- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz Csocsesz75 #1200 üzenetére
Csak a Hívás és üzenet más eszközön menüpontra.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
válasz Csocsesz75 #1200 üzenetére
Ez is csak félmegoldás mert ha Wifi közelben vagy, de a telefon mégsincs a közeledben, akkor nem fog működni az átirányítás, mert olyankor az óra a mobilhálózatot is kikapcsolja... Persze kivéve ha folyamatosan bekapcsolva tartod, de az meg gondolom szívja az akksit ezerrel...
-
ACE-
addikt
válasz Csocsesz75 #1203 üzenetére
Na ez érdekes a tablet meg látszik, akkor arról pl. tudsz hívást indítani vagy fogadni. De az meg gondolom sima Wifi-s nem LTE-s...
-
eami
veterán
válasz Csocsesz75 #1203 üzenetére
jaja, mint a képen a tablet, úgy kellen mutatnia az órát is, de csak a wifisnél van így az LTE verziónál nincs. Mondjuk ez már watch4nél is így volt sajnos :|
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz Csocsesz75 #1206 üzenetére
Próbáld ki elvileg azt tudod használni hívásra úgy, mintha a telódat használnád.
-
ACE-
addikt
Akkor lehet én is egy ilyen Yettel-es okosóra díjcsomagra újítok be, legalább hívást tudok rajta majd fogadni, de telefonálni nem nagyon fogok vele a 40Ft/perc-ért... Mondjuk furi hogy tablet-en megy, de órán meg nem...
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz Roland861010 #1211 üzenetére
Én felraktam... semmi nem történt látszólag...
-
Badboys
őstag
Én sem találtam és vettem észre változást. A szokásos ostoba számlapon kívül ami törölhetetlen. Inkább a samu weart javítanának már meg idestova 1 éve képtelenek rá. Szánalmas banda.
-
doongoo
addikt
válasz doongoo #1153 üzenetére
Na meg is érkezett az LTE-s pro5. Belakva, működik, tanuja a hsználati szokásokat. Egyelőre minden okés. Fura volt, hogy ennek a párosítása már nem a Wear OS alkalmazásban történik a telón. Már csak az ADB ügyeskedés van hátra az EKG + vérnyomás méréshez (ehhez még mindig korrekt az xda-s leírás?) ill. pár plusz apk feltolása ADB-n.
-
válasz -=Starwing=- #1216 üzenetére
Hivatalosan csak Samsung telefonnal működik.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
doongoo
addikt
válasz -=Starwing=- #1216 üzenetére
nem samsung telóval használnám (azokat nem szeretem), azért kell ügyeskedni
más? valaki esetlge tudna olcsó forrásból jó tartalék töltőbölcsőt? Vennék egyet a biztonság kedvéért, de a hivatalos gyári árát nem kicsit sokallom...
[ Szerkesztve ]
-
-
doongoo
addikt
köszi, tartaléknak az is jó, ha lassabban tölt. Mondjuk az is egy vicc, hogy a 10W-ot gyorsnak nevezik ) Akkor szerintem fel kéne töltenie azt a kis 590 mAh akksit max. 30 perc alatt, hogy valamit manapság gyorsnak lehessen nevezni. A telóm az 5000-es akksit tölti maxra kevesebb, mint egy óra alatt (az már elég gyors)
Amúgy az ADB-s trükközés megvolt, így már megy az ekg mérés, a vérnyomásmérést még majd be kell kalibrálnom.
[ Szerkesztve ]
-
válasz doongoo #1226 üzenetére
Minél kisebb az akku, annál lassabban kell tölteni, részben mert könyebb túltölteni. A 10W-nek meg vagy a fele kárba megy (hővé alakul), mert rosszabb a vezetékmentes töltés hatékonysága, mint a vezetékesé-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
doongoo
addikt
Nem is a watch 4-gyel, hanem a régi jó watch (1) 46 mm-rel hasonlítottam, amiben 472 mAh volt az akksi (amit kb. 2,5 óra alatt tölt fel a saját töltője), azaz annál "csak" 25%-kal nagyobb az akksi a watch 5 proban, viszont ennek meg a töltője elvileg 2x olyan gyors, azaz a töltési időnek valahol max. 1,5 óra körül szabadna csak szerintem lennie.
Amúgy nem zavar, hogy ennyi, csak a "gyors" szón lovagolok. Ez legyen vele a legnagyobb gondom -
boogiemano
tag
##### Parositas Huaweiiel (utoljara 2022.nov.22-en!! Azota lehet van uj.)
Az en felallasom a kovetkezo:
Watch 5 Pro LTE SM-R925F (Telekom ESIM - multisim)
Huawei Mate 20 pro (Telekom sim - multisim)Tudnivalok:
- Play store-os Wearable/Gear appal nem lehet tarsitani az orat, eleve be van kodolva a "huawei" kodszo tiltasra.
- Csak regebbi (vagy hekkelt) Health-en keresztul lehet az orat tarsitani a telefonnal.
- Csak 2022.okt.20 elotti Samsung Health/Gear/Wearable apk-kal lehetseges! (apkmirror)
(Ezt kovetoen a Samsung kivette a Health-es kiskaput is az apk-kbol!)Megj.:
-Mate20pro-n es p20-on is mukodott. (ezek meg google-s telok)
-nem elerheto :
Galaxy store (telon nem, oran igen),
vernyomasmeres, ekg, (sem oran sem telon) (alapbol nem, de van ra megoldas)
google camera/remote, (sem oran sem telon)
Google assistant (oran nem, telon igen),
Bixby csak oran van, de mukodik!,
ora szoftver update (sehogy sem)
3G (csak LTE/3g elerheto)Szukseges APK-k (apkmirrorrol letolthetoek es ezek nov22-en tuti mukodtek):
com.samsung.android.app.watchmanager_2.2.51.22083061-2122083061_minAPI18(arm64-v8a,armeabi-v7a)(nodpi)_apkmirror.com.apkcom.samsung.android.heartplugin_2.2.12.22090751-122090751_minAPI26(arm64-v8a,armeabi-v7a)(nodpi)_apkmirror.com.apk
com.sec.android.app.shealth_6.22.5.035-6225035_minAPI26(arm64-v8a,armeabi-v7a)(nodpi)_apkmirror.com.apk
Procedura:
a. Ora 100% -on, es resetelve! Telo 100%-on es erdemes a kepernyo timeoutot felemelni 3-5 percre! Ismeretlen forrast engedelyezni kell!
b. Mindharom APK-t feltelepiteni.
c. Health-en keresztul, parositani telefonnal.
d. Ez ha lassan is de egy ido utan megjelenik a Wearable is es minden szep es jo!
x. Hiba eseten mindharom appnak clear storage (nem csak cache) aztan uninstall, majd elolrol kezdeni. (ora restart)[ Szerkesztve ]
Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
boogiemano
tag
elozo leiras mukodott mas telokkal is (tehat NEM SAMSUNG telokrol beszelek), amennyiben a play store-os legujabb Wearable vagy Health -el nem. (ergo acessory/watch not supported vagy cannot pair)
Xiaomin erdekes modon a Play store-os megoldassal siman mukodott, ez nem kellett hozza. Igaz eleg lassunak tunik a kommunikacio az ora es a telo kozott.
LG v50ThinQ-n kellett a regebbi apk, nem lehetett gyarival tarsitani.
[ Szerkesztve ]
Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
szilasz007
aktív tag
válasz boogiemano #1231 üzenetére
Mekkora gáz, hogy aktívan beégetik a márka tiltást. Érted. Konkrétan a korlátozás erősítésére költik a pénzt.
-
válasz szilasz007 #1233 üzenetére
Vagy éppen nem volt más lehetőségük az egészségügyi engedélyek miatt.
-
Badboys
őstag
Pl. Amikor appon belül konfigurálnád az óralapot hektikus, ha megy is kínkeservesen. Nem mai probléma. Több hasonló probléma. Más fórumokon is emlegetett a wearable sok esetben használhatatlan. Többször telepítettem újra mégsem lett jó. Többször kifagyott. A négy pont nem forog áll. Mondjuk a forgás nélkül lehet élni. Akkor is baromira kellene a zavaró hibákat javítani. S20FE vel használom. Számomra az egész samu szisztéma csapni való. Ez az én magán véleményem. Szánalmas és gusztustalan banda. Tudom vannak más márkák is, de a muszály ezt hozta.
-
ACE-
addikt
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Szeretnék érdeklődni, hogy van-e bevált jól működő 3in1 wireless töltő amivel az órának sem lesz baja. A feketett samsung tripla nem feltétlen az amit keresek
Köszönöm szépen -
Luigi962
őstag
válasz szilasz007 #1243 üzenetére
Tudod, ha úgy teszed az asztalra, hogy a jobb oldala azaz az óra töltő része lelóg és akkor csak simán átdugod rajta az órát csattal együtt
-
Luigi962
őstag
válasz szilasz007 #1245 üzenetére
-
Songo
senior tag
Leginkább az a gondom vele, hogy feketve van rajta a telefon. jobb szeretem a döntött töltőket mert így messzebről is elég rápillantani hogy van-e rajta valami infó
Feleségemnek lenne, neki nem PRO van. azt én szeretnék magamnak de karácsony előtt már le vagyok tiltva a vásárlásról bármilyen témában -
ACE-
addikt
Na megjött a Yettel eSim. Én azt gondoltam amig van Wifi kapcsolat addig nem kapcsolódik a mobilhálózatra, de nem, ha megszűnik rögtön wifire is felmegy és mobilhálózatra is. Az órára érkező SMS-eket hol kéne látnom? Sem a hívásértesítők sem teszt SMS nem jön meg. Hívásátirányítást kell valamit állítani? Azt hogyan?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Eredeti Samsung Slim tok tollal Galaxy Z Fold 5 készülékhez Kék
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest