- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Nagyon kis nyomorék kinézetű teló.
-
rootkiller
őstag
Mekkora kacat 320x240...
Artengo TR 990 Pro
-
Maxentius
addikt
Tudom, de leginkább amiatt bejövős h a (most még) legújabb Android+emberi kijelzőméret (nekem)+billentyűzet benne van. De attól még az IS-emet nem fogom lecserélni, csak ez az Xperia pro az egyik ideálom a fizikai kialakítást tekintve. Azaz egy 3,7"-es IS-t billel már nagyon is elfogadnék.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
ruzsabazsa
aktív tag
Ott a mini,kár volt ezt kidobni.
-
zsoltyyy
senior tag
Nemigen cserélném le erre a minimet.
-
bagyu79
csendes tag
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3741&idPhone2=4117
A Gio már most 35e körül van Saturnban. Ha már Samsung, akkor az, nem ez.
-
gybazsi
senior tag
Azért a Wildfire és a Wildfire S közözz ennél sokkal több különbség van. A legfontosabb szerintem az, h az MSM7225-ös SOC-ot lecserélték egy MSM7227-re. AZ első Wildfire-nek belsőleg sokkal több köze volt a Tattoo-hoz, mint a Wildfire S-hez.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
nincsisbéla
aktív tag
Kicsit combos még az ára, de ha 1-2 hónapon belül egy 20-assal kevesebb lesz, akkor nagyon jó vételnek fog bizonyulni...
Mentalita'
-
ArchElf
addikt
Mi az ár/érték arány teteje, hogy ez 8-as értékkel nem kapott plecsnit?
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
kariad
senior tag
Majd Talán fél év múlva lejjebb megy az ára, addig nem éri meg!
-
b4zsi-
őstag
ennek nincs értelme....
-
Senais
aktív tag
Akkor már inkább veszek 48k-ért egy SE xperia minit... Ezzel a felbontással nem éri meg
[ Szerkesztve ]
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen
-
Pantal
senior tag
válasz nincsisbéla #63 üzenetére
20-assal kevesebbért ha adnák akkor lehet vennék is egyet, szórakozgatni az Androiddal.
-
Binczet
tag
Azért durva, hogy képesek 34, illetve 22 napos készenléti időt megadni. Ennyi idő alatt kb. kikapcsolva is lemerül. :-D
-
janes74
senior tag
-
Weißturul
senior tag
gratulálok az értelmes hozzászólásért
Binczet: a 22 nap tényleg durva, de amikor letettem péntek este a telefonom 71%-kal és vasárnap délután töltőre akartam rakni akkor 45%-on volt.
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
FET-MEN
veterán
Háát nem is tudom, felbontás ratyi,kisebb kijelző hátrány, kamera 2Mp kevés, olykor hardver javult, 2.3.5 dicséretes, de azér X8-am még nem érné meg leváltani, sőt ha galaxy minim lenne egyáltalán nem váltanám le ez így nem korrekt.
ami a legjobb lenne ebbe az árba: jó felbontású 3" os kijelző,multi, android 2.3 minimum, 600Mhz még elmegy,250-300Mb RAM, 3,2 mp auto focus kamera, szép , minőségi külső de ez csak álomIphone 7
-
HARDVERAPRÓD
Ennyiért nyerő lehet megint tucattelót csinált a samu.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Weißturul
senior tag
te belezúgtál a ziksznyolcadba
de egyelőre csuklóból nem éri meg sehogyse, várni kell egy kevesetHass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
cefre00
tag
Akkor inkább az Alcatel OT990, még ha a processzora jóval gyengébb is...
Ugyanakkor az olcsóbbak között eséllyel indulhat szerintem.Mindenhol jó, de legjobb 127.0.0.1-en! :)
-
tadam99
csendes tag
41 000 Ft ?????!!!!!!!!
-
Weißturul
senior tag
Nos, OT-990 előnyei a GalaY-hoz képest:
-olcsóbb
-nagyobb képátló
-nagyobb felbontás
-jobb kameraHass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
zaba
tag
Én is ezt mondom. A Minit is azért nem vettem meg, mert szegénykének, bár a hardver pont elég lett volna nekem, a kijelzője sajnos nagyon ramaty. Gondoltam megvárom, míg lemegy a Gio ára, vagy bejön a Mini utódja ugyanazzal a hardverrel, csak jobb kijelzővel, erre tessék, ugyanaz a szar, csak még kisebb is a kijelző.
Szóval, ha bejönne e Magentához a Gio, de nem fog
De se az Y se a Mini nem vétel.Red meat can kill ya'. Enjoy!
-
veterán
Érdekes hasonlítgatások és válaszaik vannak itt
Senais #68: hol lehet 48k-ért rendes garanciával és felszereltséggel Xperia Minit venni? Komolyan érdekelne, mert olyat kerestünk, de 56-ot horzsolták az árak.
Alcatel OT990 megdöbbentően jó készülék. Nexus S-sel, LG Optimus 7-tel és Xperia Neoval vetettem össze, és nem maradt szégyenben a kicsike. Van most itt egy használt Spica is, azt porig alázza.
30k alatti független áron sem lesz siker a készülék a kamerája miatt - a fiatalok jó részének ez nagyon fontos. Pedig egy 3,2MP-es optikával már minden menne a maga útján. Ezt a készüléket a saját testvérei fojtják majd meg, hacsak ne mlesz annyira olcsó a szolgáltatóknál (30k alatti prepaid indulóár, vagy 20-25k-s kifutóár)
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
pmikloska
aktív tag
A készülék nevében lévő Y a young szócskára utal, ami magyarul annyit tesz: fiatal.
Lehet, hogy ez sokak számára egyértelmű, de én nem tudom: mit jelent a telefon nevek végén az "S"? Nagy divat volt eddig minden új modell végére biggyeszteni.
-
-
X3B6O0X
aktív tag
Mondjuk nem teljesen egy árkategória a kettő...
De azért úgy érzem, jól döntöttem, amikor augusztusban még egy tízest rádobtam, és Ace-t vettem Mini helyett (T-mobile)"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
pmikloska
aktív tag
Smart? Már az S nélküli telefonok is okostelefonok voltak, így ezt a lehetőséget elvetettem.
Én eddig legnagyobb eséllyel a Style szóra szavazok, második helyen a Speed áll. De sajnos egyértelműen nem derült ki számomra, hogy mi volt ez a lassan lecsengő elnevezés-divat.
[ Szerkesztve ]
-
Namelesske
addikt
Ha magentásba veszem akkor 30Y lesz a telefon ?:
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs