Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • András1980

    tag

    válasz Acef #34001 üzenetére

    Ez derék.

    Most , hogy eltelt egy kis idő mióta újjászületett a telefonom és tapasztalva az elmúlt heteket, csak megerősíteni tudom, hogy nagyon szuper lett a teló. (gyári telenoros volt, most repartos - cocore 6.2 - fmod). Rá sem lehet ismerni, annyire frankó. Továbbra is örülök, hogy akkor megléptem a "frissítést".

    Eltűnt minden hibája, nincs fagyás, nincs szaggatás kamera vagy videó alatt, a gyári ébresztő is minden egyes alkalommal hibátlanul működik. Az akkuidő is remek, kb 2 napot elmegy folyamatos (az éjszakák kivételével) wifi, 3g, bluetooth és napközbeni átlagos használat mellett. Köszi a segítséget Acef.

    Két dolgot szeretnék kérdezni.
    Követve Acef leírását elvileg a telefon rootolt. Nofrills is megy, amennyiren tudom root kell hozzá. Mégsincs su ikon. Vagy az Fmod miatt nincs? Nagy jelentősége nincs, nekem így jó, ahogy van, csak ismereteim bővítése miatt kérdezem.

    Másik, hogy repartosból én Acef javaslatára az XEH-t tettem fel.
    Miben más a TMH? Annyit tudok, hogy XEH=Magyar független, TMH=Magyar T-Mobile. Tehát, ha TMH-t válaszottam volna, akkor gyári Tmobilos verzió került volna fel, az abban esetlegesen lévő Tmobilos egyéb alkalmazásokkal? Megjegyzem nem ismerem aTmobilos JB rendszert.

Új hozzászólás Aktív témák