- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Hol érdemes most Galaxy Watch 5 44mm-t venni? Nincs valami kuponos megoldás a Samsung webáruházban?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Corsa02
őstag
-
bcl
senior tag
válasz szilasz007 #1504 üzenetére
Szintén LTE, és Fold 4 , de a zoom nem ment. Igaz, csak pár másodpercig volt időm próbálgatni, a fene tudja
-
pgemil
aktív tag
válasz Rigormortiis #1501 üzenetére
Szia!
Én a múlt hétvégén vettem, de nem tudom párosítani a P40 prohoz.
Mennyit adnál érte?
(Vagy, ha tudtok segíteni, akkor azért megtartanám.) -
bcl
senior tag
válasz Roland861010 #1509 üzenetére
Ja, tényleg!
-
Badboys
őstag
Galaxy Wearable fent van a telefonon? Azt is figyelembe vetted, hogy a P le van tiltva a Googl rendszereiről: Egyénként vannak akik ezzel használják . Van valami trükkje a telepítésnek, de én azt nem tudom. Nekem samu a telefonom. Ha jól emlékszem nem mindegy melyik van telepítve és honnan. Keressél a Hüvely storban mert mintha onnan kellene telepíteni. Majd aki H val használja segít. Kis türelem meghozza az eredményt. Minden funkció akkor sem fog menni amennyiben jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
Én pont ugyanígy vagyok vele, pont azért vettem a Pro-t, mert azon a kis kiugró keret az üveg széleit végi, középre meg ha annyira beütöm hogy a zafír üveget megsérti akkor nagyon balfa** vagyok és az én bajom.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
2 kérdésem lenne, az egyik, hogy a sima (nem LTE) bloetooth -os verzióval OTP Masterkardal is működik - e az érintés nélküli fizetés, a másik, hogy mennyire kopik a fekete szín az óráról?
Előre is köszönöm ! -
addikt
Az új frissítéssel jelentősen megnőtt az üzemidő, kb. 30%-kal tovább bírja a sima 5/44mm-es.
-
Az óra hivatalosan a Google Pay-t meg a Samsung Pay-t támogatja. Egyikbe sem tudsz OTP-s kártyát regisztrálni (az OTP miatt, nem a Samsung vagy Google miatt). Elvileg fel lehet hackelni az OTP-s mobilfizetős appot az órára, de ne engem kérdezz azzal kapcsolatban, mert nem tudom hogyan, nem tudom mennyire megbízható, meg nem is OTP-s vagyok.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Badboys
őstag
Akkor neked a 44 mm es van? Mert ugye Pro ban csak feka meg szürke van. Próbálom behatárolni, hogy melyiket reszkírozzam meg. Igaz senki konkrétam nem válaszol, hogy a 44 mm es LTE mit bír egy töltéssel. Mert, ha kivisz 3-4 napot kell a frásznak a titán ami elméletileg lehet nem is az.
-
ACE-
addikt
Nem tudom hogy csinálod, nekem dettó (bár ez LTE-s, de szinte mindig ki van kapcsolva a mobilos része), de semmi nincs bekapcsolva és nálam is kb. 3-3.5 napot bír... Egyébként nekem fekete és nekem sincs kopás rajta, bár még csak 2 hónapos.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
undercover
őstag
Sziasztok!
Kezdi már lassan megadni magát a Galaxy Watch 4 Classic órám. Most kb másfél éves, de már az aljáról lepatogzódott kicsit a festék már elhasználtam hozzá vagy 2-3 szíjat.
Abban kérnék segítséget, hogy egy sima 44 mm Watch5-re cseréljem le vagy pedig egy 45 mm Watch5 Pro-ra?
Túrázni ilyesmi nem fogok vele, maga a Pro az ugye vastagabb és nagyobbnak tűnik. Érdekelne míg a hosszútávú tapasztalatok itt. Mert nekem a Watch 4 Classic az bejött. Tudom nincs lünetta, de haladni kell a korral ha ez lesz.
Playstation ?// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Badboys
őstag
Pedig biztosan valahonnan fellehet tenni. Itt is vannak akik hüvellyel használják. Saját árúházban nincs? A vérnyomás és EKG is működik némi buherálással. Valamilyen külső program segítségével teszik fel. Mint írtam ebben nem tudok segíteni mert nekem samu a telefonom. Órám meg már-még nincs. Nagyon hezitálok, hogy mi legyen.
-
Badboys
őstag
Köszönöm mindenkinek aki megosztotta tapasztalatait. Sajnos teljesen tanácstalan vagyok. Most a diák kedvezménnyel nagyon megérne mert 40 rugóval olcsóbban ellehetne hozni.
-
Gubu0101
veterán
En se.Ugy voltam vele jobban birja,bar a munkam tehet rola,hogy itt ott kopik a felso karima.Az uveg az tuti jol birja,semmi karc.Most tervben van,hogy valtok apple watch ultrara,majd a kozel jovoben,na annak mar kelleni fog a tok,mert ott kozvetlen az uveget eri serules,ha nem vagyok eleg ovatos.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! A mai napon lett egy sima Galaxy Watch 5 lte-m. Mivel hozzá való topikot nem találtam, bízom benne, hogy ez a megfelelő hely.
Az első kérdésem: az órát csak a hozzá mellékelt kis töltőmandzsettával lehet etetni? Rátettem a gyári Samsung vezeték nélküli töltőpadomra, de az csak narancssárgán villog, és nem vesz fel róla töltést...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Badboys
őstag
válasz Rigormortiis #1538 üzenetére
Igen
-
Rigormortiis
veterán
Mitől lehet az, hogy nem kapom meg az órán pl a gmail értesítéseit? Van, ami megjön, de ez nem.
-
sfefe
addikt
válasz Rigormortiis #1538 üzenetére
Teloval is tudom tolteni
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Rigormortiis
veterán
Hogyan tudom aktiválni az órával történő fizetést? Egyenlőre a mobillal sem tudok Szóval onnan induljunk, hogy van egy otp-s bankkártyám...
-
Rigormortiis
veterán
Az mitől van, hogy ha elfordítom a kezemet, hogy az órára nézzek, csak egy pillanatra villan fel?
-
sfefe
addikt
válasz Rigormortiis #1544 üzenetére
Simple app kell Neked.
Regelsz, be rakod a bankkártyát és minden zsír.Órán meg lehet állítani meddig jelenítse meg a kijelzőt.
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
válasz Rigormortiis #1544 üzenetére
OTP kártyával nem tudsz az órával fizetni hivatalosan (köszönhetően az OTP-nek).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sfefe
addikt
válasz Rigormortiis #1549 üzenetére
Ha fent van a telón a simple és beraktad a bankkártyát akkor ott engedélyezni kell az érintéses fizetést.
Nfc legyen bekapcsolva, és amikor fizetek a pénztárnál feloldom a telót akkor oda érintem és kész... Azt hiszem feloldás utan talán 2perced van rá...Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...