Új hozzászólás Aktív témák
-
Đaveed
csendes tag
Dandoo: Ugyanezzel a problémával küzködtem, DE!... tedd be az új pc studio cd-jét(amit az u900-hoz kaptál) telepítsd a szoftvert, és ekkor le akarja szedni az előbbit...mondd neki h ok szedje le, és az uninstallálás közben, kb a felénél meg fogja kérdezni h szeretnéd e menteni a már felmásolt adatokat(lehet nem így kérdezi hanem úgy h szeretnéd e eltávolítani a program összes komponensével nemtom h írja pontosan, de ha tucc olvasni nem lehet eltéveszteni csak ne kapkodj) ekkor azt az opciót választod h szeretnéd menteni a telefonkönyveket, sms-eket(Ez is benne lesz a figyelmeztető szövegben h telefonkönyvekről, és sms-ekről van szó szal mondom nem lehet eltéveszteni) majd leszedi a régit jön egy restart felrakod az újat és kész is....HOZZÁTESZEM!!!!NÁLAM ÍGY VOLT HA NÁLAD ELVESZIK A TELKÖNYV NE ÉN LEGYEK A PARASZT OLVASS EGY KICSIT...de egy dolgot csináltunk szal baj nem lehet.....
UI: VALAKI TUD HASZNÁLHATÓ(!!!) JÁTÉKOKAT A TELCSIRE? nagyon megköszönném ha mondanátok linket vagy valamit....respect all
-
dandoo
csendes tag
Nah, megpróbáltam amit mondtál.. Szóval, mivel már egyszer telepítettem a 3-at ezért letöröltem, majd megin telepítés... Nem akarta leszedni az előző verziót Csak frissíteni akart az új készülékek miat... Ez rendben meg is történt, majd elindította a 3at.. Mondom oké, akkor manuálisan törlöm a 2t ahogy mondtad, de ez se jött be, mert itt meg nem volt benne, ez a telefonkönyves dolog egyetlen egy dolgot kérdezett, olyan 40%-nál, hogy törlöm-e valami pims&filemanager.mfd kiterjesztész talán nem nem tudom nah, de ott rákattoltam, hogy nem nem akarom törölni, újraindítottam, de nincs benne az újban...
valakinek más ötlet? Nagy köszi lenne -
dandoo
csendes tag
Na kész, végre megvan a telefonkönyvem az U900ban E720ról... Sajnos számítógépről nem sikerült, így az smsek nincsenek meg.. Csak annyit csináltam, hogy a másik SIM kártyát beleraktam az U900ba, felmásoltam és visszatettem az új SIM kártyát.
Azért ha valakinek van még ötlete arra, hogy tudom megmenteni az sms-eket szívesen veszem.
És köszi azért a segítséget!
Üdv: Dani
-
gibi.david
tag
Srácok! Végül kinek sikerült a hangerőt hívás közben feljebb tornáznia? Én akárhogy próbálkozom a beálításokkal, úgy tűnt sikerült, de az előbb hívott valaki, és nagyon halkan hallottam max hangerőn, utcán sztem nem is értettem volna semmit (itthon voltam). Míg pl ha próbaképpen felcsörgetem a 1230-at, az szép hangos...
-
[Ace]
aktív tag
válasz gibi.david #555 üzenetére
A korábban leírt szervízmenüben eszközölt módosításokat a T-s U900 kikapcsolás után is megtartja, a Pannonos viszont nem. Azt tudja valaki, hogy a függetlennel mi a helyzet? Valamint megmondaná valaki, hogy ez a teló megtartja-e a rendezés (fájlok név szerint) beállításait? Az E250-nél ezt minden kikapcsolás után elfelejtette.
[ Szerkesztve ]
:: MuSiC Is LiFe :: d(^_^)b
-
donton
csendes tag
válasz gibi.david #549 üzenetére
Gibi_dávid!
Kössz a tesztelést, de a kérdésem igazából arra vonatkozott volna, hogy ha csak úgy simán csatlakoztatva van a füles, és mondjuk vezetsz, nem hallgatsz semmit, csak az autó menetzaját, akkor ez esetben hogy "csöng ki" a kicsike. Ilyenkor is csak a "püttyögő" hívásjelzés érkezik?
Kössz a választ!
Üdv,
donton
-
donton
csendes tag
dandoo!
...sajnos nekem az előző telefonom nokia volt, csak az azt megelőző volt samsung, így még pc studio 1-em, ill. most 3-am van.
De: nincs a studio2-ben olyan almenü, hogy export-inport. Az egyben ugyanis a Tool menüben szerepel ilyesmi, ami által többfajta kiterjesztésben tudod exportálni a telefonkönyvedet, de gyanítom a naptárbejegyzéseidet is. (Sms-t sem kizárt, de nem tudom.) A studio 3 phone editorában pedig találni fogsz exportálás-t, és a megfelelő formátumot kiválasztva okosan meg is csinálja a sztorit.Sms-ek kapcsán esetleg még a bluetoot-on történő átküldés lehetne esetleg megoldás, csak mind a két telóba kell egy-egy sim kártya, hogy üzemeljenek.
...ha itt a fórumban visszakeresel, nekem is volt ilyen telszám-mentés problémám, ott a kiterjesztéseket és a megoldást is meg fogod találni. Tuti menni fog!
Üdv,
donton
Nem tudjátok véletlenül, hogy az U700-as csapat megoldotta-e, hogy a hívóazonosítóként beállított képeket nem bolha-méretben adja ki a kijelző? ...hátha van megoldás, és működne U900-nál is, mint a java feltöltés.
Sajnos játékokat még én sem találtam, bár ugye lehet, hogy szintén az U700-hoz lehetne visszanyulni. Ha ott megy, hátha menne itt is.
Én még nem próbáltam a java-s dolgokat, de a nokiámhoz volt egy bizonyos nologo jad és jar fájlom (meg is van), ami ügyesen eltüntette egy-egy sms-el az állandó hálózat kijelzést.
Esetleg valaki próbálkozott már valamivel? -
dandoo
csendes tag
Donton!
De van a PC Stucio 2 ben is ilyen, hogy import/export, meg is csináltam az exportot, de az más formátum, mint a pc studio 3ban az import.. szóval így nem megy..
Bluetooth és sms... na az e720ban nincs ilyen lehetőség, hogy az smseket átküldjem bluetoothon.Köszi a választ!
-
gibi.david
tag
Nekem T-s van, és ahogy az előbb is leírtam, beállítottam a szervízmenüben az értékeket, ugyanakkor volt h valaki hívott és mégis halk volt max hangerőn, miközben pl a 1230-at ha felcsörgetem, annak van hangja rendesen. Vagy ilyenkor a másik telefonjával lehet a bibi?
Ja, és még aznap hívott másvalaki is, akkor nem is itthon voltam hanem egy forgalmas (tehát nyűzsis, zajos) bevásárlóközpontban, és akkor annál a másik embernél is hangos volt.
[ Szerkesztve ]
-
gibi.david
tag
válasz gibi.david #561 üzenetére
Most - csak úgy - megint megnéztem a szervíz menüt, és az általam bevitt és elmentett értékek voltak benne, remélem minden oké lesz a hangerővel
-
gibi.david
tag
Srácok, ma vettem egy 3,5mm-es mikrofonos jack csatlakozót a telóhoz, hozzátettem az SE HPM-70esének füles részét és nagyon jól szól Rock hangszín alatt.
-
[Ace]
aktív tag
Ma rendeltem meg a kicskét, holnapra hozzák. Van valakinek arról valami tapasztalata, hogy esetleg a rendelt készüléken nincs magyar nyelv? Utólag megoldható egy olyan szoftver rátöltése amiben van?
-
KIL
csendes tag
Üdv. mindenkinek. Erősen gondolkodom egy U900-on, de lenne két kérdésem: a rendelt készülékekben van-e magyar nyelv, illetve, hogy milyen színekben kapható itthon?
Előre is köszi a választ. -
[Ace]
aktív tag
-
KIL
csendes tag
Ezek szerint te konkrétan szürkét akartál? Milyen szinben volt még a vip-phne-nál, mert én hallottam, h. létezik feketében , ezüstben, pinkben, aranyban. A honlapjukon a pinket tüntetik fel, a másikhoz pedig nincs írva, h. milyen! Szóval honnan tudod, h. milyet rendelsz, mert engem vagy ezüst vagy fekete érdekelne.
Köszi. -
KIL
csendes tag
Bocs, szóval szürke, vagy ezüst érdekelne, mert a többi szörnyen néz ki, legálabbis a képeken, amit a neten találtam. Egyébként mi a különbség a szürke és az ezüst között élőben, mert a képeken nem igazán látszik!
-
[Ace]
aktív tag
Igazad van, azzal szinkronizálva jó. Én úgy próbáltam, ahogy az mp3 lejátszómmal csináltam, azaz behúztam a zenei mappát a media playerbe, ráhúztam a borítót és a mappát másoltam fel commanderrel, de ez így nem szeretni. De a lényeg, hogy működik.
Más...a billentyűhangot nem lehet külön kikapcsolni csak ha lenémítom a telefon hangjait? Mert nekem az működési hangokkal nincs gondom (mikor elmenti a beállítást, be-ki kapcsolás), de úgy tűnik ezt mind együtt kezeli. Valamint meg tudnád esetleg mondani, hogyan tudom rábírni a telefont, hogy kikapcsolás után is alapértelmezetten Név szerint rendezzen mindent a saját fájloknál? Mert nekem visszaáll Dátum szerinti rendezésre.
Jut eszembe, beállítottam, hogy hangosabb legyen a beszélgetés hangereje és szerencsére kikapcsolás után is megmaradnak az értékek.A színt tekintve amúgy én eleve ilyet akartam, de nem is nagyon láttam neten olyan helyet, ahol fekete lenne (lehet van, csak én nem találtam).
-
KIL
csendes tag
A lényeg, hogy nekem is a szürke tetszik igazán. Csak a képeken nem mindig egyértelmű, hogy melyik az ezüst és melyik a szürke. A szürke az , amelyik kicsit vöröses-barnás a képeken? Egyébként összeszerelési minőségben, masszívságban mennyire váltotta be a hozzá fűzött reményeket? Gondolok itt a csúszka lötyögésére pl., mert attól sokan tartottak!
-
[Ace]
aktív tag
Színben egyre gondolunk, nekem is az tetszett. Minőségét tekintve teljesen jónak mondható, kézben tartva nagyon masszív érzés, van súlya, jó a fogása, a flip is rendben van, lötyögésnek nyoma sincs Hozzáteszem igaz, hogy csak 1 napos a teló, de pl. az E250-mél az első naptól fogva megvolt a holtjáték. A legelső alkalommal volt egy kis nyekergés mikor kitoltam, de azóta semmi. Annyira mondjuk nem pattan ki, mint mondjuk egy LG csoki telefon, ennél ha nincs nagy lendület, csak szépen kitolod akkor az utolsó pár centinél rá kell tolni, mert nem csúszik ki teljesen. Ha van még kérdésed nyugodtan írj!
-
[Ace]
aktív tag
Audio adaptert hol és milyet érdemes venni? (Már ha nem csak egy féle van). Korábban írták a gigatel-t, de azt nem ismerem.
-
KIL
csendes tag
Köszi szépen a válaszokat. Egész jól hangzik ez az összeszerelési minőség. Kérdeznénk is még pár dolgot: a hangerő nálad is kicsi, vagy neked megfelelő? Esetleg sikerült megoldanod a kódok segítségével? Illetve hogy bírja az aksija ez alatt a pár nap alatt és mennyire nyüstölted?
Köszi. -
[Ace]
aktív tag
A hangerő nálam is halk volt, de könnyedén tudtam módosítani az értékeket amiket nem is felejt el kikapcsolás után sem. A legnagyobb hangerő 8dB volt, nálam most az 15dB. Nekem így teljesen jó, ha kell nagy zajban is tökéletesen hallom a másik felet.
Az akksiról annyit tudok mondani, hogy tegnap 1,5 órát folyamatosan fényképeztem a telóval, ami 85%-ra merült le. Szerintem ez elég jó érték, főleg ha azt nézzük, hogy a fényerő is maxon volt és folyamatosan ment a kijelző.
Most éppen Javakat telepítgetek rá, a korábban linkelt leírás alapján könnyedén meg lehet ezt is oldani.:: MuSiC Is LiFe :: d(^_^)b
-
Nim
csendes tag
Sziasztok!Énis a napokban szerzem be a kicsikét!
De nekem igazából nem a hagyományos szürke tetszik, hanem a sima ezüst (Silver), aminek nincs ilyen fekete szegélye. Vagy a sima fekete tetszik még. De nem tudom, hogy hol lehetne ilyen színekben beszerezni, mert eddig sehol nem találtam. Talán a Silver-t könnyebb lenne, mert arról sok kép van a neten, de a feketéről nem láttam még csak egyet. Na persze nem a világ vége, ha csak szürkében van, de jó lenne ha lenne másikban is.
Ti mit tudtok erről?Tehát ez az ezüst:
http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/samsung-u900-soul/gsmarena_002.jpgEz a sima, hagyományos:
http://www.mobile-review.com/review/image/samsung/u900soul/pic/pic16.jpgItt pedig a színesekott a fekete)
http://www.mobile-review.com/review/image/samsung/u900soul/color.jpg[ Szerkesztve ]
-
KIL
csendes tag
Én találtam egy helyet, ahol árulnak szürke, fekete, ezüst és pink színben is:
www.partnerogsm.shp.hu
A netes képeken szerintem nem egyértelmű a szürke és az ezüst közti különbség, de amit betettél linket, azon igen. Náluk sem tudom , hogy milyen ezüstről van szó, mert olvastam már Steel Silver és Platinum Silver elnevezést is. Ezek szerint kétféle ezüst létezik.
Nekem is a hagyományos, szürke tetszik. Én mindenképpen olyat szeretnék venni. -
StoneBridge
senior tag
Sziasztok!
(nemrég nyertem egy ilyen telefont, még szokom )
Jól látom, hogy a fényképezési funkcióknál csak 4 beállítási lehetőség van (makró,vaku,fehéregyensúly,önkioldó)?
Mi az a jelenet? Miben más, mint a fényképezés?üdv,
SBMarx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
legiaap
félisten
válasz StoneBridge #579 üzenetére
Nyerted...
Hol és mivel nyerted?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
StoneBridge
senior tag
Samsung nyereményjátékán. Nem emlékszem mikor jelentkeztem rá. Nyaraláskor értesítettek, kellemes "löket" volt..
Tegnap lőttem pár fotót, hogy összehasonlítsam az N82-vel. Meglepően jó képeket készít a Samu is. Csak sötétben vérzik el, de a led villanót nem is szabad versenyeztetni xenon vaku ellen.
A fényképezési funkciókat közben megtaláltam. Már csak a jelenet módot nem értem, hogy mire van.
SB
Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
Motion_Blur
félisten
Azért durva, hogy mit kibír nálam a telefon... múlt héten porban, 40fokban húztam magam után sokszor kiesett a zsebemből, esténként buliban kb. páros lábbal ugráltam rajta, ehhez képest pár karcolás van rajta.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
StoneBridge
senior tag
válasz Motion_Blur #582 üzenetére
Fólia nélkül?
A hátlap kissé érzékenynek tűnik, mert az alig kéthetes telefonomon már most látok egy szép karcolást, pedig én aztán óvom a telefonjaimat.Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
[Ace]
aktív tag
válasz StoneBridge #583 üzenetére
Ha kiválasztod a jelenetet és utána a fényképezőbeállításoknál jobbra kolbászolsz, akkor észrevehetsz egy új menüpontot, ahol előre beállított jelenteteket találsz (tájkép, portré, éjszakai stb), lényegében a normál fényképezőmódban a beállításoknál állítható dolgokon módosít magának. Például tájképnél 50-re teszi fel a színtelítettséget, amivel erősít a színen, de nem lesz annyira éles a kép. Én a normál módban használom, a színbeállítást 0-án hagytam, az élességet meg 50-re állítottam, szerintem így a korrekt.
-
Nim
csendes tag
Nos mostmár nekem is megvan!!! Nagyon tetszik, csak vannak furcsa dolgok amiket nem értek.
A GSM-Depo-tól rendeltem a telót, és mikor bekapcsoltam, nem a szokásos szép "Samsung Fun Club" animáció jött be, hanem az "O2" animácója (ami vmi szolgáltató lehet). És a navipad sem jelzett semmi Samsung félét. És mikor bejött a főképernyő .. nem magyarul jött be, hanem automatikusan németül...és a nyelveknél ugyan van magyar, de az automatikus nyelv ott is a német. Meg az is furcsa, hogy minden tesztben látom h a főképernyőnél az jobb és bal alsó sarkokban(a választógomboknál) az kéne h legyen h "Menü" és "Névjegyzék"...ennek ellenére nekem az Üzenetek és a Böngésző van ott...és sehol nem találtam rá állítási lehetőséget, mert csak a navipad gyorsbillentyűit lehet állítni. Meg van benne egy o2-s kép is, meg O2-s webhelyek vannak ráprogramozva...és még azis furcsa h eredetileg nem kéne h legyen benne játék, ennek ellenére van benne kettő. Ez is sztem O2-höz tartozik. És nagyon idegesít, mert nem a szép Samsung animáció van ki-és bekapcsolásnál hanem ez a sz*r.
Ezek miért vannak? Mi lehet az ok?..egyébként tesóm is rendelt már a depo-tól és neki is O2-es cuccok vtak rajta. És olyan érzésem van így mintha le lenne butítva..mert utálom ha egy szolgáltató belenyúl. Így nincs meg a feeling.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
A Depos srác ezek szerint a német O2 szolgáltatótól vette a telefont ezért ez a sok hülyeség rajta.
Én így meg sem vettem volna.
Így jártam anno az F330-al. Azt meg valami Olasz szolgáltatótól szerválta...mondtam neki köszi, de inkább ezt kihagyom.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Nim
csendes tag
De mostmár hogy kérjem vissza a pénzt? Mostmár nem adhatom vissza.
Amúgy vki nem tud megoldást arra, hogy a jobb és bal alsó sarokban a menü és a névjegyzéket lehessen elérni és ne az üzeneteket és a web-et? -
Nim
csendes tag
Ja..hát igen. Akkor ezt besz**tam. Végülis sztem minden ugyanolyan rajta...csak ez nagyon idegesít. Rákérdeztem a depo-nál és azt mondta h ők csakis original dobozos készüléket adnak. Ja..igen de nem mindegy hogy honnan...
Hát akkor ez ennyi.. -
legiaap
félisten
válasz #35692544 #591 üzenetére
Ugyanúgy ott is a 3 napos törvény van, de ezen is szigorítottak. Ha vissza akarod kapni a pénzed vagy másik telót kérni, van rá mód 3 napon belül (munkanap természetesen), amennyiben 0 perces még a telefon. Most ez a helyzet.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Nim
csendes tag
Na akkor ok...méég nem telt le a 3nap és még 0 perces. De nem tudok személyesen bemenni..szóval ezt el lehet intézni postai úton? Vagy el kellene mennem személyesen?
[ Szerkesztve ]
-
[Ace]
aktív tag
Én is úgy tudom, hogy webshop esetén 8 nap van, nem 3. (Mi átvevőpont vagyunk számteches cuccokal nagykertől és ők mondták).
Amúgy nekem meg az internetre visz a középső gomb alapból, pedig olvastam, hogy van ahol a főnemübe. De ez legyen a legnagyobb baj.
-
Nim
csendes tag
Középső érintős gomb a netre visz??? Az pedig mindenhol eddig ahol láttam a menübe vitt. Meg képeken is úgy van. De egyébként neked semmi ilyen más nincs benne? Pl. bekapcsolásnál neked a Samsung fun club jön be?
-
Nim
csendes tag
Áááhhh...sajnos most igazából semmi nem jó valahogy. Ez az O2-s dolog is felidegsít és így már semmi nem tetszik. Az mp3-lejátszó hangja hangszórón atomsz*r...a fényképező eddig szinte csak kinti fényben tud normálisan teljesíteni. A slide sem jó...olyan hirtelen tolódik fel..és hangja is van. Ráadásul mikor ott hátul belenézek .. és amikor csukom össze..akkor lehet látni azt a kis pöcköt ami elfordul és összecsukódik..ezt mindegyiken lehet látni? Ja..és a kijelző..szép, de valahogy amikor megakad egy pillanatra a teló..így összefolynak a színek...és nem szép tiszta a kép, hanem ilyen összefolyt. Lehet h már bebeszélem magamnak...de ez van. Ezt így nem bírom sokáig vele...nem tudom most csináljak. A Depo nem ír vissza az e-mailemre. Utálom ezt az egészet már.
De miez? Az O2-től ilyen? Vagy alapból???? Nektek is a kamera benti környezetben ilyen szemcsés? Ja és sztetek mely beállításokkal a legjobb a kamera?? -
Nim
csendes tag
Nagyon idegesít, h a jobb és bal sarokban nem a menü és a névjegyzék van...azóta is azt keresem hogy lehet beállítani.
-
kovik89
csendes tag
Nekem is O2-s a teló, egy hete vettem, nekem nincs vele bajom (na jó, van benen pár szoftveres boszzantó dolog, de együtt lehet vele élni, még S60-as nokia után is). A hangszóró szerintem nem rosszul szól, csak elég halk, meg nemigazán vannak benne mély hangok, bár szerintem amilyen kicsi és vékony, nem is igazán lehetne belőle sokkal többet kihozni, a hangerő meg ha visszább olvasol, akkor le van írva hogy hogy lehet hangosabbra venni. A fényképező alapbeállításokkal tényleg nem valami nagy szám. Szerintem úgy a legjobb, ha a színtelítettséget felveszed 50-re, az élességet azt 50-re vagy 100-ra, és az iso szintet beállítod fix 50-re. Az iso szinttől lesz elmosódott, szemcsés. A képstabilizálót is kapcsold be, mert az elég hsznos. Amúgy meg ha a kiválasztod a jelenet opciót, akkor ott be tudod álítani hogy milyen fényviszonyokhoz igaodjon a teló, és ott van hogy jobb képet csinál. A Slide szerintem mindegyikben ilyen. Én az u600/700-ast is néztem, az is ugyanilyen volt, bár az valamivel rövidebb, és nem tűnik fel ennyire a dolog, bár szerintem nincs vele semmi gond. A kis pöcök tényleg látható, mondjuk nem tudom mi a baj vele, szerintem nem gond hogy látszódik, én idáig mindegyik slide samsungban láttam amelyiket próbáltam (kb. 5,6 fajtát). Amúgy összecsukáskor nem igazán látni, mivel olyan gyors, hogy a szem nemigen látja hogy mozog a pöcök. Nem tudom milyen megakadásról beszélsz, csak animációk vannak a telefonba, nem akad meg szinte soha. Mondjuk az alapértelmezett témánál (a szürke) amikor a menüben lépegetsz, ott "átcsúszik" a lépkedéskor a menüpontokon, lehet hogy ezt mondod, nem tudom, de ez direkt ilyen. Amúgy szerintem a kamerával semmi gond, bár szoftveresen még javíthatnának rajta egy picit, biztos tudnának, de egy ilyen pici kamerától 5 Mp-elben nem kell fényképező minőséget várni.
Az O2-vel kapcsolatban, meg azt mondom, hogy a telefon milyensége nem rajtuk múlik, mindegyik telefon ugyanolyan, elvégre gyártósoron gyártják őket. Az O2 nem nyúlt bele a rendszerbe sem, csak a ki/be kapcsolásnál van az ő logójuk ennyi.
Amúgy minek vettél ilyen telefont, ha alapvetően csak bajod van vele? Nem npróbáltad ki mielőtt megvetted? Vásárlásnál alap hogy ha ki tudod próbálni amit veszel, azt ki is próbálod. -
kovik89
csendes tag
Azt én sem tudom hogy a jobb és ball oldali sarokban hogy lehet állítani hogy mi legyen a funkciója, csak a közéső érintőképernyőjét. Engem amúgy az idegesít, hogy nem lehet rendesen ékezeteket írni sms-ben, meg a t9-et nem lehet örökre kikapcsolni, minden sms íráskor kikell. Amúgy meg meg kell szokni a telefont. Ez sem tökéletes, de egyik sem az. Minden telefon más. Nekem ezelőtt n80-am volt azelőtt meg n70-em. Elvileg nincs nagy különbség köztük, de mégis más volt a két teló, mindkettőt meg kellett szokni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Projektor topic
- Autós topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...