- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Szerintem ezt a SoT vitát rövidre lehet zárni azzal, hogy akinek ez a fontos, az menjen és keressen másik péklapátot, nagyon keveset bírja ha nyomkodod állandóan, viszont ha nem telefonon lógsz egész nap, és nem kell nagyobb kijelző/fizikai méret, akkor meg tökéletes, legtöbben itt ezért választották, és minden nap nagyon örülök neki, hogy mikor csak egy kézzel tudom fogni a telefont akkor is elérem az összes sarkát.
-
Kérdés:
Miui-n volt egy olyan okosság, hogy ha b 20-30 perccel hamarabb keltem mint amire az ébresztő be volt állítva, és ez nálam elég sűrű, akkor megjelent egy olyan gomb, hogy aznap már ne riasszon. Itt is megjelenik, de csak 5 perccel előtte, ez nem lehet valahol állítani?Illetve ami fontosabb, hogy mikor kikapcsoltam az ébresztőt a miui megkérdezte, hogy csak mára, vagy teljesen. Ez annyira jó dolog volt, mert így sosem felejtettem el visszakapcsolni, ellenben itt, már 2x is... persze tudom, minek nekem ébresztő, ha úgy is korábban kelek mint amire állítom, de ettől még érdekelne, hogy tényleg nincs benne ez az okosság?
[ Szerkesztve ]
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest