- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Japep
tag
Hello.
Telefonvásárlás előtt állok, beírtam már más topikokba is, most ide is, remélem nem baj.
Samsung Wave, Wave II és Omnia 7 között gondolkodom.
A Wave-ekről leírtam már a véleményemet a topikjaikban, most az Omina 7-ről szeretnék kérdezni. Én szerintem letettem róla, mert olvasva a tesztet itt az oldalon, a WM7 kinézete tetszett, viszont nagyon nem tetszett, hogy pl. Bluetooth nem használható fájlátvitelre, kell a géppel való kapcsolattartáshoz a Zune program, nem lehet elvileg zenét csengőhangnak állítani, meg még pár apróság, ami lebeszélt róla - ezeket innen vettem a Mobilarena tesztjeiből.Így, hogy még frissítésre kell várni, olyat ami megoldja a problémákat, ezzel együtt szerintetek jobb, mint a Wave telefonok? Nekem egyébként Wave telefonom van (bevált nekem nagyon), egy ismerősömnek vennénk közösen az újat, de általam már ő is ismeri a Wave-et, ezért gondolkoznék pl Wave II-n vagy az Omnián.
Köszi előre is.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem tudom, hogy a T mennyire szól bele, de épp az előbb beszéltem a telenor egyik "főboss"- szal, aki egyben a rokonom is. A telenor nem szól bele a frissítésbe, átnézik ugyan, de semmiképp nem tartják vissza. Ha meg az ember "hülye" hozzá, akkor szívesen frissítik bárkinek, de ez lehet több nap is, azonnal nem tudják megcsinálni, mert sok a "melójuk". DD
-
gaben88
őstag
válasz danilla #2299 üzenetére
Minden frissítés a gyártótól jön a saját szofverével, lásd Nokia - NSU, BB - Desktop Manager, és stb ettől függetlenül a szolgáltatók futnak egy kört a szoftveren, hogy megy-e rendesen a Mobilt TV, MMS, net átjárók, stb sőt a T ugye a logóját is belepakolja!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
guest666
aktív tag
válasz gaben88 #2292 üzenetére
nincs hibaüzenet. Úgy tesz mintha szinkronizálna is, elkezd számolni a százalékot. De a végén még sincs a telón... hihetetlen. Még megpróbálom a "remove all" (vagy islyesmi) opciót, ha akkor sem jó akkor hard reset.
Szopok most ezerrel...
Egy másik story: írtam egy hosszú levelet PC-n, de pont ott nekem nem volt net. Rá akartam tenni telóra, hogy elküldjem, de ugyebár szöveget nem lehet. Ezért screenshot a szövegről, jpg-ben küldtem el havernak, kicsit nézett hogy mi van, de mondtam hogy ezvan.....
Windóz... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ok, aki frissített már nodo-ra, az írja a tapasztalatait...
-
blunt
aktív tag
-
kolyok_hun
csendes tag
Hali!
Van vkinek otlete, hogy a videokat miert nem tudom felmasolni gepre? A kepek ramentek, de videoknal ranyomok uugy, h add to collection, el is indul, de 15 es 28% korul megall es ujraindul. Hely van boven eleg a winchesteren, nem tudom mi lehet vele, figyelem kozben, h csokken a hely a merevlemezen, ahogy masolja, majd amikor ujrakezdi, torli az addig feltoltott adatot, es ujra elindul...
Koszi elore is
-
nbukta
csendes tag
Szerintem kar irkalni. Nem kapott meg senki NoDo-t.
-
DeusHun
őstag
válasz kolyok_hun #2315 üzenetére
Helló!
Ha csak nincs külön beállítva neked akkor a telefon csatlakoztatásakor megpróbálja lemásolni a készülékről a gépedre a tartalmat, a videókat is. Ez esetben felesleges az "Add to collection" feliratra klikkelni mert csak újraindítja a folyamatot.
Rainforest Alliance Certified signature
-
HoReSz1975
őstag
T-Mobile JJ6, de semmi, hiába van összekötve a gépezettel, a ZUNA se ír ki semmit
-
blunt
aktív tag
egyébként én szeretem a WP7 platformot, de ez egy hatalmas fail a MS részéről. Így akarnak versenyezni az iphoneal és andrioddal? ehhez kicsit több kéne....
-
Alucard888
csendes tag
Sok látható változás nincs a telefonon, a copy-paste működik (bár még nem sokat próbáltam). Ami nekem kényelmesebb lett az a marketplacen keresés. Nem keveri bele az app-ok közé a zenéket. A sebességen nem sok érződik, eddig is nagyon gyors volt a rendszer, most is az.
Ha esetleg van valami ötleted mit próbáljak ki a NoDo-val, akkor mondd -
Lall
veterán
válasz Alucard888 #2322 üzenetére
Ne bassz... Neked frissítette? Mid van? Firmware, szolgáltató?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
A magyar bankkártyás vásárlást próbáld ki.
“All nothings are not equal.”
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Kösz az infót, akkor ezek szerint a market már nem fagy ugye?
A kamerakezelés milyen lett? 720-as még mindig akadozik felvételnél, vagy csiszoltak rajta?Gyors rendszeren nehéz észrevenni, hogy gyorsabb, bár az MS főleg appok és játékok betöltési idejével verte a mellét, ebből éreztél valamit?
-
kolyok_hun
csendes tag
A videó masolasra semmi otlet, h miert indul ujra folyamatosan? Elobb mar leirtam, lenyeg, h nem masolja fel a videot gepre a telefonrol, 20% kornyeken mindig ujraindul...
-
Lall
veterán
válasz Alucard888 #2324 üzenetére
Nekem ugyan ez a kombóm van. JJ4-ről házilag frissített JK1, T-Mobil, de nem megy. Engem is érdekel a magyar bankkártyás sztori.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
blunt
aktív tag
válasz gaben88 #2327 üzenetére
Nem csak magyarországon nem kapják az emberek a frissítést sajnos.. xda tele van panaszokkal. Idáig csak pár HTC mozartos embertől láttam azt, hogy frissült a telefonjuk. Ezek is unbranded canadai rogersnél lévő telefonok.
stevve : nem erről van szó. Hanem arról, hogy egy ilyen csekély updatet eltoltak eleve gyakorlatilag április elejéig és még így sem működik minden úgy, ahogy kéne.
Nem szeretném példának felhozni a több tíz vagy húsz millió iphonet, ahol első nap mindenki simán tud frissíteni, mert azt fogja valaki mondani, hogy "ott az apple gyártja a telefont".
kéremszépen volt elég idő letesztelni márc 22-ig, hogy működik-e minden telefonnal vagy sem.
Ideje, hogy a felhasználók valamit kapjanak a pénzükért.Erősen SZVSZ jellegű a postom.
[ Szerkesztve ]
-
válasz moonman #2332 üzenetére
Védd csak őket... A független telefonok miért nem kapták meg azonnal szerinted? Ja tudom, nem egyszerre engedik ki minden telefonra, mindjárt minden rendben van, ALL HAIL MS!
Majd inkább akkor szólj be, ha a környezetedben lévő WP7-ek frissültek.
Annak haszna is lenne.[ Szerkesztve ]
-
blunt
aktív tag
válasz moonman #2332 üzenetére
nekem speciel unbranded telefonom van. akkor hol az updatem? Beletoltam a kinti att kártyám, nem történt semmi.
beletettem a német t-mobile kartyám, semmi nem történt.
beletettem utána a magyar pannon kártyám és láss csodát, semmi sem történt. Azért ez 3 ország 3 különböző carrierje. Ráadásul itt egy kollega azt írta neki reggel felment t-mobile-ról (magyar), mások mégis azt mondják, hoyg nekik nem.most akkor ki a hunyó?
Egyébként pedig ennyi hónapos halasztás után megmondom őszintén szerintem a bazári majmot sem érdekli, hogy carrier vagy nem carrier, a user azt látja, hogy megint nagydobra lett verve valami, aminek igazából se füle se farka.
Idáig semmi bajom nem volt MS-el meg a WP7-el, de most már kezdek cseppet morcos lenni a szitura.
-
DeusHun
őstag
Szerintem ennek a vitának nem lesz vége.
Van akinek frissül, van akinek nem. Ez van. Hogy az most a szolgáltató miatt van vagy sem én sem tudom, azok pedig úgysem fogják bevallani.
Ha jövő héten ilyenkor is lesznek akik nem kapták meg a NoDo-t akkor lehet majd lázadni és köpködni, addig felesleges, hamarabb nem fogod tudni letölteni.Rainforest Alliance Certified signature
-
válasz DeusHun #2335 üzenetére
Viszont moonman ellenreakciója inkább olyan, mint hogy 50%-kal nőtt tavalyhoz képest a csizmatermelés, mégis mindenki mezítláb jár.
A "megjelent a NoDo" illetve "fixáltuk a Samsung szarát" azt jelentené, hogy minden júzer feldugja USB-re a telefonját és frissíti, nem az, hogy most megint mindenkinek véletlenszám ideig várakoznia kell
Az Apple miért tudja ezt jól megoldani vajon?
-
veterán
Nem, egyáltalán nincs ez rendben, nem is ezt mondtam, de legalább itt nem kell hónapokat várni. Az Apple gyakorlatához azért ez közelebb áll, mint a Google-éhez.
Hogy mi csekély, az más kérdés. a fejlesztőknek biztos nem annyira csekély, mint a felhasználónak.
"kéremszépen volt elég idő letesztelni márc 22-ig, hogy működik-e minden telefonnal vagy sem"
MS-nél bizonyára (bár egyik fél tesztelési gyakorlatát sem ismerjük ebben az esetben), de a szolgáltatók sem kapják meg előbb, mint ahogy ki tudják adni. Ha pedig azok még ilyen-olyan okok miatt ráülnek, csúszás van - de még mindig azt mondom, pár nap nem a világ. Ha hónapokig nem érkezik meg valamely telefonokra, az lenne gond.
"Ideje, hogy a felhasználók valamit kapjanak a pénzükért."
Ez nagyon naiv hozzáállás manapság. sajnos az a helyzet, hogy magasról tesznek a felhasználóra szinte mindenhol. Poont a mobilpiacon ez nagyon látszik is (szolgáltatók, árak, minőség, support).
De ezt az egészet írd meg az MS-nek is vagy a T-Mobile-nak is és meglátod, mire mész vele. Borítékolható a válasz.
"most akkor ki a hunyó?"
Asztalcsapkodás az egész. Szerintem ne idegesítsd fel magad ilyenen. Felesleges. Van/lesz frissítés és nem kell nyárig várni úgysem.
"Egyébként pedig ennyi hónapos halasztás után "
ööö... ezt nem vágom. Fél hónapot sem csúszott.
[ Szerkesztve ]
-
Invi
aktív tag
Kollégám függelten Trophy-jára a 2 hete hackelte fel a leaked NODO-t. Tegnap ZUNE mégis bejelzett neki és újra NODOzta a gépet. Nálam eddig semmi...
-
blunt
aktív tag
válasz DeusHun #2335 üzenetére
szerintem ez nem vita, pusztán az emberek nem értik, hogy ha "released on 03/22/2011", akkor miért nem tudják az emberek használni. Akkor csinálták volna úgy, hogy North America első hét, Europe második hét, Asia harmadik hét stb.
Ebben az esetben nem lenne ennyi "köpködős", "lázadós" ember. Szerintem ez simán elvárható lenne ennyi tologatás és hitegetés után. De ha csak én gondolom így, akkor szólj és megpróbálok az álomvilágból felkelni...
@stevve : lehet, hogy naív hozzáállás, bár azt tudnod kell, hogy ahol én élek (spec mondjuk most épp pont még 1 hónapig bp-n), ott ha valami nem tetszik, akkor 30 napig visszaviheted a cuccot és kérdés nélkül a teljes vételárat visszakapod.
Amikor ezt tömegesen játszák el az emberek (lásd amerikai samsung galaxy tab), akkor azért a fagyi erősen vissza tud nyalni.
Tudom, hogy most már "kifutottam az időből", hiszen decemberben vettem a készüléket, de hidd el, nem sok kell ahhoz, hogy úgy ahogy van hozzávágjam a betonhoz az omniát a garázsban és ugyanazzal a lendülettel elmenjek venni egy i4-et, vagy bármi mást ahol úgy érzem, hogy megbecsülnek, mint vásárló. Mert szídhatjuk naphosszat az apple-t, de én bennük azért még nem csalódtam. Lassan 13 éve használok macet és egyéb apple terméket.A kinti 3GS-em mai napig megvan, de mivel ATT függő, ezért az európai kártyáimmal nem tudom használni. Jailbreakelni nem akarok Szoftveresen függetleníteni sem. Ezt hivatott volna kiváltani az unbranded Omnia 7esem, de azért van egy határ amig lehet feszegetni a cérnát. (szerintem.)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
"Ebben az esetben nem lenne ennyi "köpködős", "lázadós" ember. Szerintem ez simán elvárható lenne ennyi tologatás és hitegetés után. De ha csak én gondolom így, akkor szólj és megpróbálok az álomvilágból felkelni..."
Akkor jó reggelt!
(#2338) Invi:
Az a leaked NODO biztosan félkész szar volt és azért jött a frissítés. A túl korán kikerült cuccokban sosem bíztam - lásd krízis 2 béta.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ha hónapokig nem érkezik meg valamely telefonokra, az lenne gond.
Vedd figyelembe, hogy a nagy dirrel-dúrral beharangozott januári frissítésről van szó, ja, hogy van ott (sok) pár hülye idióta is, aki miatt ennyit késett, akkor nekem és senki másnak ne kelljen már várni egy perccel sem tovább, mint a végre nyögvenyelősen kiokádott frissítési időpont, főleg azok tükrében, ha az apple kiadja a frissítést, akkor az ott is van.
Most pedig valaki okoska, árulja már el, hogy mi az apám farkára kell várnom a független telefonommal?
-
Alucard888
csendes tag
Két érdekesség a Nodo updatehez:
Európában kezdik a frissítést
Deutsche Telekomnál meg csúszik keményen -
moonman
titán
többen megkapták már, az általam olvasott külföldi lapok kommentjeiben jelezgették már emberek, hogy megjött, csak még tapasztalatokat nem nagyon írt senki az új romról.
"Az Apple miért tudja ezt jól megoldani vajon?"
ezt miért kell negyvenhetedszer is megrágni? mert.
[ Szerkesztve ]
-
DeusHun
őstag
"Poont a mobilpiacon ez nagyon látszik is (szolgáltatók, árak, minőség, support)."
Csak erre reagálnék, tény, nem a témába vág.
Szolgáltatók és árak: Ausztriában 9€-ért van 9 GB adatforgalmú mobilnet. Idehaza 2500-ért (?) 1 GB a T-nél. Ehh...Rainforest Alliance Certified signature
-
moonman
titán
"most akkor ki a hunyó?"
te, attól hogy cserélgeted a kártyákat, semmi nem fog változni. gondolom az AT&T-s kártyával sikerült hálózatot is találnod...
nem attól függ, hogy milyen kártya van a készülékben, hanem, hogy hol vagy a világban. valószínűleg nem kelet-európa kapja meg első hullámban, ahol hivatalosan még support sincs rá.
add el, vegyél egy iphone-t és mindenki boldog lesz, ők mindent kifogástalanul csinálnak.
-
válasz moonman #2344 üzenetére
Nem éppen a külföldi fórumokra gondoltam, mint közvetlen környezet... Hacsak nem valami virtuális entitás vagy az internet mélyén.
Nem újra megrágni akarom, csak jelezni, hogy ez bizony szar.
#2348: Az URL-t meg gondolom most is ignorálod. Januárban maga a Microsoft hívta "january update"-nek a csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
"Vedd figyelembe, hogy a nagy dirrel-dúrral beharangozott januári frissítésről van szó"
amíg nem mutatsz akár egyetlen hivatalos bejelentést vagy sajtónyilatkozatot, hogy januári frissítésről volt szó, addig szerintem márciusi frissítésről van szó.#2347: url... lol.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
hát igen, januárban minden bizonytalan volt, most legalább vannak és voltak nagyjából belőhető, hivatalos időpontok. Ehhez képest ez rendben is van. Meg ahhoz képest is, hogy nem egészen fél éven belül jön az első komolyabbnak mondható frissítés.
az almásoka csak azt tudom mondani, hogy ők nem most kezdték, míg az MS-nek eddig ilyen típusú frissítési rendszere és oprendszere nem volt.
blunt:
sajnos az emberek türelmetlenek (jó példa, hogy ha 3 percig nem jön reggel a metró, aminek 2 percenként kellene járnia, már háborognak), a gyártók pedig egyre jobban csak a pénzt nézik a minőség és elégedettség helyett.(#2349) Karma:
Úgy kéne...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest