- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S9
tag
Én karosszéria lakatos vagyok de még egy karc sincs rajta 1 honap után
,(nyilván ha hegesztek ki rakom) -
TODI1111
veterán
Nálam gyakorlatilag a "legnagyobb üvegellenségtől" kell védeni ami ugye a homokszemcsék és a finom téglapor. Március 24-én rakattam fel a Whitestone Dome Glass üveget plusz egy spigen neo hybrid tok védi. Az üveg azóta is tökéletes. Szegeden rakattam fel és lehet,hogy az enyém azért bírja ilyen jól,mert nagyon precíz volt a srác és az infrázást sem a gyári infralámpával csinálta hanem az üzlet eszközével ami ugyan olyan mint a gyári csak kb. háromszor akkora.
-
Tiger.
nagyúr
Na, ki cserélik a kijelzőt, a hátlapot, és az akkumulátort.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
HUTCHDB
nagyúr
Google camera app-ok kozul melyik ajanlott?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tiger.
nagyúr
Link?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Azt be lehet állítani, hogy a hívás listát dátum szerint meddig őrizze?
-
törölt tag
Ezek a bokeh filterek egyáltalán nem működnek most próbáltam ki karácsonyfa világítással.. Francnak reklámozza akkor!
-
mSchumi87
senior tag
Miert nem lehet .zip formátumot kibontani? Azert mert jelszoval védet, gondolok itt a Samsung saját file manager-ere, mással mukodik
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Teal'C
veterán
válasz #33253120 #5970 üzenetére
Két hete kaptam vissza az asszony s8 asát. A hátlapot mivel abba bele van írva az imei, sn, stb... csak akkor cserélik ha szétszedéskor eltörik mert a cseredarabra nem tudják felírni az adatokat. Mondjuk a hátlap full karc és sérülés mentes volt. Ezt meg a Budaörsi TMX mondta. Az akkut meg azért cserélik mert bontáskor sérülhet és nem kockáztatnak.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz csorbajeno #5976 üzenetére
Holnap majd megvágom újra, és megpróbálom. Köszi a tippet.
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
Ez jó. Nekem sima fehér felirat nélküli hátlappal jött vissza az S7 a debreceni SES-ből.
Mondjuk az S7 dobozában volt egy kis papír, hogy a spec 200 fokos melegítés után hogy lehet levenni a hátlapot. Gondolom nem mindenütt van ilyen "kemence", vagy nem merik sütni a telefont vele. -
Tomix24
addikt
Èn is beszálltam egy sima s9-el.
Vettem hozzá egy gumis olcsó tokot. De a kijelzőre nem fekszik rá.
Van olyan tok ami jobban fekszik? -
TODI1111
veterán
válasz csabicska #5980 üzenetére
Igen, sajnos az nem működik. Én is csak a kiváncsiság kedvéért raktam fel, hogy megnézzem mennyire jó a hdr+. Például a zöld színnel, hogy bánik
falevelek gyári
falevelek gcam -
TODI1111
veterán
-
foldi_istvan
csendes tag
Éjszaka 8,5 óra alatt megint egy random 12%-os merülést produkált energiatakarékosban,minden más ki volt kapcsolva.Ez kezd kissé kiábrándító lenni.😒
Van valakinek valami ötlete? -
Tiger.
nagyúr
válasz csorbajeno #5984 üzenetére
Kb igen, bár azt nem értem, azt mondta, hogy a kijelző 90eft, nem úgy van a telefon értékének a 80%-a teszi ki a kijelzőt?
-
Tomix24
addikt
válasz csorbajeno #5985 üzenetére
Eddig szuper. LG G5-ről jöttem át. A 4k60 , a stereo hang felvétel, és az ip68 miatt váltottam. De minden másban is jobb az S9 mint a régi Lg G5
Én a boken képekhez ezt használom:
MGC-5.1.018_FullManual_v1.2_Android-7.0+_SG7Exy_Slow.apk
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
Nem,nem úgy van... Ki mondta ezt neked? Egy 300 ezres telónál akkor 240 ezer egy kijelző csere?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Tiger.
nagyúr
válasz spider80 #5989 üzenetére
Akkor lehet a htcre igaz ez csak, anno a htc 10-nel ami akkor 140000ft volt, abba 80-eft lett volna a kijelző.
-
Tiger.
nagyúr
válasz csorbajeno #5991 üzenetére
Nem bízzák a véletlenre😁
Abban az esetben amennyiben a kijelző csere lehetőségét Ön is megfelelő megoldásnak tartja előzetesen szeretném tájékoztatni Önt, hogy a javítás előtt két szerviz technikus Kollegám fogja bevizsgálni a készülékét és fotókat fog készíteni a készülék állapotáról az Ön jelenlétében.A kijelző cserét követően ugyancsak két szerviz technikus Kollegám fogja Önnek átadni a készüléket, amelyről ismét fotókat készítünk majd. Ezt követően amennyiben Ön is meggyőződött arról, hogy a készüléke hibátlan állapotú az átvételkor, Kollegáim kérni fogják szíves igazoló aláírását erről a tényről!
-
spider80
őstag
Szó sincs ilyenről. HTC-nek is vannak 200 ezres telói,ott sem százalék alapján megy. Egy kijelző csere tipustól függően 30-100 ezer között lehet. Meg a példád sem túl jó 80%-ra inkább 57%.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Zsozsoka 74
senior tag
Régebben úgy emlékszem nugaton be lehetett állítani azt hogy ne zavarj módban kik hivhatnak.
Most csak azt találom Oreon hogy mind vagy csak a kedvencek hivhassanak.
Én vagyok a béna?Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
csorbajeno
veterán
válasz Zsozsoka 74 #5995 üzenetére
Igen, marshmallow-n vagy a nougaton lehetett állítani, de oreon már nem találom én sem. De én az S6-on már a nougaton sem találtam. Úgy emlékszem. Erre megoldásként azt tudom javasolni, hogy azokat a kontaktokat csillagozd be, akiket szeretnél, hogy olyankor is tudjanak hívni és állítsd a kedvencekre.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz csorbajeno #5996 üzenetére
Igen így cselekedtem de sajnos az a baj hogy azokat tettem kedvencek közé akiket gyakran hívok napközben. De vannak olyan kontaktok is közte akiket nem szeretném ha éjjel zaklatna. (például volt barátnőm,napközben még oké hogy beszélek vele de éjjel ha éppen letört a körme vagy nem találja a kedvenc rúzsát akkor ne tudjon felhivni).
De majd megtanulok ezzel élni, ez van.Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
csorbajeno
veterán
válasz Zsozsoka 74 #5997 üzenetére
Akikkel gyakran beszélsz, arra használd az Élénk kapcsolatban opciót. Igaz, az csak 6 személy lehet, de én erre azt használom. Akikkel a legtöbbet beszélek, azok ott vannak.
-
Németh91
tag
Na jó egy hónap után kezd feljönni a whitestone....nem hiszem el nincs semmi normális üveg
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest