- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trespa
tag
Biztonság ide ,vagy oda . Lehet rosszul látom a dolgot ,de hülyeségnek tartom ,azt ,hogy Android 5.0.1. felrakása után nem tudod vissza állítani a rendszert.
Most az én S4-em Android - 4.3 Jelly Bean volt rajt első bekapcsoláskor ,majd aztán kérte a KitKat frissítést .
Most Android 5.0.1. van rajt . ( angol )
Szerintem elvárható lenne ,hogy F.R. után megint Android - 4.3 Jelly Bean lenne alapból ,azért is mert ,ha KitKat vagy esetleg Loli nem lenne szimpi nem jönne be magánszemélyeknek ,akkor vissza lehetne állítani 4.3-ra .
Most bemutatnak egy új rendszer megnézed a videót stb,vagy elmész a Media Markt-ba nyomkodni új rendszerű telefont ott úgy se tudod eldönteni milyen is ,milyen hibákkal kell együtt élned stb.
Ebből a szempontból elég kötött sőt korlátozva a telefonod és együtt kell élned ilyen szarságokkal .
Már bánom hogy 4.3 után frissítettem . A telefonom másból se áll ,csak "névjegyzék leállt" "camera nincs " bugok Android 5.0.1 alatt és csináltam én már mindent sok mindent kipróbáltam és ugyan az.
Legalább KitKat alatt nem volt ilyen sose.Más: T-mobile kapja össze magát 9505-re kinyomják a frissitést 9506-ot meg váratják Aláírom idő meg minden,de max fél nap vagy egy nap lenne. Á persze nem ..
[ Szerkesztve ]
LG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Óra topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs