Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
Hát...lehet hogy felfújták a dolgot?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Psytech
senior tag
Na pár hét és kiderül, hogy ő is hazudott és elejtette a telefont...
De gondolta, ha közzéteszi, hátha kap egy újat a samutól a szájának befogásáért...
Aztán meg majd jól elismeri "véletlen", hogy elejtette...
Ez nem hír, ez flamekeltés... Egy felhasználó képéből hogyan lehetne racionálisan következtetni, hogy a készülék háza silány minőségű?
Ejjh, mindegy... -
joey04
titán
az itteni topikban is panaszkodtak a tulajok a gyenge minőségre. viszont a környezetemben van 2 is, egy fehér és egy kék, de azokon még nem látni kopást stb-t.
-
Alborosie
aktív tag
Anno már a Sony Arc modellnél is volt repedéses panasz, most a Galaxynál is. Az Arc esetében egyáltalán kiderült, hogy a melegedés okozza-e a problémát vagy 10 fogorvosból 9-nek nem jött elő?
Mondjuk az külön érdekes, hogy csak egy ponton, totál keresztbe sérül a Galaxy S3 fém része...
Majd valami technikus ráugrik aztán simán elmondja, hogy ilyen sérülés csak eséstől / szándékos töréstől történhet. -
veterán
Érdekes , de kötve hiszem , hogy magától egyszer csak berepedt volna az oldala, ha még is így lenne az nagyon gáz, nem tartom ezt hiteles infónak
3njoy the Lif3
-
törölt tag
még szép. specifikációs lista mindenekfelett, hogy legyen mire matyizni. a többi lényeges dolog meg lekakkantva. valszeg a 3928 magos 927 GHz-es SoC mellé már nem fért el a normális burkolat.
-
Cyberpunk
félisten
Vacak műanyag ez is, de legalább drága.
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
-
GALARDO
addikt
Designed for Humans......nesze neked.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Beri78
őstag
azért nem sokan írtak ilyen esetről
szerintem csak fel van fújva a dolog...."...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
félisten
Én azt várnám el egy telefontól, hogy legalább addig bírja ki a készülék mechanikusan reális használat mellett, amíg a hardver teljesen el nem avul.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
MARTIN970215
tag
Vettem észre! 2 hete vettem meg 170ezerér, és már tiszta karc a hátulja, pedig nem lett ledobva! Ideges is vagyok!
-
Alborosie
aktív tag
válasz MARTIN970215 #20 üzenetére
Két hét alatt a karcok úgy maguktól teremtek meg a készülékházon...
-
Misály
addikt
Igenam, csak ezzel az a baj, hogy tokkal olyan vastag lesz a telefon, hogy felesleges volt vekonyitani magat a keszuleket, ennyi erovel mehetett volna az a + 3-4 mm es nem papirvekony boritasa lenne az eszkoznek ami hiaba szep, ha tolod ra a ferrari matricat.
Alborosie: 15 evesen nem vett o semmit, max hazavitt egy 5-ost ev vegen.
Mentor: mikor hagyod abba mar a "ha-nem-nokia-akkor-szar" kaliberu trollkodasaidat?
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
nagyúr
I9000 minőségű kb. I9100nel joval rosszabb. Hatlap mint i9000 karcolodhat napi hasznalatban is femes keret szintúgy.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Psytech
senior tag
Ebben is igazad van, de a készülékek vastagságára nem sok ráhatásom van mint végfelhasználónak. De a telefonom védelme és szépségének megőrzése érdekében tudok tenni --> tokban hordom. Egy vékony esztétikus szilikon tok nem csúnyít sokat a kinézeten, számomra teljesen vállalható. Nem kell rózsaszín pillangós tokban hordani, meg lehet azt igényesen is oldani.
(#8) Everman igen, de nem voltak túl sokan és egyedi problémának számított, mert nem 30-40 fórumozónak volt ez a tapasztalata, hanem 1-2 embernek. Azaz nem szériahiba, mert a többieké jó.
(#27) randras vegyél vissza, személyeskedésedet tartsd meg magadnak
(csendben szólok, hogy olvasd el az aláírásomban lévő készüléket, akkor rájössz, hogy nem tulajként és samsung fanként védem, hanem józan paraszti ésszel érveltem a hír hiteltelensége mellett)[ Szerkesztve ]
-
geratn
tag
Pedig következő telefonomnak ilyet szeretnék, most eltántorodtam ...
-
Psytech
senior tag
Akkor igénytelen vagyok... De nekem megfelel, mert a készülékem biztonságban tudva (jót tesz a tudat is már), 1 év múlva is olyan, mintha most vettem volna meg. Bármelyik telefon megkarcolható nem csak a Samsung Galaxy sorozat.
(#31) Everman Ha csak az S2 topikjából indulok ki (mivel nem vagyok S3 tulaj, így nem követem nyomon azt a topikot, de az előbbi készüléknél aktívan részt vettem), ott 150-200 fórumozó nevével találkoztam akik írtak is. Ki tudja, hányan csak olvasták - teljes megelégedéssel használva a készüléküket.
Azt sem lehet kijelenteni egyetlen kép alapján (cikk), hogy rendkívül sérülékeny a készülékház és ha ránézek keresztbe elreped...De legyen mindenkinek igaza - aki zsigerből gyűlöli a samsungot, azt nem tudom úgysem meggyőzni, hogy miről beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
"igen, de nem voltak túl sokan és egyedi problémának számított, mert nem 30-40 fórumozónak volt ez a tapasztalata, hanem 1-2 embernek. Azaz nem szériahiba, mert a többieké jó."
Itt szerinted hány S III tulaj fórumozik? 4-5 panaszos ennek fényében elég magas arány.
A vásárlók zöme meg nem fórumozik és nem panaszkodik a neten, így azt kijelenteni, hogy nem szériahiba és a többieké jó, nem igazolható. -
Rhino666
őstag
Hát ránézésre ez a szappantartó-műanyag nem lehet valami strapabíró egyébként sem...
Rich enough to buy an iPhone, smart enough to not buy one.
-
haxxika
senior tag
Nekem kék színű van, 1 napig használtam tpu tok nélkül. Vezettem, és a műszerfalnál a kormány előtt csúszkált össze vissza. Hátlap alján megjelentek függőleges irányú karcok...
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
-
korpicschess
veterán
Túl sok itt a (Samu-ellenes) troll. Tény, hogy szerintem is jobb az S2 megoldása, de ilyen design mellett (méret-súly-vékonyság) szerintem simán belefér egy ilyen hátlap. Pláne úgy, hogy bármikor pótolható, esetlen vehető rá egy fél mm vékony tok is...
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Piwi
addikt
Öröm látni hogy ennyi embert érdekel ez az általatok szappantartónak nevezett készülék jókat nevettem egy-két hsz-en sajnos az enyémről nem pattog le a festék, akkor most hívjak hozzá futárt?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Alborosie
aktív tag
1, A hátlap az mindig is kényes téma volt. Van ebben valakinek valami új?
Nekem volt kulcs mellett anno a Galaxy S1 és semmi baja nem volt. (Persze nem mindig és nem direkt volt így hordva, hanem egy fél napig volt ez a baleset!)2, A készülékház műanyag. Leírták már, hogy a sérülésvédelme jobb így a készüléknek.
Viszont keresztbe repedni... Hát legyen!Vajon a GT-i9250 Nexus-nak milyen hibái vannak?
-
->Raizen<-
veterán
És én még s3-at akartam venni részletre.... Drága húsnak büdös a leve.
-
m@xsys
senior tag
válasz ->Raizen<- #38 üzenetére
Egy csúcsmodellnek ne legyenek ilyen problémái! Jó hw, pocsék műanyagok.
Részletre meg szerintem nem éri meg. Amúgy is még túl drága.
Barátkoztam többször vele, nekem a fehér tetszik, de nem nyílik ki a pénztárcám éppen ilyen dolgok miatt. -
hemaka
nagyúr
Csak nem sikerült nekik is abból a műanyagból legyártattni a hátlapokat, ami anno az iPhone 3G/3GS-en is volt?
Csak mert az is repedt, mint ha kötelező lett volna neki... -
Beri78
őstag
nekem június 5 óta van meg a készülék.
csak akkor teszem tokba, ha tudom, hogy erősebb igénybevétel lesz (pl. a kocsmába le kell tenni az asztalra, és a haverok húzogatják..)
napközben, este, reggel, wc-n, kocsiban, kertben.... mindig tok nélkül használomegy árva karc nincs rajta, pedig már volt öngyújtó, aprópénz, másik telefon mellett a zsebembe, sőt - a legkeményebb próbatételt is kiállta - asszony feneketlen táskájában is utazott már!!!!
ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez egy motorola defy (ilyen telefonom volt az s3 előtt), de szerintem normál igénybevételnek tökéletesen ellenáll.
szerintem mindenkinél a karcok véletlenül keletkeznek, és nem lehet egy-egy telefonra azt mondani, hogy ez ilyen jó minőségű vagy olyan jó.
én személy szerint alapesetben tok nélkül használom, fóliát pedig sose jutott eszembe rátenni....(a telefonod azért van, hogy Te használd, és nem azért, hogy a következő tulaj örülhessen a karcmentes kijelzőnek és hátlapnak)
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Yettel topik
- Szólánc.
- Politika
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 13 128 GB Midnight Fekete Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128/6GB fekete + töltő + S View gyári tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen