Hirdetés
- Így állítsd be a gyermeked androidos készülékét
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolll3
tag
Van még valakinek ilyen gondja hogy mondjuk töltök egy 500 megás játékot wifi-n akkor fél percenként ledobálja a wifit és kiírja hogy unstabile network??
[ Szerkesztve ]
"Majd ha az ember kivágja az utolsó fát, megmérgezi az utolsó folyó vizét, kifogja az utolsó halat is, akkor rádöbben, hogy a pénzt nem lehet megenni."
-
dangerzone
addikt
Sziasztok.
Barátnőmnek xperia minije-van.
PDf olvasót kellene rá telepíteni. Azt hogyan lehet?
Marketből letöltöm, aztán telepíti is magát, vagy hogyan működik ez? Sosem volt még okos telefonom. -
szoknyaimádó
csendes tag
hali! a gyári független romokban van beépitett adatforgalom számláló?
-
törölt tag
válasz dangerzone #12803 üzenetére
igen marketröl leszeded,automatikusan feltelepül és utána öröm és bódogszág
-
ko9
addikt
Van itt valaki zárt bootloaderes, akinek ICSje és ROOTja is van, és tesztelné az új zárt bootloaderes recoveryt?
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
törölt tag
válasz Ateszpapa #12810 üzenetére
meg maradt végül is a root,kis trükközésel,telefonon keresztül frissitettem. Én csak azért értetlenkedek mert a defym is zárt bootloaderű és mégis lehet zippel a procit húzni(gyári romnál is) a főzöt rom felrakásrol nem is beszélve,nem kell annyit kinlódni mint ezzel a minivel
-
törölt tag
megszokás hatalma,hozzá szoktam hogy a defy is 1300on pörög Amugy főleg 1-2 játék vagy zene halgatás után kicsit nehézkesnek érzem a mozgását...
(#12813) Ateszpapa mert először gépről volt, csak utána olvastam 1 leírást hogy hogyan és hogy sdről mit kell még felrakni
[ Szerkesztve ]
-
draco84
tag
Sziasztok egy kis segítséget kérnék tőletek!! Azt szeretném kérdezni hogy miért nem tudom ota-n fríssiteni elkezdi a telepítést és pár másodperc múlva elsötétül a kijelző és se kép se hang útána már csak egy flashtoolal tudom újraéleszteni vissza áll mindenre úgy ahogy volt.
és kiírja hogy a telepítés nem sikerült amikor már bekapcsoltam a telefont. Ötlet? valakitől kérek szépen -
Regiee
aktív tag
Mai napon megváltam a Minimtől, így elköszönök tőletek és szeretném megköszönni a sok segítséget!
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
draco84
tag
tényleg senkinek semmi ötlete?????
-
törölt tag
Lehet én öregszem már nagyon de ez a bootloader nyitás nekem nem megy(tul bonyolult)elbaxni meg nemakarom a telefont,de igy meg nemvagyok megelégedve vele
-
wsh13
tag
ko9, az általad készített ExMIUIv4 2.6.8 ROM felrakásához nyitott BL kell? Vagy felmegy zártra is?
-
Regiee
aktív tag
Köszönöm mindenkinek! Nagyon tetszik, nem bántam meg!
További jó forumozást nektek is!
Üdv:AttilaIphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Perillustris
senior tag
Nevezett telefonhoz tudtok ajánlani felkarra (is) rakható tartót? Mellé csak egy-két kártyát tennék, esetleg ha van plusz kis zsebe, kulcsot. Futáshoz szeretném, az övtáskát nem szeretem.
Perillustris
-
punky10
addikt
válasz Perillustris #12827 üzenetére
Keress Active-tulajdonosokat.Az Active-hoz adtak felkarra csatolhato "fittnes-tokot".Én már elküldtem valakinek innen a forumrol...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
draco84
tag
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket igazán segítő készek vagytok csak egy kérdést tettem fel azt hittem ezért van egy ilyen forum létre hozva!
-
punky10
addikt
válasz draco84 #12829 üzenetére
Hidd el,nem nemtörődésböl nincs válasz,csak képzeld el,ha mindenki beirná,hogy "nem tudom","passz","lövésem sincs"...stb
A legtöbb embernek simán megy a frissités,ök azért nem tudnak segiteni.A többiek(root után töröltek már progit,tehát OTA-n nem frissitenek)eleve flashtoollal dolgoznak,szintén nem találkoztak még ilyennel...
Biztos lehetsz benne,ha olyan forumozo olvassa a HSZ-edet,aki tapasztalt már ilyet,vagy tudja a megoldást,akkor az irni is fog...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Des1gnR
őstag
Vagy Vera
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Perillustris
senior tag
-
neelix
csendes tag
válasz rutyika68 #12799 üzenetére
Hát én még 2.3.4-es sima gyári romot használok az ext2 patícióval, de a marketről letölthető link2sd-vel.
Elvileg mennie kellene azzal akkor is, ha ics van rajta.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD&feature=search_result
Azt írja az adatainál, hogy 1.6 and up.
-
v_angelus
tag
válasz rutyika68 #12799 üzenetére
ha jól értem, akkor ez nagyon hasonlít a linuxon használt symlink-hez, ha igen, akkor ennek elvileg függetlennek kell lennie az andriod verziótól, linux-on elég rég óta van.
ha az adott app-ra vonatkozik a kérdés, akkor nem hiszem, hogy gond lenne az ICS alatti futással.
Mihelyt tudjátok, hogy mi a kérdés, érteni fogjátok a választ is.
-
evooo
aktív tag
itt van egy ami galaxy minire van, de gondolom jó ehhez is.
-
ricsike81
aktív tag
frissülhetne már a mini, nem értem, hogy minek huzzák halasszák ez ta frissítést, mikor már több telóra kijött az ics !
-
androcles
tag
Üdv, a mai napon visszatértem a SE-hoz, több éves Nokia nyúzás után. Az xperia mini előtt kipróbáltam a samsungot, és egy N8-as nokiát is, de nem tetszett, nem éreztem, hogy meg tudnám őket szeretni, túladtam rajtuk. Nem felejtettem el, hogy a mai napig legjobban szeretett készülékem egy SE W810i-volt,ezért gondoltam veszek egy minit és kipróbálom....nem is csalódtam, minőségi, szép és jól használható készüléknek látszik,már az első napon is.....
Az android persze nagyon szokatlan,és bűn bonyolultnak tűnik elsőre, viszont látni benne a potenciált.....beállítgattam a készülékemet, de egy dologgal nem boldogulok, nem találom az érintőképernyő érzékenységének beállítását.....egyszer valahogy megtaláltam, de azóta már vagy 20 x átfutottam mindenen és nem találom....túl érzékeny nekem a képernyő, egy kisebb fokozatra állítanám.
Köszönettel előre is a segítséget...."Nagyon soká tart, míg az ember rájön, hogy nem értett meg semmit..."
-
molnarpeter
nagyúr
PÜ
mp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így állítsd be a gyermeked androidos készülékét
- PlayStation 5
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sorozatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest