- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
addikt
válasz cLeanLess #76 üzenetére
samsung minden platformon nyomul keményen!
Winmo,Symbian,Android,neki is lesz linuxja,touchwiz stb..
Nokia is felkelt a maemoval...
Symbiannál két jó készüléket is letett,i8910,és innov8SE egyetlen esély már csak az android,de nem akar jönni(több egy nyomott árú és egy csúcsszuper)..
Motorola másik beteg hamarabb fogja kidobni és nyomott áron,és a csúcs is már müködik,de még nem mutatták be.... -
hajbel
addikt
válasz cLeanLess #132 üzenetére
Gané témában ajánlanám figyelmedbe a 115-ös postot, szegénységi bizonyítvány témában pedig 133-ast. Egyébként figyelmedbe ajánlanám (mielőtt különféle komplexusokkal vádolnál) a ctrl+f billentyűkombináció megnyomását, majd a gané szó begépelését a textboxba. Hasznos tud lenni mielőtt anyázol! Szerintem ott is és itt is érthetően kifejtettem a véleményemet. Tudom, hogy ott és itt sem olvastál vissza a hozzászólásaim között, hanem esetlegesen aktuális válaszomra reagáltál.
A legtöbben szerintem megnézik a plecsnit és ez alapján anyáznak (ez kb. az olvasók 80-90%-a), a többiek pedig elolvassák a teszteket, majd véleményt formálnak, és érvelnek. Az én személyes véleményem az, hogy ugyanazon árért számomra többet nyújt, mint az N97, ami soha nem lesz gyors a hardverből kifolyólag, mégis ajánlott plecsnit kapott (tudom, hogy visszavonták, mert nem tudták frissíteni, de akkor is ajálott plecsnit kapott). Több érvet most nem hoznék fel, aki akar az úgyis visszaolvas.[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
hajbel
addikt
válasz cLeanLess #153 üzenetére
Tudom, hogy már akkor is félreértettél. Mások írásaira válaszoltam, nem csak Te vagy a világon. Mivel minden második hsz arról szólt, hogy rakás sz*r a kamera, sz*r a Satio. Pontosabban ezt a képet linkeltem (egy olvasottam mobilos siteról), és azt állítottam, hogy nézzék meg maguk. Ez összesen 3 hsz volt, mivel természetesen senki sem olvasott vissza, csak ész nélkül mondta az (nagyobb megapixelszám=rosszabb minőség stb) okosságokat. Valamint azt bizonygattam, hogy szerintem ezek a hibák nem olyan égbekiáltóak(EQ, DivX, jack hiánya), és hogy más készülékek is bugosan jönnek ki. Ha neked címeztem volna a válaszokat, akkor felhozhatnád ezt, de mivel köze sem volt a válaszoknak hozzád, elgondolkodhatsz azon, hogy kinek van üldözési mániája.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest