Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz orrlyuk #1891 üzenetére

    "Vélhetően a 2.0 frissítés után fog majd?"
    Nemtudom de kis telepítgetéssel bőven el lehet lenni nélküle.

    "usb-n vagy neadjIsten bluetoothon modemként használni?"
    Ez engem is érdekelne uis eddig nem találtam rá megoldást....

    "Videofelvételre remélhető valami okosítás? A 800-as proci azért már produkálhatna valami használhatót."
    Fogalmam/unk sincs. Alapvetően nagyon bosszantó, hogy tesztekbe a 800as proci hasít valóságban meg igaz gyors de nincs 758as Snapdragon szinten. A probléma a JET és az O2 tulajokat is boldogítja....

    "Itt a fórumon inkább a problémák kerülnek szóba, azért kérdezném a tulajokat: mindent egybevéve, mennyire tűnik mindennapi "laza", kényelmes, berhelésmentes használatra alkalmasnak? Tehát: töltöm, hívásokat kezdek, sms-eket és leveleket fogadok, ezt-azt megnézek a neten, ébreszt, stb., tehát végül is tudja-e, amivel reklámozzák - oly módon, hogy ne kelljen állandóan mindenféle problémákkal szembesülni?"
    Nekem pont szembe jött a zene szaggatás de ezen felűl teljesen jól müködik a készülék. Az Android rendszer mindenképp bennvan a 3legjobb mobil OSben. (Android + "szifon" OS + Maemo)

    bunny55: sztem nagyon rossz E51et I5700hez hasonlítani az egyik egy "régi" üzleti telefon, a másik egy "új" multi media device telefon.
    Akinek pl net másodlagos és üzleti teló kell vegyen szvsz E72/BBt csodálatos társa lesz. Máskérdés "mi" nem ez a réteg vagyunk.

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák