Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz DeathAdder #10651 üzenetére

    Te mást se csinálsz csak kiosztasz mindenkit ha valami nem a Te elképzelésed szerint van.

    Ha te azt annak vetted, akkor szövegértelmezési problémáid is vannak. Csak egy egyszerű kérdés volt, de kb olyan választ kaptam, amire számítottam... Semmilyent!

    Normális érveket nem tudtál felhozni, csak azt, hogy mennyivel gyorsabb és nem akad. hát én ilyet mega akadásokat egyáltalán nem tapasztalok KK alatt..ugyan előfordul 1 hétben, hogy egyszer megakadt egy milisecre, de az az iphone telefon is tudja produkálni sőt. Tehát a nyalóka olyan sima, mint még az életben semmi és csak ezért eladtad volna a telefont. Ha figyelmesen olvastál volna eddig, már jó párszor leírtam, hogy engem nem érdekel a kamera része, tehát ez sem érv számomra, csak egyszerűen kényelmes, jó és minőségi telefon.

    Nem győztél meg, de legalább nem hangoztasd itt egyfolytában, hogy a nyalóka így meg úgy, milyen rettenetesen "really cool" mert ez nem igaz. Nincs több kérdésem, de nem azért, mert rühellnélek, félre ne értsd, csak egyszerűen nem tudsz rá normális érvet felhozni, mint amire számítottam, hogy azt fogom kapni.

    :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák