Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    Első benyomások a One-ról...

    Pro:

    Kijelző szebb (IPS). Napfényben, szabadban jobban látható nem is kicsivel. A kijelző és a rajta levő védőréteg jobban csúszik a rajta levő bevonattól, és érzékenyebb is. Jobb nyomkodni mint az S4-et. Az előlapon levő sztereó hangszóró parádés minőségű, hangos, nem torzít, és asztalon végre nem befolyásolja a hangerőt mint a Samsungnál a hátlapon kivezetett megoldás. A telefonálás minősége az eddig hallottakhoz képest is abszolút a csúcs. Maga a dizájn, anyagminőség, és ezek kivitelezése, jelenleg a csúcsot képviseli nálam. Gondolok itt pl a bármilyen tv-t vezérlő bekapcsológombra, ami egyben infra port is. Az állapotjelző led-et a felső hangszóró alá rejtették, jól látható mégis elegáns, nem túl hivalkodó. Szebb mint S4-en.
    A szoftvert jóval gyorsabbnak és simábbnak érzem mint S4-en.
    Zenében elvileg u.a. a DAC van benne mint az S4-ben (Qualcolmm megoldása), de az erősítése jóval erősebb. A zenei részt még tesztelnem kell. A hozzáadott Beats füles az eddigi legjobb a telefonok mellé csomagolt megoldásokhoz képest.

    Kontra:

    Alapvetően a felhasznált prémium anyagok miatt, jóval nehezebb mint az S4. Ez csak sarkalatos helyzetekben zavaró, pl karpánttal futás közben. A bekapcsoló gomb és a hangerő gombok helyét szokni kell, a Samsung megoldása "kézreállósabb". Lassabban tölt mint az S4. Nem mértem, de szerintem 1,5-2x lassabban tölt fel mint az S4. S4-et könnyebb nyitni, a főzött ROM-ok használatához.

    Összkép, fél napos használat után, hogy jó lesz ez, csak szokni kell a sok Samu után. Időt kell hagynom magamnak ahhoz hogy megszokjam mert ez az első HTC-m.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák