Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kecz

    aktív tag

    Én vissza térek a GB-re szerintem. Addig legalábbis biztos, amíg nem ajánlja fel a PCC a frissítést. (Bár mondjuk nekem már az ICS-t ajánlotta :P )
    Nagyon tetszik nekem az ICS, de negatívumokat találtam, bár valószínűleg nálam nincs valami rendesen beállítva.
    Úgy vettem észre, hogy jobban melegszik így a teló. Nem tudom, hogy a procit milyen frekvencián pörgeti alaphelyzetben, mert nem kapcsoltam be a cpu figyelést. Illetve a készenléti idő is kevesebb volt jelentősen. Sajnos itt sem tudtam megnézni, hogy mi használta a legtöbbet, mert mikor ma reggel bekapcsoltam már csak a friss adatokat mutatta.
    Ezeken kívül nekem még lassabbnak is tűnik, mint a GB. (Kilőttem a sok vacak háttérben futó programot)
    De a legfőbb ok, hogy visszarakom a régit, hogy hétfőn szervizbe szeretném vinni, mert valószínűleg hardveres baja van (ismét :W ). Random rendszerességgel hívásokat nem kapok meg, csak valamikor később a tájékoztató sms-ek érkeznek. És még a rendszer órája is gyorsabban számolja az időt, mert 1-2 nap alatt 20 percet siet a telefonom órája.
    Első este úgy tűnt, hogy hogy az új szofttal megoldódtak ezek a problémák, de másnap reggel már megint nem ért el barátnőm.
    Egyébként nem egy nagy szám ez az ICS, de én használnám szívesen. Ami azt illeti GB-n is appokkal el lehet lakni úgy a telefont, mint ha ICS lenne rajta.

    ko9: Mi lett helyette, ha szabad kérdezni? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák