Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csori72

aktív tag

válasz Parson #32444 üzenetére

én nem cserélném le az Advance-m S3 minire, még ha plusz pénzt kapnék rá akkor sem.
    a formája a mérete (nekem) pont tökéletes. az íveltségét nagyon sajnálnám! pont emiatt a kis ív miatt jól elrejtőzik akár a farmerzsebbe is. telefonálni, smsezni, megnézni wifin, v akár mobilneten pár dolgot ami szükséges/érdekes (és nem várhat), mp3 lejátszóként használni, navigációt futtatni rajta ... telefonként használni/kezelni tökéletes. sokan mozit akarnak varázsolni a telefonjukból, v éppen számítógépként szeretnék használni ... na arra ez a készülék nem alkalmas, semmiféle rom-al. azt, h szőrös a kijelzője mint a medvetöke minden másnap olvashatod itt a fórumon, én szabad szemmel nézem kb 40-50cm távolságból, és v velem van a hiba v a telefonommal, de nekem nem kell hozzá borbély. de a legújabb amitől majd lefordultam a székről: "gyenge a rezgője" ... bakker még vibrátornak se jó :DDD
    a gyári 2.3.6 GB tényleg jól fut rajta, a 4.1.2 JB-t kicsit mókolni kell, h jól működő rendszered legyen, de én a már megszokott funkciói miatt soha nem cserélném vissza a 4.1.2-t 2.3.6-ra. el van mentve a kis csomagom amivel a telefonom tökéletesen működik, és ez így van rendben (bármikor bele tudok nyúlni ha szükséges. DE CSAK HA SZÜKSÉGES!).
    szerintem először azt döntsd el mi is az amire igazán használni szeretnéd (és akár hajlandó vagy e belenyúlni a sűrűjébe). de egyébként ha már mini akkor én hamarabb nyúlnék S4 mini felé, még ha jelentősen többe is kerül.

[ Szerkesztve ]

..:: 1+TTTTT ::..

Új hozzászólás Aktív témák