Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shyciii

    veterán

    válasz sheep #6411 üzenetére

    Nekem a gyári GB nagyon messze van a tökéletestől. Nagyon sok funkció vagy eleve nincsen benne, vagy körülményesen érhető el (vagy kipakoljuk widget formájában az asztalra, de akkor már annyi ikon lesz, hogy átláthatatlan halmaz lesz csak semmi más).
    Sajnos a Google baromira nem figyel a felhasználókra. Bár a 4.2-es JB-ben végre bevezette a statusbarról lehúzható kapcsolókat, de még ezernyi más olyan hasznos, és kényelmi megoldás, és funkciók halmaza van a CM, és MIUI romokban, ami sajnos soha nem lesz a gyári megoldásokban, pedig nagyon fontosak tudnak lenni, főleg azoknak akik már hozzászoktak (mint pl én is).
    Én két okból várom a JB-t:

    1. Önmagában is hatalmas előrelépés a GB utána (Froyo-ról GB-re történő váltás pl szinte nulla volt, GB-ről ICS-re szintén. Csak az UI változott sokat, de könyörgöm ne erről szóljon már a fejlesztés...)
    2. Ha kijön a JB, akkor arra kezdődik a custom romok építkezése. A JetMOD már most ígéretes, és ha a motor alatta a JB lesz már nagyon jó. De a legjobb hír, hogy diego már a CM7 Alpha4-nél tart, be is bootol a rendszer, és remélem ahogy kijön a JB, áttér a CM10-re, és végre lesz egy faxa custom romunk. MIUI-nak sajnos nem látom esélyét, pedig én azt szeretem a legjobban az androidos világban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák