- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
$atirka
senior tag
válasz szunyi777 #39747 üzenetére
Ez is kamu...
Taranis: Most én is cm12.1-en vagyok,igaz sima 7100-el, de különösebb bajom nincs, csak a szokásos belassulások.
Igazából a te említésedre raktam ezt vissza, mert már feladtam a temasek 6.0.1 hálózati problémáját, hogy sosincs mobilnetem.
Valaki igazán mondhatna vmi okosat erre, mert azt leszámítva tökéletes lenne a temasek féle. Az xda-n azt írták, hogy nézzem meg a szolgáltatói beállításokat, de nincs vele mit tenni, úgy jó! Amúgy ott más is jelezte ezt a gondot. Lényeg, hogy csak sokadik újraindításra jön meg a mobilnet.
Nem tudom, hogy 7105re ven e temasek, erősen ajánlom, hogy azt próbáld meg![ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
-
taranis
addikt
válasz $atirka #39758 üzenetére
Nem tudom, hogy a többieknél mi lehet, de nálam az, hogy a stock elég hamar belassul, és jópárszor volt olyan újraindulásom, aminél a teló úgy indult, mintha először indítanád, tehát országbeállítással. AOSP alapra áttérve a gördülékenység megnyerő, nehéz is visszatérni stockra, viszont maradni sem tudok, mert a kamera számomra használhatatlan így. Egyszerűen az AOSP driverekkel nem érhető el minden fényviszony mellett a stabil 30fps, és rengeteg a fagyás. Stockon ilyen gond sosem volt, vélhetően a Samsung saját driverei miatt.
S7 Edge lesz amúgy, a tollat igazából ritkán használtam, de az 5.5 alatt már minden kicsi szarnak tűnik[ Szerkesztve ]
colorizer.net
-
addikt
Állandóan kikapcsol a telefonom. 1-2 óra alatt és hiába raktam fel újabb szoftver Temasektől még mindig meg van a hiba.Muszáj felraknom más romott,hogy megtudjam hardveres hiba van-e vele?
-
$atirka
senior tag
válasz grabber #39762 üzenetére
Olyan nekem is megvolt, nem tudom melyik verzióval. Talán 6.3 körül. De már feladtam temasek romot, Massmurderer-nek van igaza, hogy megállt a RR romnál, már én is vissza tértem... Legalább van mindig mobilnetem. Temaseknek csak a gyorsaságát hiányolom Melyik van fent?
-
$atirka
senior tag
válasz grabber #39764 üzenetére
Ahogy nézem az xda-n, ott is sokan panaszkodnak mindenfélével. Még a 4.x verziók jók voltak... Szerintem. Próbáltad már az RR 6.x-et?
Talán neked...Nekem ott is mobilnet probléma, meg a sima cm13 is ugyanaz.[ Szerkesztve ]
-
$atirka
senior tag
válasz Massmurderer #39766 üzenetére
Na nemá! Link.
Cm13 alap ez is!"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
addikt
Most RR 5.5.9 van fent. Egyelőre még jó. Végén még gyárit rakok vissza
-
$atirka
senior tag
válasz Massmurderer #39769 üzenetére
Már nem tudom, éppen az aktuális legfrissebbet, kb 3hete, de mondom, minden szép és jó, gyors nagyon az összes 6.0.1,de már az alap cm13, ami fapad, (de a leggyorsabb) már azzal sincs nekem mobilnetem. Instabil a hálózat is, pl volt, hogy úgy kapcsolt be, hogy nem látta a sim kártyát sem. De volt, hogy csak harmadik restartra jött meg az internet.
De most ahogy olvasom, sokaknak baja van a mostani verziókkal.
Majd később próbálok egyet...[ Szerkesztve ]
-
$atirka
senior tag
válasz Massmurderer #39771 üzenetére
Ezzel kezdtem, hogy követtelek és vissza raktam az rr558at, és igen jól megy!
-
addikt
válasz Massmurderer #39771 üzenetére
5.5.9 miért nem jó? Én nekem az volt fent zip-ben a telefonon ezért azt dobtam fel. Wifit dobálja modemet le fogom cserélni.
-
Massmurderer
őstag
-
$atirka
senior tag
válasz Massmurderer #39776 üzenetére
Nem. Mi ez? Mihez kell?
[ Szerkesztve ]
-
$atirka
senior tag
válasz Massmurderer #39778 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy ez kell hozzá? Én azt gondolnám, hogy a kernel felmegy a rommal együtt!
-
Massmurderer
őstag
válasz $atirka #39779 üzenetére
Special instructions :
Install video at
https://youtu.be/-yFAWd24Q0gIf you want to make Titanium Backup to have the default folder in external SD
https://www.youtube.com/watch?v=GATq...utu.beplease wipe cache and dalvik after restoring apps .
- Xposed : download xposed-v81-sdk23-arm
check on the xda thread for the last version : on MM we have to chose sdk23.arm
xda Xposed thread http://forum.xda-developers.com/show....php?t=3034811flash this zip on your recovery (no wipe needed)
download installer 3.0 V4 apk
click on it for installationboth files on the xda Xposed thread
then you are fine to download modules
set them as active in installer and reboot
Done
Kernel info :
For the first build
Haxinox plus a commit about keyboard crashing.For next:
Haxinox witout any change. The keyboard crashing will be fixed in the ROM
Link to Haxinox kernel :https://github.com/Haxynox/android_k...msung_smdk4412
ez van a forumon
-
Massmurderer
őstag
válasz $atirka #39774 üzenetére
sajnos vissza kellet tennem az rr 5.5.8at jó az uj 6.xx rom,csak hát Agnit nem lehet rápakolni.Új romnál az tetszet a legjobban hogy végre a menürésznél és az alap felületnél is ha be van állitval,elfordul a képernyö.Nagyon gyorsan települnek rá a programok.30-40mbos kb 3mp alatt fentvolt.Ha lenne rá Agni már tenném is vissza az új verzát.
[ Szerkesztve ]
-
$atirka
senior tag
válasz Massmurderer #39781 üzenetére
Volt mobilneted, és nem vacakolt a hálózatod? Akkor az RR6xx-et tetted fel? Igen, az xda-n mindenki panaszkodik, hogy agnival nem jó a rom. Én mondjuk tudom hanyagolni agnit.
-
Massmurderer
őstag
válasz $atirka #39782 üzenetére
hálozatal semmi gondnem volt.mobilnetet nem tuom mert eddig soha nem használtam még mivel csak itthon netezek róla néha,akkor is wifiröl.zene miatt nekem meg ép számit az agni.Ha az jó lenne hozzá,vagy lenne hozzá egy újabb,tenném is fel.az rr 5.6.7 volt fent
[ Szerkesztve ]
-
$atirka
senior tag
válasz Massmurderer #39784 üzenetére
Ja, most frissítettek egy nagyot a romok is. Kösz
-
addikt
RR sem vált be. Felraktam a legújabb temaseket. Lehet lassan már hardveresen van baja a telefonnak. Néha nem akar tölteni stb. Rom cserére sem. De múltkor leejtettem azóta megint jó
Nincs egyetlen stabil ROM sem,ami kibírna 2 hetet Temasek a sok beállítással tetszik.
Omega,AHD vagy gyári ROM-ot kéne felrakni azok stabilabbak voltak(fél év) -
$atirka
senior tag
válasz grabber #39787 üzenetére
Temasek zárképernyőn mutatja a töltés erősségét!
Hát, nem tudom... RR már kb második hete hibátlan, néha belassul, de ram puceráj, esetleg restart segít.Nálam dr ketan 14 ment majdnem 1 évig, hibátlanul...
[ Szerkesztve ]
-
atomeec
senior tag
Nem voltam sosem túl aktív tagja a topiknak, de eljött a nagy nap és meglett a Note 4
A Note 2 jó áron (ahogy vesszük - kb 44000 forint körül) ment el ismerősnek (szinte tökéletes állapotban). Legjobb telefonom volt, de összejött a pénz és a következő években nem nagyon lesz már csere-bere. Omega rom ment rajta szinte végig, mindegyik jó volt, a v31 a tuti, atom stabil és gyors. Kollégám gyári 4.1.2-vel kapta, mert fogalma sincs az ilyen dolgokról, nem is akartam túlterhelni
Köszönöm a sok segítséget, amit itt kaptam, főleg az elején volt egy nagy malőröm az IMEI-vel, de hála a közösségnek, gyorsan meg is oldódott (másik modem kellett). A Note 4-gyel már nem lesz ilyen laza a mókolás, garancia miatt egy darabig nem nyúlok bele. Mindenkinek szép napot kívánok! -
addikt
7.2 Temaseknél nem működik a csúsztatásos feloldás.Ha bekapcsolom a telefont,nem kell feloldalni,hanem egyből nyomogathatom. Kénytelen voltam mintát használni. Mindig van valami apró gond
-
$atirka
senior tag
-
Massmurderer
őstag
tegnap néztem note 6 speckot.nagyon durva
Samsung Note 6: Full Specifications
6-inch flexible display
Android Marshmallow
4K Resolution
16-Core processor
Snapdragon 823 SoC
6 GB RAM
64 GB / 128 GB Internal Storage
Micro SD card support
20 MP Primary camera
4000 mAh Battery -
atomeec
senior tag
válasz Massmurderer #39797 üzenetére
És te ezt el is hiszed?
-
atomeec
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest