- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Srácok, nem tudom, hogy vki használ-e még stockot, vagy emlékszik-e még rá, van alapvetően előnye, hátránya a 4.4.2-nek a 4.3-hoz képest? Itt van egy garis példány és nem tudom érdemes-e frissíteni. Az sd írás korlátozásával tisztában vagyok, azon kívül nem tudom van-e olyan hátrány esetleg ami miatt nem kellene frissíteni.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
zsolt501
nagyúr
válasz S e t h #39252 üzenetére
Igaz én LTE-s változatot használom 4.4.2-es verzióval, nekem nincs vele bajom az akkut sem zabálja már, pontosabban a 4.3 jobban zabálta az akkut.
Most a telefon 4-5 napot kibír úgy hogy reggeltől estig be van kapcsolva a WiFi és megy a háttérben a szinkronizálás és a Zoiper nevű voip alkalmazás illetve a skype, este a telefon repülő üzemmódba kerül de az energia takarékos mód ki van kapcsolva, mert érdekes módon akkor a fogyasztás nem hogy csökkent hanem inkább nőtt az okát ennek nem tudom.
Az még hozzá tartozik, hogy a Facebook alkalmazás lekerült a telefonról, mert csak a bajom volt vele, na az tudta szívni elég rendesen az akkut... illetve hiába kapcsoltam ki az újra bekapcsolta magát... olyan mint egy vírus...Ja az akku új a telefonban ez még hozzátartozik.
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
S e t h
nagyúr
válasz zsolt501 #39253 üzenetére
Köszönöm szépen választ, ha úgy nézem talán tárgytalan is a 4.3, mert jönni fog a helyszíni szerviz, aztán nem tudom ők alapból nem rakják-e rá a frissebbet, de akkor legalább aggódni nem kell miatta.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok.
LTE-s Note 2-re (N7105) tudtok nekem ajánlani valami jó Lollipop romot ? Olyan kéne, amiben működik minden, vagy legalább is majdnem minden, és nem merül tőle jobban az aksi. Szeretnék mellé meg egy recoveryt is kérni, amivel fel tudom tenni a romot. Előre is köszönöm.
-
Koczó93
őstag
Nem Note de samsung. A készülék topicja elég kihalt, inkább itt teszem fel a kérdésem. Elég durva merülést produkál az asszony Tabja a napokban. Egy éjszaka alatt képes 50%-ot esni a töltöttség és beragadt alkalmazásnak nyoma sincs. Ami még aggasztó hogy nem mindig érzékeli a töltőt(több töltővel, kábellel próbáltam.) usb port hibára gyanakodtam de ha kikapcsolom a gépet és úgy dugom töltőre, töltődik és bekapcsolás után is. Szoftveres, hardveres gond lehet? Még 1 év gari van rá.
-
-
zsolt501
nagyúr
Tudom, hogy nem konkrétan a témába vág, csak annyiban, hogy erre a telefonra szeretném megoldani.
Olyan fájl kezelő programot keresek, ami támogatja a hálózati megosztások esetén az NFS megosztást, szóval ha valaki találkozott már ilyen programmal kérem ne tartsa magában az infót.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zho-lee
addikt
válasz zsolt501 #39259 üzenetére
ES File explorer?
Más, elfelejtettem megosztani a tapasztalataim, mert a meló a héten nagyon sok volt.
Az android Revolution rom ([link]) sem egy rossz cuccos, persze csak annak, aki szereti a stock dolgokat.
No persze Tibivel fagyasztom a sallangot, de az RR 5.5.8 után, az arra telepíthető google handwriting után a stock kézírás -és billentyűzet- megváltás, ezerszer okosabb
És a cerka kezelése olyan, mint annak a szőke macseknak, akit ma láttam, és rám mosolygott..
Nem tudom, csak nálam nem volt egy jól sikerült build az RR 5.5.8?
(semmi nem akart menni rendesen )[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
$atirka
senior tag
válasz zho-lee #39260 üzenetére
Részemről az rr558 a közelmúlt legjobb kiadása! Nem tudok belekötni, de tényleg! Néha belassul, de csak kipöccintem a memóriát (menü gomb hoszú nyomi, és iksz) és hasít tovább... Semmi fc, kamera, stb stabil. És be van lakva rendesen: textra sms, viber, whatsapp, face, messenger, skype, chrome, quickpic, col reminder, next launcher, SwiftKey, ezek csak az alapok... Meg még minimum 20 app...
Na ennyit rólam! Hogy is volt az a szőke macskával?Szerk: 1dolog mégis hiányzik : szunyi kolléga magyarosítása!
[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
SimonJanos
aktív tag
válasz S e t h #39254 üzenetére
Nekem jobban bejött a (gyári) 4.3 !
A gyári 4.4.2 nálam talán kicsit "többest eszik"
- a 4.3 root-al végképp sokkal tovább bírta annak számtalan előnyével együtt
és garanciánál nagyon fontos hogy ne "ugorjon a számláló" (4.3 ugye " szabadon nyitható")...[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
zho-lee
addikt
válasz $atirka #39261 üzenetére
Az RR-ben nem tudom, akkor mi volt a bajom, nekem nem remekelt ennyire.
Néha idegesítően belassult, főleg alkalmazás indításnál.
Nálam tán nem is volt ennyi apk telepítve, ráadásul jópár téma, ikon pack volt fenn.
Tisztán telepítettem, mint mindig.
Tudom, nem nagy ügy, de most is, szinte hiba nélkül, kézzel írok.
Talán a gyáriban ez az egyetlen egy dolog, amit sajnos egy fejlesztő sem tud elérni.A szőke cica....?
Jaaa.. szóval csak párhuzamot véltem felfedezni a Samsung stock (alapú) romok, és az ő gyári tartozék kezelésében.
Nincs ebben semmi"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
addikt
Stock Lollipopban már ne is reménykedjek Note 2 esetében, igaz?
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Pőze
aktív tag
Érdekel valakit sima Note 2 (n7100) keret? Kétszer is rosszat küldtek, nekem Note 2 LTE-m van tehát egyik sem kompatibilis.
-
zho-lee
addikt
válasz würzburger #39271 üzenetére
Igen, csak megemlítettem.
Találtam egy pacman romot (lp) is, lehet, ránézek
Illetve: mégse...[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz würzburger #39271 üzenetére
Bocsi, kiszaladtam a szerk. időből, feldobtad az update-t is
-
zho-lee
addikt
válasz zho-lee #39275 üzenetére
Szedi a csülkeit, de az utolsó kanyarban kifarolt...
Mindaddig 100% a rom (ha az update is fenn van), míg az xposed modulokat nem aktiválja az ember.
Akkor az újraindításba bele is hal.
Érdemes, ha fenn van a rom egy mentést csinálni a romról xposed ténykedés előtt.Nekem annyi újdonság volt benne, hogy baromi gyors, és stabil, sehol egy röccenés, kb 150 alkalmazást telepítettem és akkor is
Amúgy semmi extra.Most újra raktam, épp indulna, és nézek, mint Ádám anyák napján...
Alkalmazások optimalizálása xx a 251-ből
Mintha az egyik wipe kimaradt volna (pedig nem)"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Melyik pontosan az "E" partíció a Note-n?
-
zho-lee
addikt
Eclipse (4.4.4)
ismeri valaki
Két nap után itt megálltam.. jó, csak keylayoutot kéne átírnom. De nincs kedvem"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
addikt
-Hi Guys, any news on Android 6.0 for r beloved note 2 (N7100)?
-No android 6.0 said the admin. Waiting RR 5.5.9 instead
-AOSP 6.0 is about to come at any moment now
-RR is releasing it?
-No. not yet thats why i didn't mention the specifics. But varun said he will try to build it. -
würzburger
aktív tag
válasz zho-lee #39279 üzenetére
Nálam ez hasít most cefetül... cm-11-20151115-NIGHTLY-n7100.zip
-
zho-lee
addikt
válasz würzburger #39281 üzenetére
Köszi, meglesem.
Az Eclipse végül frankó, de lassúcska..
Alapból Agnival van "szerelve", de nem ismerek rá..."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
barca4ever
tag
Sziasztok!
lenne egy amatőr kérdésem csak azért kérdezem meg mert annyi infót hallottam jobbról is balról is hogy nem tudom kinek higgyek
az lenne a kérdésem hogy a Note II meddig lehet bővíteni 32gyb-ig vagy 64gb-ig ?
e segítséget előre is köszönöm!
És bocs az amatőr kérdésértNe azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
zho-lee
addikt
válasz barca4ever #39283 üzenetére
Szerintem 64 Gb-ig.
-
zsolt501
nagyúr
válasz zho-lee #39284 üzenetére
Kezel nagyobbat is, csak mikor megjelent a telefon akkor az általánosan elfogadott és gyártott méret a 64GB-os SD volt, de tesztelték már 128 és 256-os SD-vel is és kezelte őket.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz barca4ever #39287 üzenetére
Még egy tanács, mégpedig érdemes eredeti Samsung SD kártyát beletenni, mert volt néhány típus ami elég hamar feldobta a talpát idő előtt a telefonban, viszont félreértés ne legyen abból, mert nem jelenti egyenesen azt, hogy más kártya nem fog működni, de esélyes, hogy nem lesz hosszú életű.
-
barca4ever
tag
válasz zsolt501 #39288 üzenetére
Köszönöm ismételten a hasznos tanácsot!
de igen ez az én fejemben is megfordult már hogy Samsung kártyánál maradok egy a márkahűség miatt másrészt mert nekem bevált
de nálam még esetleg a Sandisc és a Kingston is játszhat nem tudom neked mi a véleményed ezekről a márkákról ?[ Szerkesztve ]
Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
fdisk
őstag
válasz barca4ever #39283 üzenetére
Én most Samu 64-es kártyával használom.
Semmi gond nincs vele.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
zsolt501
nagyúr
válasz barca4ever #39290 üzenetére
Kétséges, hogy microSDXC hogy kezel, de keress rá a neten, ne menj vele zsákbamacskára, mert az SDHC a garantált.
-
zsolt501
nagyúr
válasz barca4ever #39292 üzenetére
Megy az XC- is most olvastam utána.
[ Szerkesztve ]
-
-
SimonJanos
aktív tag
válasz salgocomp #39258 üzenetére
Azt hiszem neked is ez
https://download.cyanogenmod.org/?device=t0lte
a válasz!
Snapshot
https://download.cyanogenmod.org/?device=t0lte&type=snapshot
gondolom ha "biztosra mész"...
Legutóbbi:
2015-11-17 04:20:46
https://download.cyanogenmod.org/get/jenkins/135143/cm-12.1-20151117-SNAPSHOT-YOG7DAO1K4-t0lte.zip[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
barca4ever
tag
amúgy melyik androidot ajánljátok Note II-re
Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
zho-lee
addikt
Üdv Srácok!
Most végeztem, gondoltam, megosztom veletek, mert kerestem itt, és az összes link halott..
Ne legyen rá szükségetek, de ha kell itt lesz: REPARTOS STOCKHavril
Egy ideje piros sorokat dobált a twrp, szerinte az "E" partíción hiba van.
Most eljött az ideje, hogy rendbe tegyem a partíciókat, és egy szupergyors MM rommal feldobjam a kicsim..
Ha el nem alszom"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest