Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kapanyél

    őstag

    válasz dashed #8329 üzenetére

    OK, nem az egész hsz szólt már neked, de tényleg kiborító, hogy nap mint nap megy a warez elkerülhetetlenül is az androidos fórumokon, de amint valaki leírja a mágikus három betűt, egy csomó embernek hirtelen behabzik a szája.
    Egyébként meg az a baj, hogy nincs más olyan szoftver, ami TopMap térképekkel operálna Magyarországon, és mint tudjuk, a térkép az egész navigáció lényege. A TeleAtlas meg a NavteQ egy rakás szar, a Google Maps pedig egyáltalán nem ismeri a közlekedési lehetőségeket (azaz az első lehetőségnél balra kanyarít a Hungária körúton is...).
    Nagyon sokan vagyunk azok, akik még PPC-re megvettük húszon-harmincezrekért az iGO-t és még esetleg a mai napig jogosultak vagyunk térkép frissítésre a Naviextras..com-on, de a hajunkra kenhetjük. De elkanyarodtam, ez már más téma.
    A lényeg, hogy az Android kifejezetten támogatja a warezt egyetlen checkbox bepipálásával és amíg tökhivatalosan elérhetők a Play! áruházból unlocker és IMEI bizgeráló applikációk is, igen nehezen lehet ennek ellenkezőjéről meggyőzni. :)

    Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

Új hozzászólás Aktív témák