám ne kérdezd, talán nyolc de a keresőbe beírod és vagy 100x feldobja.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
sdd2
veterán
válasz Nuada herceg #16232 üzenetére
Ha a szolgáltatónál vetted bemész az üzletbe és ők felküldik, boltnál is hasonló szerintem ha gyári garis.
-
Nuada herceg
őstag
Szolgáltatónál igen, a T mobilnál.
De már az Ics van rajta és nem is a
T-mobilos.. Ebbe tuti belekötnének.Meg van a telefonom sarkain 1 kis kopás.
Szóval tuti visszaküldenék, hogy szakszerűtlen
használat, meg garancia megvonás.Ja fél éve vettem amúgy. Pontosabban 8 hónapja,
szal még érvényes a gari.Csak én úgy gondoltam, beviszem valami szervizbe,
megcsinálják, 5k huf és ennyi.De hát na... Belelóg a kezem a bilibe.
Értem a csíziót.
-
sdd2
veterán
válasz Nuada herceg #16234 üzenetére
Vidd be a szervízbe csak előtte flashelj fel egy GB (2.3) ROM-ot, van hozzá leírás a topikban is. A Sarkokon lévő kopás az használatből eredő, burkolatot nem fognak cserélni ingyen bár nem tudom mi baja a készülékednek.
hunfatal
Nekem a független X10 mini-nek a garilevelén is a Cordon van megadva és a T-s mini-én is.
-
trassher
addikt
válasz Nuada herceg #16237 üzenetére
Nekem sem lát az ISC gps-t csak nekem annyival rosszabb a dolog hogy nem is tudom visszaflash-elni gb-re
Redmi Note 7
-
ko9
addikt
válasz Nuada herceg #16232 üzenetére
Békés megye? Merre?
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
sdd2
veterán
-
Nuada herceg
őstag
válasz trassher #16238 üzenetére
Na ez 1 jó hír.
Mármint nem a Te problémád.
Hanem hogy nem egyedi az esetem.Egyébként nekem is akkor "ment" el a gps-em,
amikor frissítettem flashtoollal ICS-re..
És azóta nincs. Ma visszaflesseltem GB-re,
de azon sem volt már.Bízom benne, hogy csak valami szoftverhiba, de
hát nem tudom mi lehet a gond.Egyébként: Békés megye.
NagybánhegyesÉrtem a csíziót.
-
ko9
addikt
válasz Nuada herceg #16243 üzenetére
Hmm az pont a megye másik oldala (Okányhoz képest)... Felajánlottam volna, hogy ránézek, hátha esetleg sikerül megoldani valamit ha közel vagy, de kiderült, hogy mégse vagy annyira közel
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Nuada herceg
őstag
Hát nekem végül is annyit megér.
83 km innen Okány.
Oda vissza igaz hogy 160, de szerintem
azt még bevállalnám, hátha sikerül valamit alkotni vele.Na majd jövő hét elején rád írok, hátha ráérsz és meg
tudjuk nézni. Mert megyek napra Pécsre, szóval olyan
kedd szerda környékén esetleg.
Majd mondod hogy épp jó e, vagy nem.Értem a csíziót.
-
trassher
addikt
válasz Nuada herceg #16243 üzenetére
Én most várok az ICS frissítésre ami állítólag a héten elérhető lesz, hátha az megoldja a gondot.
Redmi Note 7
-
RangerFox
veterán
Szerintetek megéri 25k-ért venni egy ilyet karifüggetlenül garival vagy a media markt-ban vegyem meg 40k-ért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest