Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jaki2000

    aktív tag

    Most akkor bemásolom egy másik fórumban tett bejegyzésemet:
    Üdv mindenkinek!
    2011. december elején vásároltam akciósan 1 Ft-ért a telefont. A lista ára akkoriban még 100 e körül volt. Előtte egy Spicam volt, az ismert millió buggal. Nagyon szerettem, kicsi és jól össze van rakva. Tehát most kb 8 hónapja nyúzom az SGS+-t. Ritkán játszok rajta, főleg a gyerek néha, de nem hyper 3D-s játékokkal. Napi átlag 60-80 perc telefon. Mobilnet és wifi folyamatosan váltva, 8 e-mail fiók folyamatos szinkronnal, néha FTP, néha wifi megosztás, kevés böngészés, sokat fényképezek, nulla zene és youtube. Gyári vodás 2.3.3. Nyolc hónap alatt hihetetlen módon összeomlott a rendszer. Folyamatos bugok, érzéketlen a kezelésre, majd kb 20 mp múlva lejátsza a tapizást. Rendszertelenül, néha egymás után újraindul.
    Na a Spica az ilyen, sokan tapasztalták. De egy 100 e Ft-os SGS+?
    Igazából nem értem a problémát. Ha szar 2.3.3 miért adták ki? Ha szar a telefon, elmehet a picsába a Samsung. Amúgy szeretem :-)
    Hónapok óta szemezgetek a rom cserével. De mivel garis nem akartam. Most, miután egy hete napi 5-10 x újraindult, rászántam magam feltettem a GIGABRED+-t. Majd ha gari baja lesz, vissza teszem a gyárit.
    Olyan élményem lett tőle, mint amikor teszteltem az SGS III-at.
    Hopp és minden azonnal, még amikor visszaraktam a 67 appot, meg a 8 fiókot, akkor is.
    Ha ez is összeomlik pár hónap múlva, lesz mentésem a telepített állapotról, hála a CWM-nek
    De legközelebb veszek egy ki kibaszott iPhonét, vagy rosszabb esetben beüzemelem a polcon a Spicát. De az is lehet, hogy füstöt fogok eregetni.

    De már ez is laggol pár nap után :Y
    Ki fogom próbálni azt a Holot.

    [ Szerkesztve ]

    Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.

Új hozzászólás Aktív témák