- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sellaci
tag
Üdv!
Nekem Soul B-m van, de a gyári témáknál elég lassú a menü. Látom, hogy az U900-ra több firmware is kijött, ezért gondolom, hogy az U800-amra is. Tudnátok segíteni, hogy honnan lehet leszedni a legújabbat? Jelenleg U800XXHF3-t raktam rá.
Köszönöm. -
MODERÁTOR
-
legiaap
félisten
-
tame
csendes tag
válasz Viktor0610 #1054 üzenetére
De szerettem volna.
Nem lehet? -
tame
csendes tag
-
Krisssz
csendes tag
Találtam két új szoftvert: U90GXEHL1 (64,88 MB) és U90KXEHL1 (66,16 MB) ha minden igaz, mind a 2 decemberi, csak nem tudjátok, hogy a 90 után a G és a K mit jelent?
-
Jammo
csendes tag
Sziasztok!
Az eltelt időben már úgy döntöttem hogy a G600 és az U900 közt az U900-at fogom választani, és lecserélem a Nokia N73-at. Végül is tökéletes telefon nincs, így ahogy már olvastam a "hangját" is lehet orvosolni az U900-nak. Esetleg van valakinek eladó sorba került U900-a? Vateráról érdemleges telefont vásárolni?
-
Nordik
őstag
válasz Krisssz #1058 üzenetére
Valamikor vitattuk mi is ezt, hogy a G, K, U stb. jelölések mit jelentenek.
Nem igazán jöttünk rá... Elvileg hardverben különböznek ezek a változatok. De felesleges ezt a jelölést figyelni, mert ha minden igaz mindegyi soft felmegy az összes fajta U900-ra.
Azt tudom, hogy amelyik szoftnál F jelölés van az a rózsaszín változatra való. -
Nordik
őstag
Lenne egy kis problémám a telefonnal.
Nektek ahol a MicroSD kártya van, ott az afölötti rész a billentyűknél, illetve a 6, 9 és kettőskereszt gombok nem nyöszörögnek mikor nyomkodjátok?
Nemtudom, hogy alapból ilyen -e, mivel ott van a memóriakártya és ezért nem megfelelő az illesztés, vagy amikor leejtettem akkor lett ilyen?
-
Krisssz
csendes tag
Köszi a választ. Én anyit figyeltem meg, hogy a a "G" betűs szoftvernál Europe benne van a kicsomagol file nevében, míg a "K" betűsnél pedig Pink szó. pl: FactoryFs_U900_Open_Eur_Slav_PINK.ffs
Nem tudom, hogy ez pl azt jelenti-e, hogy a pink változatra való e vagy sem, de sztem vmi hasonló lehet... -
xeo98
csendes tag
Üdv!
Nagyon lassú az USB a telefonon, ez nálatok is így van? olyan 5-7k/sec re tippelem... Ezenkívül nem tudom beállítani, hogy a pc háttértárként lássa az sd kártyát, egyedül a pc studioval tudok írni rá. Öszekapcsolásnál, ha a "háttértár" vagy "médiatár" módban kapcsolom össze, akkor nem történik semmi, illetve a sajátgépen megjelenik egy u900 mint meghajtó, de ha megnyitom üres, és semmit nem lehet kezdeni vele...
Párom moto u9-e simán 2 meghajtóként látszódik a pc-n (külön a teló és az sd kártya), és minden gond nélkül 6-700k/seccel tudok írni rá.
Hirtelen ennyi....
-
tame
csendes tag
Hali!
Nekem az összekapcsolás után felajánlja,hogy milyen módban szeretném ezt megtenni 1-médiatár v. 2-pc studió v. 3-háttértár, miután kiválasztom gond nélkül megy.Látja külön a teló memóriát és a mem.karit is.Mindenféle egyéb beállítás nélkül.Nem értem nálad miért nem megy -
tame
csendes tag
Üdv.
Úgy látom,hogy külön szoft van a rózsaszín változathoz,vajon ez miben lehet más mint a többi?Azért érdekel,mert nekem épp ilyen a telóm.
Tudja valaki? -
Jammo
csendes tag
Üdv!
Eladó sorba került U900, valakinek? Akár rózsaszín is
-
daveed_14
tag
sziasztok!
láttam a neten hogy van új szoftver a telóhoz U900UXEHK1, van erről véleményetek? én most akarom lecserélni a szeptemberimet erre. előre is köszi!..." I keep dreaming you'll be with me"...
-
xeo98
csendes tag
Csatlakoztatásnál kiválaszom a háttértárat, és nem történik semmi a teló kiírja hogy csatlakozva, de a gépen semmit sem látok. A CD-ről felraktam az usb drivert, ez eszközkezelőben megjelenik egy Samsung Mobile Modem, és egy Samsung USB kompozit device. tmobilos a teló nemtom ez számít-e?
-
valen743
csendes tag
Udv, ujra itt.
3 napja nem tartozom az u900-t hasznalok koze. 8 honapom volt arra, hogy megszeressem, szokjam a keszuleket, de ha teljesen oszinte akarok lenni, akkor be kell ismerjem, hogy nekem ez nem sikerult. Az elozo u600-nak is megvoltak a sajat kis, a hasznalatot kenyelmetlenne tevo hulyesegei, de azokkal meg mindig jobban birtam egyutt elni, mint az u900-zal. Hangszoro gyengesege - ugyan az ujabb firmware-k hivatottak javitani a helyzeten, es kulonbozo trukokkel is lehetett tweak-elni a kutyut, de... De 10 bol 9 alkalommal sikerult nem meg hallanom a csorgest, sms-t akarmit. Lehet be kellene nevezzek egy fulvizsgalatra. A tapipad amelett hogy teljesen folosleges meg sz*r is. Nem, ezt sem birtam megszokni. Az meg valoszinuleg meg mar csak az en baromsagom, hogy 8 honap alatt nem birtam megtanulni, hogy hogyan lehetne ugy megirni egy sms-t, hogy ne kapjak agyergorcsot kozben - igen, tan ideggyogyaszatra is be kene menjek alkalom adtan.
Az elmult par evben volt par telefonom, a legszerethetobb tan a Nokia3410-esem volt, meg vagy 1000 eve, igaz akkor meg az elvarasok is kisebbek voltak egy telefonnal kapcsolatban. A legszerethetetlenebb pedig az u900. Mas teruleten ugyanakkor teljesen elegedett vagyok a Samsunggal, a YP P2es mp3 jatszora egy rossz szavam sem lehet, nagyon elegedett vagyok avval...
Az u900 szepnek szep, de nagyobb a fustje mint a langja, ahogy szoktak mondani.
A 3 napja hozta meg az uj telefonomat, ami mar egy kategoria ugrasnak szamit, okostelefonom nem volt meg, az uj keszulekem egy HTC Touch HD. Ahh, imadom, de azt hiszem az avval kapcsolatos eszreveteleim mar nem ebbe a topicba tartoznak.
Most viszont arvalkodik a fiokomban egy u900. Tokeletes allapotban, nagyon vigyaztam ra, mint minden kutyumre. Kijelzo vedo foliaval 1 gigas memoria kartyaval, es U90UXEHI1 firmwarrel. - plusz az eredeti osszes tartozekaval egyutt - 200 fontert vettem, most viszont 100-150 fontert megvalnek tole. Akit erdekelne keressen priviben.
Tovabbi szepet! -
daveed_14
tag
sziasztok!
szoftvert sikeresen firssítettem rajta, azzal nem volt gond. de amikor játékot akarok rárakni ott már van gond. eljutok odáig h bitpimben a file systemnél rámegyek a plusz jelre hogy felismerje a telót, de ienkor a telefon kijelzőjén isn kis kék háttér alatt bejön vmi amit csak úgy lehet eltűntetni hogyha a 0-t 2mp-ig nyomom, utána sárga csíkban kiírja h csatlakoztassam a géphez, ienkor ki az akksi, majd vissza, és újra működik. szal gőzöm nincs miért csinálja, u700ra is így kellett játékor rakni, arra tudtam, erre most vmiért nem. valaki tud segíteni? vagy esetleg nem tudja vki bluetooth-on hogy lehet felrakni játékot? talán úgy nem csinálna semmi hülyeséget. előre is köszi!..." I keep dreaming you'll be with me"...
-
Nurse
csendes tag
Sziasztok!
U900 Soul telo 3 hetes, gyönyörű állapotban minden tartozékkal (+ 1 G memóriakártyával), T-Mobilos családi okok miatt eladó. 45.000Ft
-
djxp01
senior tag
válasz valen743 #1078 üzenetére
Teljesen egyetértek veled! Az ideg szétvág az érintőgomboktól! Nem te vagy a béna, szar lett a kezelőfelülete az egész telefonnak. Szép nagyon, de az egész kezelhetősége egy nagy kalap megafos. D600as telcsimet sokkal jobban szerettem (közben eladó is :S > [link] Úgyhogy nagyon megbántam az U900 vásárlást. Fitness teremben pl esélyem sincs meghallani a csörgést, vagy sms-t, ha tőlem 3 méterre van pl. Egy kifejezés van a telefonra: csiszolatlan gyémánt....Nagyon hamar lecserélem vmi nem érintőgombos telefonra, mert ez csak egy dísz.
regisztrált: 2005-07-05
-
djxp01
senior tag
Ja, és még pár nevetséges hibája az U900nak egy kis gondolkodás után:
-játékot nem lehet rárakni, meg hogy alapból sincs rajta :S csak mocskos fizetős rendszerrel szedhetek le ...
-ha berakok vmi animált hátteret (gif), akkor akadozik a középső érintőképernyő animációja
-egy bizonyos számhoz hozzárendelt hívó kép (pics*nyi) hangyányi (D600-zal ellenben)
-lehet az én hibám, de 3 mondat után (akár ékezetes, akár nem) már 2sms-nek kezeli az üzenetet.....BOTRÁNY..próbáltam állítani az üzeneteknél, de semmi...
-szerintem széles a telefon nagyon (tepsi feeling) , vastagsággal nincs gond.
-akármilyen érzékenységen lassú, és béna a reagálása a touch screen-nek.
-halk és mono a hangszóró, a mikrofon is gyenge (haxolni nem nem nagyon szeretném kódokkal, nehogy kitalálják a kedves IQ a magmában pannonos kollegák hogy módosított a telefon, és garivesztés)Nagyot csalódtam! Lehet eljött az idő a Nokiára, vagy S-Ericssonra váltásra..
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem akartam válaszolni, de az utolsó megjegyzésed pannonos értékesítőként mégis erre sarkall...
Játékok. A fene a képüket, hogy csak a hivatalos módon engedik a játékokat feltenni a készülékre. (Vegyél Sony Ericsson vagy Nokia készüléket, ott nincs ilyen megkötés.)
SMS-küldés. Biztosan a te hibád. Ékezetek és egyéb speciális karakterek nélkül 160 karaktert kell engedjen, amennyiben ékezetekkel írnál, állítsd át a üzenet beállítások között a Karakter támogatás részen Ékezet nélkülire, így jó lesz.
Méret. Ez megint no komment kategória. Nem tudtad mit veszel, akkor miért nem nézted meg a vásárlás előtt valahol, mekkora?
"Haxolás". Nem a "kedves IQ a magmában pannonos kollegák" találják ki, hogy módosított a telefon, hanem a Samsung szervize. A "kedves IQ a magmában pannonos kollegák" csak elküldik a szervizbe a készüléked.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
valen743
csendes tag
Annak azert birok orulni, hogy valakinek feltunt, hogy vannak problemak a telefonnal, mert a hypolason kivul nem nagyon vettem eszre, hogy a hibakkal is foglalkoznanak itt.
Az sms problema nalam is adott, feltunt, de nem foglalkoztam vele, mondvan, ha a telo szerint tobb mint 160 karakter akkor tobb es kesz... De valoban, a rovid uzeneteknel is ket uzenetre sikerult feldarabolja az sms-t. Nem, nem hasznalok ekezeteket - Angliaban elek, ertelemszeruen angolul irom az smseket is, ahol ugyebar nincsenek ekezetek - .
Jatektelepites nem nagyon erdekel, sosem jatszom telefonon. Egyedul Opera Minit telepitettem, de azt is wapon keresztul, igy az nem volt problema.
Meret... Hat ennek valoban utana kellett volna olvass, aligha a Samsung hibaja, ilyen es kesz. Foldanyaval sem illik vitatkozni azon, hogy az alma miert nem korte alaku
A touch screen tenyleg lassu, az animacio akadozik - ez jellemzo minden samsungra szerintem, telefononkra mindenkepp -... Sms irasnal a fel le scroll-ozas is pain. Meg meg reszletezhetnem, hogy hol teszi nehezkesse a telefon mindennapi hasznalatat, de azt talan egyszerubb volna, hogy hol nem.
Hangszoro... Szar, kar lenne tovabb reszletezni.u.i.: meg mindig a fiokomban lapul az u900 egy szereto gazdara varva...
-
Dani91
csendes tag
hellosziasztok tud nekem segíteni valaki ? az lenne h itt olvasom h ilyen frissitések a telefonhoz és én ebből nem nagyon értek semmit nekem u 900 mobilom van és ha valaki tud akkor irjon előre is köszi
-
daveed_14
tag
valaki tud megoldást az 1081es hsz-re?
nagyon megköszönném!..." I keep dreaming you'll be with me"...
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet venni U900hoz jack átalakitót?djxp01, valen743 : Minden telefonnan vannak hibái. Azért samsungnak még mindig kisebb hibái vannak, mint az SE-nek és a nokiának...
-
Dani91
csendes tag
hellosziasztok tud nekem segíteni valaki ? az lenne h itt olvasom h ilyen frissitések a telefonhoz és én ebből nem nagyon értek semmit nekem u 900 mobilom van és ha valaki tud akkor irjon előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
valen743
csendes tag
válasz Daemon09 #1089 üzenetére
Minden telonak van hibaja - a korabbaikra visszatekintve szerintem irrevelans a megallapitasod - ezzel nem is akarok vitaba szallni. Megcsak nem is akarom tulzasba vinni az u900 fujjolasat, egyszeruen, mint ex tulaj, aki 8 honapon keresztul hasznalta, van tapasztalatom es velemenyem, ami hogy jelen esetben lesujto... ez van... Biztos vagyok benne, hogy a samsungnak vannak nagyon jol mukodo keszulekei. Ez nem volt az. Szerintem. Hogy masnak bejon? Amen.
Tovabbi vidam napot :-) -
Daemon09
őstag
válasz valen743 #1093 üzenetére
Soha nem is lesz olyan telefon, ami mindenkinek bejön. Mondj egyet, amire szerinted mindenki azt mondja, hogy tökéletes és nem voltak hibái. 3210-est kivéve, de a ma telefonok már nagyon messze vannak attól... A nokia elásta magát a BB5 szoftjaival, SE-nek is nagyon sok hibája van és persze a samsung sem tökéletes közel sem, viszont inkább ilyet használok, mint BB5-ös nokiát, ami lefagy félóránként... Erről nem is szeretnék vitatkozni.
Dani91 : Most pontosan mire is vagy kiváncsi?
-
nagyúr
Example code explanation of U600XEFH6:
U600 = Model
XE = Region
F = Year
H = Month
6 = RevisionRegion codes:
BD Greece, Cyprus
CP Finland
DB Vietnam
DC Thailand
DD India
DT Australia
DX Malaysia, Indonesia, Vietnam, Philippines, Singapore
JA South Africa
JC Tunisia, South Africa, Nigeria, Morocco, Algeria
JP Arabic
JR Arabic
JV Tunisia, Syria, South Africa, Saudi Arabia, Pakistan, Oman, Nigeria, Morocco, Kuwait, Iraq, Iran, Egypt, Algeria
XA United Kingdom, Switzerland, Netherlands, Italy, France, Germany, Austria
XB Sweden, Denmark, Norway
XC Portugal, Spain
XD Slovakia, Hungary, Czech, Croatia
XE Ukraine, Russia, Bulgaria, Lithuania, Latvia, Estonia, Kazakhstan
XF Croatia, Romania, Bulgaria
XX United Kingdom, France, Austria, Belgium, Germany, Hungary, Italy, Spain
ZC Hong Kong, China
ZT TaiwanMobile carrier codes:
BO T-mobile
AM Vodafone
AO O2
AN E-PlusRelease year codes:
A 2001
B 2002
C 2003
D 2004
E 2005
F 2006
G 2007
H 2008
I 2009Release month codes:
A January
B February
C March
D April
E May
F June
G July
H August
I September
J October
K November
L DecemberÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
djxp01
senior tag
Egy leírás alapján feltettem pár java-s játékot az U900-amra... elsőnek feltetttem ezzel a módszerrel pár játékot :
" elmondom a legegyszerűbbet a u900 java feltöltéshez:
minden játéknak külön mappát csinálsz, benne a jaddal és a jarral
beállítod a telefonon PC kapcsolatoknál, hogy kérdezzen csatlakozáskor, összedugod a géppel, és kiválasztod a médiatárat. ekkor a PC látja a telefont, és azon belül a Phone meghajtót. Jobb klikk, új mappa, mappa neve: Games
Ebbe a mappába bemásolod a jad és jar fájlokat tartalmazó mappákat (ez azért jó, mert így törlésnél nem bántja a többi játékot továbbra is futni fognak)
ha végeztél lehúzod a telót, és jönnek a kódok:
*#6984125*#; (4)Internals; *#9072641*#; (7)Storage settings; (1)Update media database; (2)Update Java DB; (8)Create Ax Dat File"Viszont... teljesen jól ment a kevés játékkal kb 5mp után bejött a játéklista a telcsin...De most rátettem vagy 100 játékot próbaképpen, és mikor beszeretnék lépni a játékok részhez a telefonnal lefagy a telcsi, és autorestartol....Bitpim-mel nézegettem , hogy hogy törölném ki a java játékokat, de nem látja a media\games könyvtárat.... Vista alol a könyvtárak közül nincsenek ott a már felinstallált java játékok a telcsi könyvtárai közül, és sehogy sem tudom letörölni őket.. 5let ?
(ja és esetleg vki tud működő hangszóró hangosító kódot plz írja le tnx)
-
djxp01
senior tag
UP! mert s.o.s. a dolog!
-
Gyurm
csendes tag
Sziasztok,
Eladó sorba került az U900-as telóm,szoftverfrissített,független,szép állapotban,dobozával,garival,adok mellé 4Gb-s mem.karit.Ár:42e Ft
érd:itt v. tgyorgykukacvodafoneponthu -
djxp01
senior tag
Köszönöm a fantasztikus nulla segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest