- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Íme az új Android Auto!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz MaCS_70 #35395 üzenetére
az ember nagyon sokféle körülményhez képes alkalmazkodni, ha nincs választási lehetősége. én viszont nem szeretném megszokni, mert valahányszor este sötétben használni szeretném, és kisüti a szemem, utána pedig hosszú percekig tart míg újra látok valamit, mindig feldühítem magam az emberi ostobaság végtelenségén, ehhez pedig nem szeretnék alkalmazkodni. eddig minden telefonomon meg tudtam oldani a sötét hátteret, vagy nem tartottam meg. ezzel is így lesz.
a nyitott alkalmazások gomb helyét meg lehet szokni, de a helyi menük nagyon hiányoznak, és a nyitott alkalmazások listája ebben a formáben teljesen használhatatlan. az ikon és a kicsi képernyőkép együtt egy szemvillanás alatt beazonosítja az adott appot, a neve leírva leginkább nem mond semmit. te szeretnél megszokni egy olyan órát, amire ha ránézel ezt látod, így kiírva: "Háromnegyed tizenegy lesz öt perc múlva" el kel olvasnod, értelmezned, míg ha a 2 mutatóra nézel abban a pillanatban tudod.
amúgy már a note 3-nál rászoktam, hogy minden frissítés letiltok, és ha közben volt 1-1 új telefonom, a legelőször letöltött legrégebbi verziót tettem fel mindenből. néha kipróbáltam egy-egy frissebbet, de 10-ből 10-szer rá kellett jönnöm, hogy csak szarabb lett, úgyhogy ment vissza a megszokott, jól működő, régi
az "elavult" so zu sagen.
egyszer legyen jó és maradjon úgy örökre. vagy ameddig lehet. én ezt vallom.
és itt is így lesz, vagy nem tartom meg[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest