- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krysz74
tag
A csatlakozás nekem is egy tasker vezérli.Sikerült egy számomra nagyon egyszerű progit találni ezzel megy rendesen.Lehet hogy odaadom a feleségemnek én meg veszek egy Talkband2-est csak még nem bírtam megbarátkozni vele túlságosan szögletes de az hogy headset-ként lehet használni az tetszik.
-
RAZERXX
aktív tag
Részemről teljesen mindegy kié lényeg a probléma megoldás !
Minden telefonon más..nem mindegy milyen eszközöket használsz pl van rá kihangásító +hangszóró csatlakoztatva rá már máshogy kell beállítani az e-robotot !
Amúgy a fejlesztő itt szokott posztolni erről az e-robot saját fórumúján tőle sok segítséget kaphatok ! -
helixP
nagyúr
-
LouiS22
veterán
Mert nem Samsungos készülékkel használod. Azt pedig a Samsung tudja csak, hogy miért kódolták így az óra szoftverét (megkérdeztem az Endomondót, ők írták ezt válaszként).
Az xda-n van egy patchelt endomondo.apk, amiből kiszedték ezt a korlátozást, de nem próbáltam ki, hogy tényleg működik-e, plusz így bukod a frissítéseket is.
-
Herczi
senior tag
Ez a sleep mode, jelzéseket teljesen kikapcsolja + plusz a mozgásra is érzéketlenné válik. Vagy van blocking mode is, akkor csak az értesítéseket kapcsolja ki aszem. Az benne a szívás, hogy ezt mind manuálisan kell bekapcsolni. Pedig még a Xiaomi Mi band is automatikusan kapcsolja a sleep modeot.
-
JiM
tag
S5
brutál jó ez a BT4, lemegyek 2 szintet, vagy még kint a kertben is tartja a kapcsolatot, szuper! (olyan az erőssége mint a wifimnek). de nagyon szépen visszakapcsolódik ahogy közelségbe kerülök.kár, h nem lehet állítani a naptári bejegyzéses óránál, hogy milyen naptárakból mutasson. csak azt lehet, hogy 3mp-ként cserélgesse, ha több van aznapra.
egyébként 3. napja megy, 36%-on van, tegnap előtt este voltam 1ó:10p tekerni, közben endomondo ment végig, igaz 1-es erősségre visszavettem a kijelzőt.
-
Herczi
senior tag
Gear fit manager > notifications > gear notifications (itt vannak az üzenetek) > general notifications (itt van a facebook)
Én engol nyelven használom a telefont, értelemszerűen nálad lehet magyar lesz, egyébként 1.117.0306 a verziószámom, szóval nem a legfrissebb van neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest