Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz rance #7243 üzenetére

    Nem hinném hogy elég lenne. Manapság egy okostelóhoz elengedhetetlen a mobilnet, mert egy érintős okostelót már csak így érdemes használni, mivel élmény rajta netezni és egyéb online "adatforgalom zabáló" (pl. app store) oldalakat látogatni ill hasznos dolgokat letöltögetni. Ha megnézed, az online widgetektől kezdve a navigációs szoftverig minden hízlalja az forgalamat, ezért azt tanácsolom fizess elő egy nagyobb mobilnetre.
    Én 3 hete használom, és kb. 200Mb ment el adatforgalomra összesen. Ez nem túl sok, de ahhoz képest az, hogy nyár van, és nem használom még úgy ahogy ősztől fogom "nagyüzemben", ahhoz képest rengeteg. Nekem 1Gb adatforgalmam van az előfizuba ami szerintem simán kell ahhoz, hogy ne nézegesd az adatforgalom számlálót naponta, és ha kedved szottyan ne a Kies-t használd letöltésre, hanem ráérő idődben egyből a telefonon böngészd és próbáld ki az új alkalmazásokat. És ez az app store csak az egyik része. Úgy tudnám az adatforgalom mennyiségét definiálni, hogy "sok kicsi sokra megy" elvén sunyin kúsznak bele a megabájtok, amik 1-2 héten belül rendesen felhízlalják 100Mb főlé az adatforgalmadat. ;)

    mod: No fene. PH! addikt lettem. :B ;]

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák