Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz S e t h #9946 üzenetére

    Nagy valószínűséggel több a gond, mint az bárki gondolná, attól függetlenül, hogy azok akik felrakták már a nem hivatalos nyalókát és nem tapasztalják a hibákat, attól az még ott van. Akár gear, akár vr a ludas, vagy más, illetve mindegyik együtt lehet, hogy rendesen "hazavágja" a készüléket, amikor valami "beakad".

    Szerintem meg a Samsung-ot egyáltalán nem érdekli. hogy ez szégyenteljes lenne. A páromnak F-es készüléke van. Azt sem tudja, hogy mi az a frissítés és nem is érdekli. Van 4 hölgy ismerősöm, akiknek S5 van, egyik sem frissített, mert nem érdekli őket. Érdekes egyébként, hogy egyre több csajszi birtokolja a samu flaghsip készülékeit.

    Nem tudom, hogy a Note 4-ből a samu mennyit adott el, de csak példaként, ismétlem példaként... legyen mondjuk 5 millió, ha ebből kb 500 ezer (amit kétlek, hogy ennyien lennének) egy fórumon tépi a száját, az mi ahhoz képest, hogy a másik több millió meg nagy ívben xarik erre az egészre és teljes megelégedéssel használja a készüléket?

    Valószínűleg az lesz, amit a wc-és néni koldushaverja mondott, nem fog ez kijönni áprilisnál előbb. Márciusban már csak az S6 számít, semmi más. És kitudja, hogy az, amit javítani kell, mennyire nehéz feladat lehet nekik, mert, hogy nem könnyű, az tuti biztos. De engem már ez a része nem is érdekel, nagyon jól elvagyok a KK-tel (val). Ha jön, majd jön, jövőre úgyis lecserélem, de csak akkor, ha tudja biztosítani azt a kényelmet, amit most ez a telefon. Ahhoz meg mindenképp kell a "ceruza" a többi készülék emiatt rögtön felejtős (egyelőre).

Új hozzászólás Aktív témák