- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz myself45850 #48283 üzenetére
nem nagyon fogják orvosolni, sok más gyártó esetén is így van, elvileg direkt.
balintka; tárolás közben nagyon minimális az úgynevezett önkisülés.
találkoztam már olyan telefonnal, ami olyan sokáig volt bontatlanul tárolva, hogy bekapcsolni sem lehetett már a kibontást követően, ráadásul beépített akkumulátoros volt, töltőre dugva a védelem nem engedte bekapcsolni még egy ideig, de aztán amikor a védelem szerint elérte a töltöttség a bekapcsoláshoz és a töltés mellett eszközölt biztonságos működéshez a megfelelő szintet, akkor automatikusan bekapcsolt, feltöltött és azóta is hibátlanul működik, 100%-os az akkumulátor állapota, 0% az elhasználódása, tehát kifogástalan állapotban van.
amennyiben a kelleténél jobban lemerült volna álltó helyében, úgy a védelem már feltölteni sem engedte volna és kuka lenne az akkumulátor.K Norbi; nem szoktam ilyenekért haragudni, megértem én az öngyilkosok döntését is, az ő életük, véleményezzék saját belátásuk szerint, de attól, hogy sok elkövető szerint az a jó megoldás, még nem az az általánosan elfogadott viselkedési forma, és én sem fogok azonosulni velük.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Tőzsde és gazdaság
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest