- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz szabonagyur #8549 üzenetére
Ma reggel jelzett és azóta fent is van
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Lasersailing
senior tag
[link]
Ilyet valaki használ esetleg? (vagy más tokot powerbank funkcióval, wireless töltéssel)
lassan csereérett a telefon, de még nem gyártottak olyat, ami maradéktalanul tudná pótolni.(kicsi, wireless tölthető, gyors, sokáig bírja az akksija - igen látom az ellentmondást én is )
S23 nincs messze tőle, de közel 400 eFt egy telefonért, amit bármikor leejthetek, elveszíthetek???
Sajnos az USB bementem kontakthibás, így szinte csak wireless tudom tölteni.
Vagy akkor jobban járok az itt olvasott wireless powerbankkal? Ajánlást arra is kérhetnék? -
migabi24
nagyúr
válasz Lasersailing #8552 üzenetére
Ettől pont azt veszti el a telefon amiért szereted, a kompaktságát, inkább cseréltesd ki az aksit, nem egy nagy összeg.
-
cinemazealot
addikt
válasz Lasersailing #8552 üzenetére
Én előbb szereznék egy wireless töltőként is funkcionáló powerbankot. Így a telefon megmarad kicsi, kecses, könnyen kezelhető jószágnak, szükség esetén meg előkapom a bankot, ráhelyezem, és pár percen belül folytatom a munkát.
Ha pedig az USB javítására is ráállnál (szerintem megérné), akkor egy Dex Pad-del még több mindenre is tudnád használni a telefont töltés közben.
[ Szerkesztve ]
-
Lasersailing
senior tag
Köszönöm migabi24, cinemazealot, Puma K!
Közben én is erre jutottam, hogy wifis powerbank jobb megoldás a mindennapokra + a telefon halála után is tovább tudom használni. És valóban épp a legjobb tulajdonsága veszne el a telefonnak...
Bármiféle javításról letettem már (az akku szerintem amúgy rendben van, korához képest mindenképpen):
- USB javításra 70 eFt-os árajánlatot kaptam (merthogy alaplapcsere, nem javítják az USB-t, kicserélik az egész alaplapot)
- de akkor már a törött kijelzőt is cserélni kellene (+70 eFt)
Ennyiből meg már vehetek egy új S10E-t, szóval ez gazdasági totálkárÚj S10E-t meg már a támogatás rövid mivolta miatt nem veszek.
(android 13-at már nem kap az S10E, azaz már csak biztonsági frissítés jön. Meddig? még 6 hónap talán?)powerbank: vartával szemezek, azt használ valaki? vagy más ajánlás esetleg? vartával csak két gondom van:
- feketének jobban örülnék (ezt még kiheverem)
- nem mágneses, de nem tudom, hogy amelyik mágneses, az mennyire erős mágnes... -
cinemazealot
addikt
válasz Lasersailing #8556 üzenetére
"...wifis powerbank..."
Öööö, mi? Qi-sra gondoltál, nem?
-
Lasersailing
senior tag
válasz cinemazealot #8557 üzenetére
Bocsánat, igen.
sikerült jó nagy hülyeséget írnom...
-
Puma K
nagyúr
válasz Lasersailing #8556 üzenetére
"Bármiféle javításról letettem már (az akku szerintem amúgy rendben van, korához képest mindenképpen):
- USB javításra 70 eFt-os árajánlatot kaptam (merthogy alaplapcsere, nem javítják az USB-t, kicserélik az egész alaplapot)
- de akkor már a törött kijelzőt is cserélni kellene (+70 eFt)
Ennyiből meg már vehetek egy új S10E-t, szóval ez gazdasági totálkár"Akkor viszont van két lehetőséged. Veszel egy új 0km-es S10e-t vagy a mostanit megjavíttatod.
Egy a közös a két esetben, hogy 140k Ft-ért más hasonló telefont nem fogsz kapni.
-
Puma K
nagyúr
válasz Lasersailing #8560 üzenetére
Ez már teljes mértékben a te döntésed.
Én sajnos ebben a hónapban kicsúsztam a 3 év garanciából hogy megcsináltassam az akkuját a telefonnak. De ki fogom benne cseréltetni kerül amibe kerül.
A telefonon ott van a márciusi biztonsági frissítés. Így egy ideig még nem aggódom.
-
ricsike_p20
tag
válasz szabonagyur #8418 üzenetére
Emiatt mondtam le róla,.. pedig igazán jó méret, stb. De két kártyával nálam délutánra halott volt, enyhe használat mellett. Jelenleg i13mini van, ugyanazok a felhasználási szokásaim, délután még 45-50% körül szokott lenni.
Huawei P8-9-10-20_____ Galaxy S10e,.. S20 FE 5G,.. S21FE - i13mini - i14.
-
félisten
válasz ricsike_p20 #8564 üzenetére
Nem is egy kategoria a 2 telefon (i13 van nekem is mellette).
-
ricsike_p20
tag
i13mini,mondom.. Kategória ide, oda, az egyiket leteszem mondjuk pár órára 75%on, amikor megint kézbe veszem is annyin lesz, a másik ugyanannyi idő alatt merül 10-15%ot. Na ebből lett elegem. Ha meg használni is mertem, akkor délutánra meghalt.Huawei P8-9-10-20_____ Galaxy S10e,.. S20 FE 5G,.. S21FE - i13mini - i14.
-
migabi24
nagyúr
válasz szabonagyur #8565 üzenetére
Miért is? Mindkettő flagship.
-
félisten
-
migabi24
nagyúr
válasz szabonagyur #8568 üzenetére
Félreértettem amit írtál
-
félisten
-
Cecevok
tag
válasz szabonagyur #8570 üzenetére
Az S10e felett van az S10. Az i13 felett meg ott van az i13 Pro. Nekem nagyon hasonlónak tűnik.
iPhone 11 Pro / Sony HX99 / Lumix GX800
-
félisten
-
migabi24
nagyúr
válasz szabonagyur #8572 üzenetére
Kicsit nézz utánna mit is tud az S10e
-
trebrona
nagyúr
válasz szabonagyur #8570 üzenetére
Biztosan réngen olvastad a tesztet, így kezdődik:
A Samsung Galaxy S10e pontosan ugyanazt a hardvert és funkciókat kínálja, mint a nagyobb kivitelű készülékek, mindössze egy kamera mínuszban van hátul, a kijelző maximum FHD (de méretben kisebb is), viszont a teljesítmény és az általában vett felhasználói élmény megegyezik, emellett tényleg kicsi, sík az előlap és kedvezőbb az ára.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
félisten
-
migabi24
nagyúr
válasz szabonagyur #8575 üzenetére
Érdekes most vettem egy S23-at ami megeszi reggelire az iphone 13 minit, mégis nagyítóval kell keresni a difit az S10e és az S23 közt, de feladom te jobban tudod
-
Tecchalott
újonc
Mint s10e használó, én is i13 mini felé nézelődtem (csak és kizárólag az akksi miatt). De az meg annyira kicsi lett (és menős is), hogy már nehéznek gondolom rajta a tartalomfogyasztást.
Amúgy i12-vel sem illő összehasonlítani, mert az is 1,5 évvel újabb az s10e-nél. Egyébként meg fölösleges iyesmin vitázni. Akinek flagshiptől porcosodik, az note/ultra/pro/pro max :-) -
sfefe
addikt
Sziasztok!
Kikapcsolom telón a rendszerhangot de ha pl töltőre (konnektoros/autós tökmindegy) dugom és utána leveszem a rendszerhang vissza van kapcsolva.
Másnál is csinál ilyet?
Ha repülő módba rakom meg vissza reggel akkor is.... Bár azt nem figyeltem meg, hogy állandóan e....Köszi
Sfefe[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
zsolez76
tag
https://napidroid.hu/tobb-nepszeru-samsung-mobilnak-megszunt-szoftveres-tamogatasa/
-
migabi24
nagyúr
válasz cinemazealot #8580 üzenetére
Hát mi a regalaxy után azért még 4 évet boldogan elhasználjuk
-
cinemazealot
addikt
válasz migabi24 #8581 üzenetére
Oké, de telefonként vagy bútordarabként (esetleg porfogóként)? Én előbbinek tudnék igazán örülni, nem ok nélkül vásároltam pontosan ezt a modellt, és nincs kedvem péklapátokat meg hajtogatható féltéglákat zsebben hordozni. Már ez is nehezebb a kelleténél. Visszasírom az Xperia mini Prót.
-
zsolez76
tag
válasz cinemazealot #8582 üzenetére
Igen,Én is a mérete miatt döntöttem az S10e mellett. S20fe volt előtte,de nem tudtam megszokni a péklapát méretét. 2 évest lecseréltem egy 4 évesre. S22 lesz majd a fojtatás,de hogy nem lehet bővíteni a memóriát,ez eléggé visszatart még..A jack dugó nálam nem létkérdés.
-
sfefe
addikt
Pláne úgy gáz ez a hozzáállás a gyártó/któl, hogy a hardver meg bírná simán....még droid verziókat is....
-
migabi24
nagyúr
válasz cinemazealot #8582 üzenetére
Szerinted frissítés nélkül használhatatlan? Ugyan már🤣
-
cinemazealot
addikt
válasz migabi24 #8585 üzenetére
Nyilván nem a használhatatlanságtól félek, hanem attól, hogy idővel egyre több app lesz, ami nem fog vele szóba állni. Anno pl. a guta megütött, amikor a banki alkalmazásom lett használhatatlan az akkori telefonomon. Előbb csak a kis képernyőméret miatt, később meg már az Android verzió miatt is.
-
sfefe
addikt
válasz cinemazealot #8586 üzenetére
Szerintem meg pár évig simán menni fognak... Droid 12es van az még soká fog kikopni....
-
migabi24
nagyúr
válasz cinemazealot #8586 üzenetére
Ennyire azért nem dobálják gyorsan az android verziókat ne pánikolj
-
csalachris
újonc
8as androidot futtató telefonoknal meg ritka a kompatibilitasi problema, szoval egy 2-3 evig 12es androiddal boven jolesz az s10es csalad.
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
Hátha valakit érdekel, nemrég jött vissza a regalaxy programbol hű társam, 70 ezer forintból teljesen megújult, remélem még 4 évet lehúz a családba
-
sfefe
addikt
válasz migabi24 #8594 üzenetére
Ezért nem cseréltem még Én le
(Párom tavaly kapott egy 22 U-t ha kell azzal fotózunk.)
Amúgy nyomkodtuk a 23at de úgy döntöttem semmi olyan nincs amiért lecserélném ezt.... Akku csere kellene de majd be adom az Oktogonon vagy hol van szervíz.Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Cecevok
tag
Én két év S10e használat után váltottam iPhone 11 Pro-ra. 5 év droid használat után váltottam vissza ios-re. S22/23, Pixel 6a, iPhone 13/14 között gondolkodtam. Személyes preferenciák és ár/érték miatt lett végül is a 11 Pro. A méret szinte ugyan az mint a Samsung, de több évig még támogatott lesz, jók a kamerák, tetszik a telefotó, nem túlszaturáltak a képek mint a Samsungon. Egy hete használom, úgy érzem nem bántam meg a váltást.
iPhone 11 Pro / Sony HX99 / Lumix GX800
-
Cecevok
tag
válasz migabi24 #8597 üzenetére
Nem volt semmi bajom a droiddal, tök jól elvoltam az S10e-vel. Előtte Huawei P10-m volt, szerettem-imádtam. Valahogy jobban tetszettek a P10 képei mint a Samsungé.
Iphone-on visszanézve is látszik, h mennyire másabb egy Samsung fotó mint ugyanaz Gcam-el fotózva. De ember válogatja, h kinek mi tetszik.iPhone 11 Pro / Sony HX99 / Lumix GX800
-
trialboj
őstag
Srácok, sose váltsatok péklapátra Nem lehet megszokni, s22+, egyetlen zsebben nem fér el rendesen, bringán melóig zavar, bringás nadrág zsebébe bele sem megy, vissonylag nehéz is, de továbbra is a legzavaróbb hogy ha leülök valahova és nem akarom kitenni az asztalra akkor nyomja a fontosabbik szervemet omg mekkora f*ság ez a samutól.
Nem ismerem az asust, de hátha gyártanak idén egy komolyabb zenfone10-et ami méltó utódja lenne a kis 10e-nek.
Nekem még megvan a teló, de nem váltanék rá, rettentő lassúnak érződik, hiába gyorsabb az ujjlenyomat olvasó, meg lehet rá rendes üvegfóliát tenni, attól még érezhető lenne a visszalépés, igaz a cél az volt hogy többet ne kelljen az akkuidő miatt fájjon a fejem, és ez bejött, még 1x sem hagyott szarban, teljesen random töltöm, nem is tudom mennyit bírna, de az én óvatos felhasználásom mellett 2 nap is kijönne lazán. Egy nap kb 2-2:40 et nyomkodom csak."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest