Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz hegyesidr #1320 üzenetére

    Sajnálom ha érzékenyen érintett, tread777 lehülyézése feléd nézve, tényleg nem volt hozzá joga, hisz így látatlanban nem teheti meg senki, hogy mást minősítsen, max. ha haverok vagytok. A nevében is elnézést kérek!
    És az ismertek fényében igencsak becsülendő, hogy ilyen idősen is érdekelnek még ilyen kütyük, gondolom ebből, hogy otthon vagy a műszaki világban.
    De a hozzászólásod csak szőrszálhasogatásra volt jó, semmi másra, ezt be kell látnod, és ezen nem kell megsértődni. Mindenki értette mit írtam még ebben a formában is.
    Ettől függetlenül szívesen látunk itt a fórumon, ha van tapasztalatod, osszad meg bátran!

    tread777:
    szívesen! ;-)

    vovi1:
    Az a helyzet, hogy a Badát eddig csak egyetlen telefonra kellett optimalizálni, és az a Samsung. Maga az oprendszer is házon belüli, így "könnyű", jól használható, gyors rendszert csinálni. Majd ha a badát is használni fogja több gyártó, meglátjuk, mennyire futnak majd jól azokon a masinákon. ;-) Ilyen szempontból nem fer az összehasonlítás, bár jó kis info, ideje lesz felkötni a gatyát az androjédnak. :-)

    rene85:
    Miért annyira fontos, hogy villanjon? Még egy xenon vakusnál (k800 rulez!) megértem, mert máshogy nem is működhetne. Jó oké, mondjuk nem akarod a haverok szemét kisütni a világító leddel amíg elkészül a kép.
    Nekem abszolút nem hiányzik. A k800-al szerettem fotózni, ezzel inkább csak vedejózok.

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák