Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz myself45850 #48283 üzenetére

nem nagyon fogják orvosolni, sok más gyártó esetén is így van, elvileg direkt.

balintka; tárolás közben nagyon minimális az úgynevezett önkisülés.
    találkoztam már olyan telefonnal, ami olyan sokáig volt bontatlanul tárolva, hogy bekapcsolni sem lehetett már a kibontást követően, ráadásul beépített akkumulátoros volt, töltőre dugva a védelem nem engedte bekapcsolni még egy ideig, de aztán amikor a védelem szerint elérte a töltöttség a bekapcsoláshoz és a töltés mellett eszközölt biztonságos működéshez a megfelelő szintet, akkor automatikusan bekapcsolt, feltöltött és azóta is hibátlanul működik, 100%-os az akkumulátor állapota, 0% az elhasználódása, tehát kifogástalan állapotban van.
    amennyiben a kelleténél jobban lemerült volna álltó helyében, úgy a védelem már feltölteni sem engedte volna és kuka lenne az akkumulátor.

K Norbi; nem szoktam ilyenekért haragudni, megértem én az öngyilkosok döntését is, az ő életük, véleményezzék saját belátásuk szerint, de attól, hogy sok elkövető szerint az a jó megoldás, még nem az az általánosan elfogadott viselkedési forma, és én sem fogok azonosulni velük. :N

[ Szerkesztve ]

Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák