Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
én nem visszafejlődésnek látom, de azt már régebben is leírtam, hogy minél újabb és újabb android verziók, nagyobb tudással és több beállítási lehetőséggel, annál több hibalehetőség és kompromisszum lesz majd.
a memóriakártyás dolgot részint elfogadnám, túl sok volt a "hibalehetőség" a gyártó és a külsős alkalmazások készítői számára, így inkább beáldozták a felhasználó számára adott szabadság egy részét.
ahogy korábban is írtam, én még várok korlátozásokat az android tekintetében.
az új hangouts - ebbe pláne több új funkció is bekerült - és a maps tetszik nekem, bár az új verziónál kellett néhány javítás, mire okés lett.
pont s4 kontra s5 "párharc" volt, és hangouts próba is - mert a srác azon akar továbbra is kommunikálni a barátnőjével, és most adja az s4-et csajának, magának pedig vett s5-öt -, jelzi, hogy miről van bejelentkezve az ember, mutatja, ha épp ír a másik...stb, jó lett ez.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest