- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila_26
aktív tag
válasz torrente777_ #651 üzenetére
senki nem foglalkozik ezzel,lekakálja mindenki nagy a csönd ezzel kapcsolatban,de örülök hogy végre te is feltetted ezt a kérdést,mert nekem a note kijelő 1/4-ében jelenik csak meg
-
Attila_26
aktív tag
-
nggabi
félisten
válasz torrente777_ #651 üzenetére
960-nál nagyobb felbontáson androidon szétfagy az app... ebből a választ már tudod is... am ez itt warez...
"szenyor dzsíííí"
-
Neferty
csendes tag
válasz kchris78 #656 üzenetére
Én a Waze nevű progit használom D: Igaz hogy interaktív a térkép is csak annyira használható mint a GMap, de pont az interaktivitása miatt jó. A többi juzer beírja hogy ő mit tapasztal a környezetében + a fővimform is rendesen ontja a jelentéseket...
Nekünk már egy jó párszor mentette meg a hátsónk traftól, rendőrtől, balesettől...ja meg a dugótól is(csak azt nem tudtuk kerülni...csak pályán...)Más
Végre én is note boldog tulaj lettem
És mindjárt 1 kérdés. Első bekapcs után a tökig merített aksitok (tulajok ) mennyi idő alatt volt 100-on?
7 órát sikerűlt tölteni, reggel go melo 69%. Most is tőtőn van de csak 73% (mondjuk volt 75 is de ki az aki meg tudja állni hogy nem böködi??? )
Nyugtassatok meg hogy ez csak valami kezdeti málőőőr...[ Szerkesztve ]
...azért mert nő vagyok még nem biztos hogy nem értek hozzá...
-
AS
félisten
Ezt nézzétek:
Nem rossz reklám Játszani is lehet :
LInkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
aggleány
addikt
Ezeket már nem kell meríteni. Használod, ha látod, hogy kevesebb benne a szufla, töltöd ameddig ráérsz, vagy ameddig nem vinnyog, hogy készen van, lehúzod a töltőről, és készen van.
Szerintem vidd vissza. Pont ugyanez volt velem is egy Tabbal. Nem akart tölteni, már eltelt 5 óra, és max. 10%-ot ment fel az akksi. Elvittem Samuékhoz, otthagytam, egy hét múlva készen is volt. Valami bigyeszt cseréltek a töltőcsatlakozónál, ott volt a gubanc. Azóta is hibátlan.
-
Neferty
csendes tag
-
aggleány
addikt
Akkor ott is lehet a baj, jól mondja a kolléga. Ezek a droidok néha kényesek a töltőre. Van olyan, amelyik igen, és van, amelyik nem. Akkor majd próbáld meg a saját töltőjével, de ha ugyanazt csinálja, akkor irány a szervíz.
Elvileg szabvány, de gyakorlatilag pl. az Xperia Mini nem töltött rendesen másik töltővel, csak SE-vel.
-
ronson88
tag
válasz kchris78 #656 üzenetére
Teljes képernyős navigáció:
Dec.31.-ig ingyenesen kipróbálható a teljes verzió. Letölthetőek térképek offline módba, de megy online is. Én ma próbálgattam, szimpatikus.
Tök látványos, amikor a kamerát használja és a valós képre vetíti a navi az útvonalat.
Viszont ehhez mindenképpen kellene egy jó autós tartó.[ Szerkesztve ]
-
Neferty
csendes tag
válasz aggleány #674 üzenetére
X10 Mini Pro az előd. Elől felejthettem a töltőt és lehet reflexből azt raktam el.
Viszont ha ez a töltő volt ott ahol tölteni szoktam a telefont, akkor lehet hogy este is erre sikerült feltennem
Na igen...az alkohol mámora...azért mert nő vagyok még nem biztos hogy nem értek hozzá...
-
Cyberpunk
félisten
Nem hiszem hogy baja lenne. Azt is nézd hogy az az akku 2500 mAh-s valószínűleg a SE telefonjában lévő még fele ekkora sincs. A töltő nem tud akkora áramerősséget leadni amennyi az akkunak kéne, ezért nem tölt valami túl gyorsan.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
aggleány
addikt
Ahogy Cyberpunk mondja. Nem valószínű, hogy baja lesz, de mivel a Note-ban sokkal nagyobb az akksi, egyértelműen lassabban halad a töltés.
X10 Mini Pro után ez elég szép méretbeli ugrás! Amúgy hogy bírod? Kezelés, megfogás, telefonálás, ilyesmi. Én kicsit tartok tőle.
ronson88
Ebbe a témába szerintem már simán belefutottunk páran. Elvégre is azért szabvány a töltő, hogy mindegyiket lehessen használni minden telóval, de úgy látszik, mégsem az igazi a rendszer (egyelőre).
[ Szerkesztve ]
-
Blondy_Greta
csendes tag
Sziasztok!
2 hete aktívan használom a Samsung Note-t, munkára. Találkozott valaki azzal a jelenséggel h egy gyors rövid érintésre a ceruzával duplán vesz be betűket, valamint hozzá sem ér a ceruza a kijelzőhöz és betűket vesz be?
köszi -
Neferty
csendes tag
válasz aggleány #680 üzenetére
Egyszerűen imádom. :-)
Kicsit még fura a fogása, de tetszik hogy 2kézzel tudok gépelni állított módban, és látom hogy mit írok (pl. Most is :-))
Bár tuti furán nézek ki mert ráadásúl még műkarmaim is vannak :-D:-D
De ennek ellenére kényelmesen tudom kezelni. Igaz csak 2 kézzel...de ez legyen a legkevesebb. Utcán meg úgy is csak nagy ritkán veszem elő a telefonokar.
Még veszek hozzá tokot meg kékfogas sztereó fülit és már elő se kell venni :-D...azért mert nő vagyok még nem biztos hogy nem értek hozzá...
-
ronson88
tag
válasz Blondy_Greta #681 üzenetére
Ezt konkrétan milyen szövegbevitelnél produkálja?
Már csak, hogy ki lehessen próbálni.
-
aggleány
addikt
Lehet, hogy mégis rászánom magam, és beszerzek egy ilyet. Az a gond, hogy ahhoz el kellene adnom az SGS II-t, és mi van, ha mégsem jön be a Note, mert nem tudom megszokni, hogy túl nagy? Akkor buktam egy csomó pénzecskét.
Bár a leírásod alapján nem túl valószínű, hogy ne jönne be valamiért.
Az ebay-en nagyon klassz tokokat lehet kapni hozzá.
-
Cyberpunk
félisten
válasz aggleány #686 üzenetére
Hát megtartod az SGS2-öt is. Valószínűleg pár nap után körvonalazódik benned, hogy megszeretted vagy sem.
Még jó hogy csak mobilt kell eladni ráadásul egy keresett típust. Nekem a tablet + mobil összeállításomtól kell megszabadulnom. A tablet már elkelt, tehát egy lépéssel közelebb vagyok. De még így is ki kell egészítenem némi pénzmaggal. Bár sajnos nem túl valószínű, hogy még idén meglesz. De januárban 100%.
-
juju11
csendes tag
megy lefelé az ára http://www.amazon.de/gp/product/B005SYZ4SQ/ref=s9_simh_gw_p23_d2_g23_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=06YTH82E2MCW32ASMF2G&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375173&pf_rd_i=301128
[ Szerkesztve ]
-
Blondy_Greta
csendes tag
válasz ronson88 #685 üzenetére
Azt vettem észre ha nem totálisan függőlegesen tartom és sokat pötyögtem a ceruzával megkergül. Akár skype, akár jegyezetelés, bárhol.
Borzalmasan idegesítő, h nem lehet vele gépelni.Ezt a telefont nem arra találták ki h valaki napközben használja, ez egy videójáték, Képtelenség napközben 4-5 óránál tovább használni.
Ha meg töltögetni kell 4-5 óra után akkor semmi értelme ezt a vackot vinni.
Telefonálni alkalmatlan.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Blondy_Greta #695 üzenetére
Hát nyugodt lehetsz a többi sem bír annál többet.
-
Attila_26
aktív tag
a sok bla bla blaaaa
szoval 2600mah akksik jövőhéttől kaphatók majd nálam 4000ft/db áron
thenx -
Attila_26
aktív tag
válasz Blondy_Greta #699 üzenetére
ez jobb lesz és 2600mah ill 2800mah a maximalistáknak
fali villás töltőt is árulok majd így note-tól függetlenül tölthető lesz majd az akksi
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Hardcore café
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest