-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainnemo
aktív tag
válasz csabyka666 #29196 üzenetére
Igen félrement sajnos ott kérdeztem, és valóban van dual simes s6 verzió.
-
ToBeY
nagyúr
Rájöttem közben ha nedves/izzadt a kezem, akkor nem tudja kapásból feloldani ujjlenyomattal a telefont.Most is 3x engedett be a telefon kézmosás után.
[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
válasz gameresboy #29197 üzenetére
Szia!
A gyári flipes tokban van mágnes, aminek köszönhetően tudja, h milyen tok és milyen állapotban van a telefonon.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
no more
veterán
Mi okozza azt a hibát, hogy elkezd szaggatni a galéria app? Újraindítás után megjavul. Ugyanez volt nekem A5 2016-on is. Valami TouchWiz fail lehet...
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
no more
veterán
Ez a "dictionary" app mi? Letilthatom? Mert, hogy használni nem lehet, csak úgy ott van az appok között a beállítások menüben.
-
sgeza
veterán
válasz no more #29210 üzenetére
Csak egy javaslat vagy vélemény: addig ne tilts egy alkalmazást, amíg nem tudod, hogy mi! Ne azért tiltsd, mert nem tudod, hogy mit csinál, hanem azért, mert tudod, és mondjuk nincs rá szükséged!
Egyébként én sem tudom, hogy mi az. Talán a billentyűzethez, vagyis a gépeléshez kapcsolódik. A nyelv és bevitel menüben nézz körül próbaképpen egy tiltás előtt és után, hogy van-e változás![ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Olvasgattam pár HSZ-t a CSC kodokrol. Én is vettem egy telefont és a Phone info szerint a származási ország: Készült Vietnámban. Knox 0x0, a kies SN alapján PAN szoftvert akarna lehúzni hozzá, de jelenleg XEH van rajta. A CSC kód fülnél a termékkód: SM-G900FVZWXEH viszont az eredeti CSC kód rész ÜRES, ahol elvileg PAN nak kéne lennie szerintem. A firmware kódja XEH és az aktiv is XEH. Akkor most mi is van? Ez gyárilag független vagy függetlenített? Azt hiszem Pompi nak volt még hasonló gondja hogy neki portugál származású -t írt ez a szoftver. Az eredetiségteszten is azt írja hogy úgy néz ki a készüléket felujították a gyártási időpont nem egyezik a sorozatszámmal. Ideges vagyok mert úgy érzem átvertek. (Vagy nem?)
Természetesen azt már mondani sem kell hogy az EFS mappa az üres. Nem értem mit mókolt össze az előző tulaj vele.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
balinlin
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki ilyet?
Vagy ki milyen autós QI töltőt tudna ajánlani? -
Gábor-KJ
őstag
válasz balinlin #29216 üzenetére
Ennyi pénzt én max gyári megoldásért adnék - nem egy ilyen noname szarért!
Egyébként meg annyira nem javaslom kocsiba a qi töltést - főleg navigáláshoz nem.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Laza...
addikt
-
bandi0000
nagyúr
azt nem kérdeztem, hogy kinek hogy bírja a telefonja? kb mennyi kijelző idő szokott lenni, mennyi készenléttel?
Xbox One: bandymnc
-
no more
veterán
válasz bandi0000 #29221 üzenetére
A héten egy napot itthon voltam, mert elkapott az a k*va járvány, ami most terjed, annyi erőm sem volt, hogy felkeljek a gép elé (ahogy felültem, rögtön mehettem hányni), úgyhogy a telefonon böngészgettem, YouTube-oztam + Messenger, mellé minimális telefonálás (lehetett talán 1/4 óra, 20 perc) és egész nap összehoztam 4 óra kijelzőidőt, az akksi 30% körül volt még este. Szerintem egy napos futással az 5 óra megvan. Persze játék nélkül. Én automata fényerőn használom, maxra húzva a csúszkát (videózásánál szoktam kikapcsolni és 50% körülre tenni, már úgyis kiégeti a szemem).
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz bandi0000 #29221 üzenetére
Ezt így nehéz pontosan megmondani, függ a fényerőtől, használattól, igénybevételtől.
Az S6 akksija szerintem gyenge a típushoz, de 1 napot én kényelmesen el vagyok vele, power saving módot soha nem kapcsolom be. Reggel fél 7-kor leveszem a töltőről, éjfél fele felrakom.Persze ha fotózol, játszol, akkor egy délelőtt alatt le lehet meríteni.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
bandi0000
nagyúr
köszi
teljesen átlagos a használat, igazából facebook chrome messenger 3-ast nyomatom, ha kibírna egy napot automata fényerővel már örülnékXbox One: bandymnc
-
-
laslie92
senior tag
Sziasztok. Ha custom romot teszek a telóra. ( Lejárt a gari szóval nem izgat a knoxszámláló) Akkor ha ugrik a knox 0x1-re ugyan tudom majd használni a knox részét a rendszernek? Szóval megmarad a kettős életem ?
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
no more
veterán
Neeeem hazudok! Ez mondjuk egy múltkori screenshot, de nálam egész tűrhetően bírja az S6. Persze ez nagyrészt WIFI, minimális mobilnettel. Csodák azért nincsenek.
Mondjuk üzemidő bajnok még mindig az A5 2016 volt. Az 48 órát ment nálam, 5 óra feletti (!!!!!) kijelzőidővel.
-
GEPESZ66
veterán
Elnézést, hogy itt is megkérdezem, de másutt még nem kaptam választ.
Illetve amit írtak,az nem akart települni.A Samfirm programmal szerettem volna letölteni a telefon (A3 2016) szoftverét,de ezt írja ki, hogy telepíteni kellene az alul linkelt Visual-t.
64 bit-es op. rendszerem van!
Ezt honnan töltsem le erre az op.rendszerre?
Please make sure "Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86)" and "Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86)" are installed -
-
-
ToBeY
nagyúr
Az októberi patch még nem jött ki?
-
spider80
őstag
S7-re még a szeptemberi sem. Szóval nem is állunk olyan rosszul.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
-
kklausz
tag
Én a mozit használtam mostanáig és nagyon tetszett. a készített képek filmek nagyon jól néztek ki ratja (mondjuk tv-n is).
Ami zavar, hogy a monitoron kinézett kékes füstös absztrakt háttér a telón teljesen zöldes árnyalatot kap. egymás mellé téve durva a különbség. a környezetemben lévő s6-okkal még nem hasonlítottam össze.valahol van egy képem amin látszik a különbség teló monitor meg egy lg között. keresem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja