- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Új hozzászólás Aktív témák
-
ma-Zo
tag
Lehet, hogy ennél is van olyan kód amit Hanz írt:
"Én egy G600 tulaj vagyok. Nemrég bukkantam rá egy kódra, aminek beütésével előjött egy rejtett menü és abban tudtam jócskán felhangosítani a telefonom. Lehet hogy egy ilyen kód megoldaná az U900 tulajok problémáját. Ez volna az: *#0206*8378#. Nem tudom hogy telefon függő-e, vagy minden samsungnál müködik? Próba szerencse."
Nekem U600-nál nem működik.
-
BLC
tag
Szia!
L760-nál sem müködik, de találtam hozzá másik kódot aminél előugrik a service menü. Csak az a bibi, hogy dB-es meg adás van ami alapból minuszra volt állítva.
Na most az u900-nál is így van, akkor ember legyen a talpán aki megadja azon normákat dB-ben. Közép, magas, mély és más tartományokban,[ Szerkesztve ]
-
ma-Zo
tag
Hali,
Reméljük, hogy lesz olyan az u900-nál is, de még semmiféle kódot nem találtam hozzá Pénteken jön meg az enyém, de nem is reménykedem, hogy addig napvilágot látnak a kódok.
Azért mínusz a dB, mert csillapítva van az erösítés, magyarul le van tekerve a hangerő.
A dB egy logaritmikus arányszám, nem mértékegység. -
ma-Zo
tag
Srácok,
Felteszem itt is, hátha valaki ...
"Van olyan software, amivel le tudom menteni az sms-eket mondjuk html-be mint a K750i-nél vagy valahogy ki lehet exportálni mondjuk txt-be a pc studio-ból?"
köszi
-
ma-Zo
tag
Hali,
Megjött a telefonom, de van egy óriási bajom vele.
Se kékfoggal, se USB kábellel nem tudok kapcsolatot létesíteni a PC studióval.
Egyfolytában jön az uj hardver buborék MTP Device felirttal...
U600 simán megy. Megpróbáltam ujabbat leszedni. Volt már full uninstall és reinstall is, de nem látja , háttértár módban sem.
Valaki tud megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
ma-Zo
tag
Megoldódott
kb 2 órát szenvedtem vele, a megoldás csak annyi volt, hogy újra kellett valamiért inditani a telefont.
Amúgy minden ok, és nem halk, bár még csak lakásban próbáltam telefonálni vele.
A tapi pad sokkal-sokkal jobban használ6ó, mint reméltem. -
D27
aktív tag
Na ez nagyot Soul!
Samsung! Hajrá!
[Amúgy nekem egy igen erős megállapításom, hagy a Samsung, a mobilok terén kezdi magát fölhúzni az első 3-ba! Csak így tovább Samsung! ] -
-
Szabi1987
aktív tag
1. = Nokia
2. = LG
3. = Samsung(a Sony Ericsson meg a havon sincs)
Golden Brown - The Stranglers
-
Szabi1987
aktív tag
válasz AMD Power #368 üzenetére
Akkor meg miért irod mindegyik LG-re ,hogy ilyen f@sza olyan f@sza?
Tetszenek az új Lg-k,meg hasonló.
Szerintem akkor is jók az úl LG-k.Sokkal jobbak mint a SE,az biztos.Inkább Lg-t vennék mint SE-t,az is 100.
Lehet ,hogy a 2. és a 3. helyet tényleg meg kellene cserélni,elnéztem.De akkor is a 3. az LG,inkább mint a a sonyk.Golden Brown - The Stranglers
-
D27
aktív tag
Szabi1987 sorrendjén változtatnék:
1. NOKIA
2. Sony Ericsson
3. SamsungUgyanis igen, igaz hogy az SE több ember kezében látható mint a Samsung, ezért 2. helyet érdemel. Viszont a NOKIA azért érdemli az 1. helyet, mert változatos, és szinte minden egykategóriájú telefonok közt a NOKIA viszi a pálmát!
A Samsungot azért hagyom harmadiknak, mert sajnos az infra hiányzik róluk, vagy nem jó esetleg. De ez a kisebbik gond. Inkább az, hogy a JAVA játékokat/programokat igen nehéz rájuk tenni. De design-ba a Samsung visz mindent! -
D27
aktív tag
Bár szerintem az ilyen telefonokról való "vitáknak" nyitni kéne egy topicot. Szerintem hamar lenne benne 100 hsz.
-
MODERÁTOR
Visszatérnétek a topik témájához, az Samsung U900 Soulhoz?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
olala
csendes tag
heló!
még új vagyok itt, de szeretném megosztani veletek személyes tapasztalataimat az új telefonomról (U900)
még ma vettem ugyan, de az első benyomás teljesen pozitív. a kamerája olyan mint amit elvártam tőle, részletgazdag hihetetlenül valóságos képeket készít.
a hangszórója beszélgetés közben nem tűnt halknak, sőt. volt olyan hogy távolabb kelett tartani a fülemtől, mert elég hangos volt.
a kijelzője gyönyörű, viszont a napon tényleg elég zavaró, hogy alig látszik.
az internet is nagyon jól muzsikál, főleg hogy letöltöttem az opera mini 4.1-et is hozzá, automatikusan keresi a legnagyobb sebességű hálózatot, és nem okoz gondot a hirtelen átállás sem.
a mechanikája sztem nagyon precíz, és egy nagyon minimális kottya van, de az is csak akkor, ha feszegeted.
az érintőnavi nagyon jó, hihetetlenül egyszerű a használata, és finom rezgésekkel jelez visza az érintésekre.
amivel nem voltam megelégedve teljes mértékig az a zenelejátszó fülessel hallgatva, sztem túl sok a magas és túl kevés a basszus, legalábbis a SE K750-hez képest. nem tudom ezen lehetne e javítani egy másik fülessel, meg talán az EQ tehetne az ügy érdekében valamit, csak az a baj hogy egyedit nem lehet készíteni.
egyébként szoftveresen is nagyon korrekt a teló, szép a kezelőfelület, nagy szabadságot kap az ember a kinézet alakításánál, és még gyors is (leszámítva a fényképek megtekintését, ott egy picit vegetál, de kibírható, végülis 2,5 megás képekkkel dolgozik)
a szoftveres hiányosság a szokásos samsung betegség, a java kezelés, csak a netről letöltött aláírt progikat veszi be, a többit ismeretlen fájtipusként könyveli el.
ha valaki tudna hozzá kódot, mint pl. az U600 esetében, akkor megköszönném ha megosztaná velem.
én nem bántam meg hogy megvettem, és remélem nem is fogom.
nos, ez elég hosszú hozzászólás lett, de remélem segít a döntésben azoknak akik ezen a szépségen törik a fejüket. -
D27
aktív tag
Szia!
Nem kell hozzá semmiféle kód! Egyszerű a dolog. Be kell szerezned egy JADMaker-t, ami minden .jar játékról készít egy .jad másolatot. A játék .jar, és .jad részét is föl kell tenned vagy Bluetooth-al vagy USB-vel a telóra [Én egyébbe tettem].
Amikor már fönt van a telón, akkor a .jad fájlt nyisd meg, egyből elindul a telepítés. Ugyanúgy zajlik le, mint az Opera Mini-vel való letöltés.Remélem tuttam segíteni valamennyit.
-
olala
csendes tag
ezt a módszert már próbáltam én is, de nem jött össze. ismeretlen fájltípusnak tekinti, mind a jar mind a jad fájlokat. letiltja az egészet, csak nem tom mér.
azért köszönöm hogy segíteni próbáltál -
olala
csendes tag
oké.
akkor szerintem örökké üldözne a hálám
előre is köszi -
D27
aktív tag
1. First you need to enable Serial Java download - #*536963#
2. Select midlets to install
3. Enter Serial Java menu #*5737425# and select second option - "2.Serial Download"
4. Repeat step 3 until all java is loaded[Na meg itt egy java feltöltő program. ]
Sajnos a szöveg angol, de az oldalon azt írják, remekül fordítható.
Sok szerencsét!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
D27
aktív tag
-
olala
csendes tag
én a pannon weblapjáról szedtem le mobillal, de ez az egyetlen program amit fel tudtam telepíteni, ez a módszer sem működik az u900-on sajnos.
nem tom hogy mit csináljak vele.
meg lenn egy olyan kérdésem hogy ezt a telót tudom hsdpa modemként használni egy laptoppal, vagy a hsdpa-t a telefon böngészőjével tudom használni? és ha lehetséges akkor hogyan csináljam mert a pc studioval nem igazán ment. -
MODERÁTOR
-
mrlujoak
veterán
Vajon mi nem tetszett a Vodafone vezetésének az érintőpanelen?
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
ma-Zo
tag
Srácok nekem nagyon hiányzik az U600 után a zseblámpa üzemmód.
-
MODERÁTOR
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #390 üzenetére
Próbáltad már az U900 navipadját?
Szerintem jópofa, nekem bejött.Feel Good Inc.
-
MODERÁTOR
-
Motion_Blur
félisten
A Nokia N80, és C6500 után meglepően sokáig bírja az akksija, 3-4 napot nálam simán bír, érezhetően jobban bírja a volt Nokiáimhoz képest (úgy 50%-al)
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
D27
aktív tag
Háát. A vodafone-nak nem sok dolog teccik, mindig variálnak.
De szerintem ennek az U900-nak a navipad a lényege, vagyis hát nem a lényege, a különlegessége. Szoval nem értem minek kellet ezt is "lebutítani".[ Szerkesztve ]
-
D27
aktív tag
Amúgy az én J700-asomat, múlthét pénteken töltöttem föl [első töltés 14.h.].
Azóta egy kis "aksivonal" sem ment le. Nem merült semmit!
Pedig pl. a D600 nem arról volt híres hogy sokáig bírta.
Na de az új Samsungok aksija remek!
Nagyon sokáig bírják, szinte már több ideig mint az SE-k!
Pedig mennyien alábecsülték régen a Samsung-ok aksiját...[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
Neked senki sem mondta, hogy a Li Ion és Li Polymer akksikat nem kell 14-16 órán keresztül tölteni?
Formatöltés nem kell. Kisütni pedig nem ajánlott, nem is lehet őket úgy kisütni, mint a régi NiMH, NiCD akkukat, ezt biztonsági áramkör nem is engedi...
Ezek az új akkuk már a gyárban formázva lettek, mert ennek hiányában instabilak lennének.
A 4-ik 5-ik töltési ciklus után érik el meximális kapacitásukat, így a Te J700-asod akksija is ennél még jobb lehet.
Emellett azért azzal tisztában kell lenned, hogy pl az U900 többet fogyaszt, hisz jóval többet tud, mint a J700.mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
olala
csendes tag
sikerült rájönni a nagysebességű modemként való használatra!!
lényegében már tegnap este megvolt a dolog, csak nem csináltam végig, mert feldob a windows egy tárcsázó ablakot, ahol nem kell megadni se felhasználónevet, se jelszót, csak csatlakozás gombra klikk, és utána adjad neki. de tegnap este ezt már nem csatlakoztam és így nem jöttem rá a dolgokra. gondolom így elérhető lesz a hsdpa is ha lefedett területre érek, itt ahol én lakok, sajnos csak edge a max, mint ahogy az ország nagy részén, kivéve a nagyon nagy városokat.
lényegében a pc studioval kell egy networking wizardot lefuttatni, és minden mezőt értelemszerűen kitölteni, modemnek a SAMSUNG mobile modem-et kiválasztani és készen is van.
lényegében ennyi, és jó netezést!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Revolut
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elemlámpa, zseblámpa
- Dell notebook topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy ruhás topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S