- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Instagram közösségi fényképezés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
-
Mobilarena
Samsung Galaxy W – racionális döntés
i8150
[olvasd el az összefoglalót!]
Új hozzászólás Aktív témák
-
G3R!94
aktív tag
Sziasztok!
A Motorola Defy+ forumban már feltettem a kérdést, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Telefon vásárlás előtt állok és 2 telefon között vacilálok.
1. Motorola Defy+
2. Samsung Galaxy W
Árban mind2-höz ugyanannyiért tudok hozzájutni.
Az utóbbinak jobbak a specifikációi (1,4 Ghz proci, 720p videófelvétel és le is tudja játszani), viszont külseje és strababírósága miatt szimpatikusabb a Defy+.
Játék teljesítményben melyik a jobb? Ti melyiket ajánljátok?[ Szerkesztve ]
-
G3R!94
aktív tag
Sziasztok!
Másik topicban már felraktam a kérdést, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Telefon vásárlás előtt állok. A Galaxy W az egyik kiszemelt, a másik pedig a Nokia Lumia 710. Mind2-höz ugyanannyiért tudok hozzájutni.
Személy szerint érdekel hogy milyen lehet a WP, de tartok is tőle és az android mégis kiforrottabb már + olyan appokat rakok rá amit akarok.
Szerintetek melyik legyen? Játékra, zenehallgatásra, netezésre használnám.Vannak komoly hibái a készüléknek, amit esetleg a tesztben nem említettek?
-
G3R!94
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Nem bővíthető a memória és bt-n nem lehet fájlokat küldeni, meg kevés az app, ezek tartanak csak vissza a wp-től...akkor egyenlőre hanyagolom még a wp-t, majd a következő telóm talán az lesz, ha addigra változtatnak ezeken a dolgokon. -
G3R!94
aktív tag
-
G3R!94
aktív tag
válasz macimeister #3063 üzenetére
Az első indítás tényleg hosszú lett, már kezdtem félni.
Az arcfelismerés poénos, bár ikertesóm is feltudja így oldani a telómat. -
G3R!94
aktív tag
válasz SkyLine3000 #3275 üzenetére
Ez attól függ mire használnád. Én személy szerint cserélném.
-
G3R!94
aktív tag
Sziasztok!
Vki használja a W-jét fejhallgatóval?
Szeretnék venni hozzá egyet, de kicsit félek a minőségtől, hogy képes-e egy 5-6 ezer forintos fejesből kihozni kellemes minőséget. Próbáltam Nokia és SE fülhallgatóval, ott voltak problémák (túl halk, torzulás), de gondolom fejhallgatóknál ez máshogy van. Vagy tévedek? -
G3R!94
aktív tag
Esetleg próbálta már vki Pioneer SE-M290 fejessel a telót, vagy hasonlóval?
-
G3R!94
aktív tag
Nálam komoly használat azt jelenti, hogy 2-3 órát bír a telefon. Még suliba járok és 1-2 unalmasabb órán megy a wifi hotspot, 3G és egy netes játék, nagyon ritkán bírja ki a 3 órát így a telefon. Kicsivel azért többet vártam és kevesebb hőtermelést. 1 óra 3G + játék után szinte forró a hátlap...
-
G3R!94
aktív tag
Szerintem pont jó az anyaghasználat, mert az alumínium hátlap sok esetben zavaró, pl ráizzad a kezed egy komolyabb kockulás során, ugyanez a helyzet tesóm Xperia Play-énél is, sima műanyag hátlap, egy idő után borzalmas. A W-nél ezt megoldották ezzel a recés hátlappal.
-
G3R!94
aktív tag
Sziasztok!
Túlesett a telóm az első fw cserén és rájöttem, hogy a gyári rom nem rossz, de megéri lecserélni.
Ezt raktam fel és eddig nem találtam benne jelentős hibát. Stabilabb, gyorsabb, simább, szebb. -
G3R!94
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég kipróbáltam pár főzött romot (Kezra V4,Hybrid v2) és olyan hibába ütköztem mind2-nél, hogy egy idő után ha be van kapcsolva a wifi kiír egy csomó "Bocsánat!" hibaüzenetet és sorba lövi ki az alkalmazásokat ilyen hibaüzenettel (naptár, telefonkönyv, socialhub,stb...). A telefon addig használhatatlan amíg újra nem indítom. Esetleg elrontottam valamit flashelésnél? Valaki találkozott már ilyen jelenséggel?
-
G3R!94
aktív tag
Sziasztok!
Rootolási gondjaim adódtak, eddig az update.zip-es megoldás működött, kipróbáltam pár costum rom-ot, de végül visszatértem a legújabb gyári rom-ra. Szlovák verziót raktam fel és megy is rendesen, semmi hiba, viszont a superuser eltűnt és próbáltam újra rootolni, unrootolni de mintha semmi se történne. Kipróbáltam már a superoneclick-et is és a parancssoros módszert is.
Valami ötlet van?Igazából csak az app-ok fagyasztásához kéne.
[ Szerkesztve ]
-
G3R!94
aktív tag
válasz SkyLine3000 #4037 üzenetére
Volt fent még a kalandozások előtt, egyenlőre nem látok különbséget, gördülékeny, gyors, mint eddig. A ram kezelés se változott, ezért kéne fagyasztgatni.
-
G3R!94
aktív tag
válasz Bone123 #4307 üzenetére
Viszi az általad említett formátumokat, mx player-rel (play áruházban ingyenes app) mkv formátumok is mennek 720p-s felbontásig szépen. A játékok 90% elmegy rajta. A wifi/3G vevő nagyon pöpec benne, tesómnak xperia play van azonos szolgáltatónál és ahol neki már nincs térereje nálam még 2 pöcök is van. A minőséggel nincs sok baj, de a régi Nokia 5230-amnak jobb volt.
-
G3R!94
aktív tag
válasz SkyLine3000 #4360 üzenetére
Nálam is lassú volt, de pontozásban korrekt CPU pontszámot kap, a quadrant az I/O-t pontozza le nagyon nálam. Az mit takar?
-
G3R!94
aktív tag
Szerintem nem baj hogy a Telenor csinált egy ilyen akciót (persze tépem a hajam h nem tudtam várni 2 hónapot) mert legalább nagyobb lesz a Galaxy W tábora.
-
G3R!94
aktív tag
válasz SkyLine3000 #4566 üzenetére
SGS Plus-t használtam, de olyan mikro szaggatások vannak benne...lehet a régebbi tw miatt, de nem volt olyan smooth mint a W. A led hiánya nagyon zavart, az sAMOLED meg bántja a szemem, ha nem pont szemből nézem sárgul, kékül. Az anyaghasználata meg semmivel sem jobb, mint ahogy többen állítják.
Ettől függetlenül nem rossz telefon, de a W-met nem cserélném el rá. -
G3R!94
aktív tag
Tényleg vannak hibái a wp7-nek, de a W-nek is...egyszerűen kiábrándító a support és a memóriakezelés, ezen a hardwer-en reccenés mentesen kéne mennie sok sok játéknak és olyan laggok vannak amik pl egy SE Play-n,Neo-n nem fordulnak elő.
Ezek miatt váltok Lumia 710-re, egy próbát megér. -
G3R!94
aktív tag
Én Gravity Projectnél, Reckless Racingnél, GT+ -nál tapasztaltam hogy tesom SE Play-n egyszer nem akadt meg, nálam pedig előfordult néha egy-egy akadás...mindezt gyengébb processzorral (1Ghz).
Ezen javít ha nem gyári romot használok de 1-2 hétig bírtam mindegyikkel és ment vissza a gyári. A ramkezelés borzadalmait az mutatta meg nekem hogy egy LG P970-en 230 alatt nem láttam a szabad ram méretét, SE Play-en 200 a minimum tele widgetelve. Nálam widgetek nélkül fagyasztott alkalmazásokkol ramtisztítás után legjobb esetben 180-190 Mb.
Lehet mondogatni hogy kinek mennyivel több ramja van, nem érdekel. Más hasonló tudású telón nem kell trükközni ahhoz hogy egy hívás ne zárja be az éppen aktuális játékot...
Új hozzászólás Aktív témák
Az összefoglalóban nagyon sok kérdésre választ kapsz, ezért kérünk, hogy mielőtt hozzászólnál a fórumhoz vagy (!)nekiállnál flashelni a telefont(!) alaposan olvasd át!
Összefoglaló tartalma:
- Rövid leírás
- Doboz tartalma
- Garancia
- Hibák
- Recovery mód
- Download mód
- Wipe/Full Wipe
- Root! (Unroot)
- A készülék szoftverének (FW) frissítése, cseréje, javítása:
KIES; (F)OTA; ODIN
- CWM (ClockWorkMod)
- Custom ROM telepítése (+frissítés)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- ASUS notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.