Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kaminski

    tag

    Sziasztok!
    Azért írok, mert én is szeretném feltenni a rootolt ICS-t! Azt olvastam itt, hogy sokaknál jobb az üzemidő! Nálam egy napot bír ki a teló, igaz nyomkodom rendesen. De a sok gyári appot is ki szeretném írtani és azt a fent linkelt satusbart is szeretném megcsinálni!
    Viszont még soha nem csináltam ilyet! Sokat olvasom a fórumot, igy van egy általános fogalmam az egészről, de a zavar is a fejemben elég nagy az általam nem használt programok és fogalmak miatt! (rom, root, recovey, ilyentool, olyantool,cwm, stb.)
    Nos a telóm egy T-függő semmivel bele nem piszkált 62-es végű GB! Az tudom, hogy a 42-est kell visszarakni, rootolni és frissíteni! Már a problémám itt kezdődik! Milyen 42-est? T-mobilosat, vagy függetlent? Honnan és melyik a jó nekem a továbbiakban is! De a SEria.huból is linkelt leírás is sok kérdést vetett fel bennem, hogy mit töltsek le pontosan.
    Szóval, ha vki venné a fáradságot és leírná nekem a részleteket, azt nagyon megköszönném! Tudom, hogy a 13ezer hozzászólás majdhogynem a buherálásról szól!
    Vki írta, hogy az 1. hszt. át kellene szerkeszteni ezzel kapcsolatban! Az nagyon jó dolog lenne, mert akkor a kezdők nem terhelnék "ostoba" kérdéseikkel a fórumot!

    Honor 8

Új hozzászólás Aktív témák