- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szagabor
tag
Egy kis érdekesség.
Teszt mód : tárcsávóban *#0* # -
szagabor
tag
Rootolt a telefon .
Hogy lehet megoldani? Milyen progival ? -
nagyúr
válasz szagabor #1553 üzenetére
Az xda-ról töltöttem le vmi programot, ami elvileg bekapcsolja ezt a funkcióit, azt hiszem ebben a topikban volt linkelve. De sztem ha jól keresel rá, kidobja a gugli is.
Ja, a nevét azért nem tudom, mert letöröltem, nálam nem ment mert nem vagyok rootolva.
Update: meg is van
[ Szerkesztve ]
-
Dákesz
tag
Sziasztok!
Szerintetek S3 mini vagy Xperia P érdemesebb venni? -
bubus66
nagyúr
(#1555) Dákesz
Szerintem ha az Xperia P és a a Samsung Galaxy S3 mini közöl kellene választanom én biztos, hogy az S3 minit választanám. Hallgasd meg kengyel fórum tárasat ha jó meg számolom a napokat talán a 30 nap kijön neki ameddig megvolt az Xperia P-je. Én láttam a kengyel kollégától mint kettő telefonal készült képeket, hát a S3 mini röhögve veri az Xperia P-t.
(#1556) aryes
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
kengyel
nagyúr
Csináltam két darab képernyőképet hirtelen hogy áll az aksim. Normál használat mellet ,folyamatos szinkronok, telefonálás, 2G, pár darab kép +videó. Net nincs,zene nincs. Időjárás óránkénti frissítéssel.
Már kérdezték hogy milyen az aksiidő . Válaszom változó. De nálam ilyen használat mellett ilyen Csak azt nem értem a második képen miért nem látszik rendesen a két nap !
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Robex
csendes tag
Sziasztok!
1.Be lehet azt állítani,hogy ha facebookra üzenetet kapok,akkor azt a mobilon ne jelezze a felső sávban?
Szinkronizálás nincs bekapcsolva,de gondolom azért jelzi,mert a háttérben be vagyok jelentkezve facre!?
2.Van olyanra lehetőség,hogy ha kimondok egy "parancsot" (pl.bluetooth) akkor elindítsa az alkalmazást? -
Robex
csendes tag
Sms+galéria jelszavas védelmére nem tud valaki valami megoldást?
A Vault-ot próbáltam,nem a legjobb! -
kengyel
nagyúr
Módosítva lett az első hsz . Bele lettek téve a szolgáltatós romok + független is. Lehet használni
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
trobi28
addikt
Elhagylak benneteket nagyobbra váltás miatt,köszönöm mindenkinek az együtt működést
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
nagyúr
válasz kengyel #1577 üzenetére
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy igen veszélyes kódok vannak benne, alaposan el lehet velük kefélni a telót, de a fele minimum teljes adatvesztést okoz. Úgyhogy csak az piszkálja ezeket, aki ért hozzá. De amit én írtam, pl nincs is benne. Én direkt nem írtam veszélyes kódot.
trobi28: Te hűtlen! Mire váltasz? Legalább nem kevernek minket össze többet
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Úgy emléxem úgy csináltam, hogy az intézőben a telefonról csináltam egy shortcutot a desktopra, azt behúztam a TC-be, és ott megnyitottam. Miután ez sikerült, rögzítettem a fület, így ha csatolom a telót, csak rákattintok a fülre és mehet a másolás.
De próbaképp rátettem egy ftp szervert, ezzel xp alól is el lehet majd érni a fájlokat.[ Szerkesztve ]
-
Mzombi
aktív tag
http://www.gadget-extras.com/images/product/large/samsung-i8190-galaxy-s3-mini-screen-protector-2-in-1-by-terrapin-new.jpg
most kaptam meg ezt a fóliát angliából, este felteszem, kíváncsi vagyok hogy milyen (olvastam korábban, hogy panaszkodtatok a fóliákra), esetleg volt más is, aki ilyet vett?
-
kengyel
nagyúr
Én fóliában Ezt ajánlom. nagyon jó minőség ,és könnyen felhelyezhető.
kengyel
-
borist
tag
szerintetek ennek a sebessége elég, vagy kell bele a class10?
32 GB MicroSDHC Card Samsung Plus (Class 6, UHS-1, 48 MB/s)
[ Szerkesztve ]
-
magich
csendes tag
-
nagyúr
Jobb, ha tőlem tudod, hogy még a full hd videó rögzítéshez is nagyjából elég egy class 4-es kártya, feltéve, hogy jó minőségű, és teljesíti a szabványos írási sebességet, és a bitráta sincs indokolatlanul magasra állítva. A mini 720p videót 13Mbittel veszi, ha a fullhd bitrátája 30Mbit alatt marad, akkor elég a class 4. Márpedig tudtommal telefonok ennél magasabb bitrátát nem szoktak használni.
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Amíg aktív a "szerkesztés" gomb, addig légy szíves azt használni, és szerkeszteni a hozzászólásod.
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest