Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • martin555

    aktív tag

    sziasztok, tavaly november óta van egy ilyen telóm galaxy S advance i9070.

    xxl gsm től vettem csak a készülék se töltő se headset.

    a SAMMOBILE PREMIUM samfit "get info" azt írja ki rá hogy country: Germany. azaz akkor mit figyeljek mikor kapom valszeg a frissítést ? (a teló saját frissítő figyelőjén kívül, valami német facebookot vagy fórumot? ki tudja?)

    persze a 4-es frissítésre gondolok JB? mert, decemberben valami "apró" frissités jött de attól a teló maradt 2.3.6-os :-(

    rootolva egyenlőre nincs, előző telómat meg rootoltam de ezzel még a magas vételára miatt várok elvagyok vele.

    eddigi tapasztalataim: a JACK ALJZAT harmadik-negyedik bedugás után belül a legbelső csatlakozó berottyant begörbült, nem működik csak a fülhallgató egyik felén. pedig nem valami ócska kinai méret-pontatlan jackot dugtam bele hanem sennheiser arany dugót. persze garancia de teló nélkül lenni meg idegennek odaadni napokig.. majd felviszem pestre személyesen, ugy néztem az usb és a jack nem a NYÁK-on van hanem külön, lengőkábellel, remélem hipp hopp kicserélik!

    task managerrel túl sokmindent autó killeztem ezért csúnyán fagyott (bejövő híváskor-- grr...) mindent leszedegettem skype, viber mire ki totóztam hogy nem kell androidot túlságosan megerőszakolni autó killekkel.

    akku eleinte gyengusnak tűnt most nem tudom csalódok-e hogy kicsit erőre kapott "formázódott? ha ez tévút akkor hagyjuk plusz wifit, 3G-t ilyen kis schedulerrel (3G + WIFI scheduler pro valami 3-400 ft) 5-10 percenként be kapcsoltatom + force sync aztán ki, majd pittyen ha email jött. igy 1 nap azér kijön elég masszivan nyomkodom egyébként.

    a gorilla glass meglepett, autóban fel magasra a szélvédőre a visszapillantó mellé raktam tappancsos tartóval de levált, és leesett tartóstul, PONT a képernyő közepe CSATTANT az anyós ülés lábrészénél a fejtámasz fém csövének hegyén (kihúztam a fejtámaszt mert nem látták a kölykök a mesét) akkora hangja volt mint egy csapágygolyó a márvány lapon namondom ennek ennyi, KARC SE LETT rajta. persze nem dobálom , fekete szilikon gumitokom van hozzá , egy van pluszban eladó!

    hát méretileg bosszantó ez a lapos vékony de nagy, széles hosszú. a kijelző kisebb, tehát jobban örültem volna egy kisebb zömökebb telónak. a görbület jó kényelmes.

    ja van egy dupla vastag akkum jól passzoló hátlappal azt se használom írjon akinek kell.

    a hang: van egy zavaró "sercenés" a hangszóróból még néma módban is. amikor valami progi hozzányúl a hang eszközhöz és kilép nektek nincs ? 1 zavaró hangos sercenés.

    ez a közbe fényes lakkozás is katasztrófa buznyákos szerencsére szilikontok alatt nem láccik de ahol dugom be a töltőt rommá van karcolva de igy alegolcsóbb plasztik + kis lakk.

    egyenlőre ennyi jutott eszembe bocsi de leirtam

    sziasztok

    szóval hivatalos frissitésre mikor számithatunk?

    POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT

Új hozzászólás Aktív témák