Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csori72
aktív tag
válasz Parson #32444 üzenetére
én nem cserélném le az Advance-m S3 minire, még ha plusz pénzt kapnék rá akkor sem.
a formája a mérete (nekem) pont tökéletes. az íveltségét nagyon sajnálnám! pont emiatt a kis ív miatt jól elrejtőzik akár a farmerzsebbe is. telefonálni, smsezni, megnézni wifin, v akár mobilneten pár dolgot ami szükséges/érdekes (és nem várhat), mp3 lejátszóként használni, navigációt futtatni rajta ... telefonként használni/kezelni tökéletes. sokan mozit akarnak varázsolni a telefonjukból, v éppen számítógépként szeretnék használni ... na arra ez a készülék nem alkalmas, semmiféle rom-al. azt, h szőrös a kijelzője mint a medvetöke minden másnap olvashatod itt a fórumon, én szabad szemmel nézem kb 40-50cm távolságból, és v velem van a hiba v a telefonommal, de nekem nem kell hozzá borbély. de a legújabb amitől majd lefordultam a székről: "gyenge a rezgője" ... bakker még vibrátornak se jó
a gyári 2.3.6 GB tényleg jól fut rajta, a 4.1.2 JB-t kicsit mókolni kell, h jól működő rendszered legyen, de én a már megszokott funkciói miatt soha nem cserélném vissza a 4.1.2-t 2.3.6-ra. el van mentve a kis csomagom amivel a telefonom tökéletesen működik, és ez így van rendben (bármikor bele tudok nyúlni ha szükséges. DE CSAK HA SZÜKSÉGES!).
szerintem először azt döntsd el mi is az amire igazán használni szeretnéd (és akár hajlandó vagy e belenyúlni a sűrűjébe). de egyébként ha már mini akkor én hamarabb nyúlnék S4 mini felé, még ha jelentősen többe is kerül.[ Szerkesztve ]
..:: 1+TTTTT ::..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest