Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

Új hozzászólás Aktív témák

  • doooo

    veterán

    válasz Trolee #9139 üzenetére

    "Nekem hatalmas csalódás volt P40 Pro lézeres arcfelismerője után, nem méltó egy tavalyi csúcs telóhoz."
    Egyértelmű a kellő hw hiányában, hogy ez nem összetett megoldás, tehát nincs helye csalódottságnak, mert ennél jobbra szimplán nem lehet számítani ilyen körülmények között.

    Másrészről meg nincs jelenleg az i13-on kívül egyetlen tavalyi/idei mobil sem, ami ennél komolyabb technológiát kínálna. Cserébe csak egy apró lyuk zavar a képernyőbe, nem több. A P50 Pro is teljesen elhagyta, vajon miért?

    Persze túl nagy szükség sincs rá, hisz a legjobb, legbiztonságosabb ujjlenyomatolvasó van a képernyőbe szerepelve. Egyébként meg ha vaksötétben nem is, de nagyon gyenge fényben igenis működik az arcfelismerés is (pláne ha a képernyő nem minimális fényerőn megy), és azt sem lehet rá mondani, hogy egy fényképpel bármikor ki lehetne nyitni a mobilt, mert nem így van.
    (Mindezt mondom úgy, hogy a néhai S9+-om íriszleolvasója hiányzik, mert az valóban vaksötétben is mindig használható volt, illetve maszkban is, stb, stb, és persze a legbiztonságosabb is volt, de az is egy rakás helyet igényelne, így aztán elhagyták az újabb mobilokról.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák