Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • guriga1234

    addikt

    válasz Levente #26875 üzenetére

    Távol áll tőlem az, hogy itt rugózzak valamin, de pár dologgal kapcsolatban nagyon nem értek egyet veled. Továbbra is állítom, hogy sanci bármilyen megnyilatkozása sem éri el nálam azt a szintet, hogy minimális hitelt is adjak arra. Te persze istenítheted és magasztalhatod, de és nem csak a szakmaiatlanságával találkoztam, hanem egyébbel is, de erről itt nyíltan nem akarok írni, pedig megérdemelné.

    "Nos, pontosan az ilyen felhasználók szívják meg a dolgokat, erre kívántam felhívni a figyelmet, no meg arra, hogy az ilyen hozzáállásúak vannak leginkább veszélyeztetve a 'hanyag' Samsung által." - a samu eddig nem szívatott meg. Lehet, hogy majd fog, de eddig ez nem történt meg. Miféle veszélynek vagyok kitéve szerinted?

    "Persze, ha veszed a legújabb prémium készüléket évente, akkor faszagyerek vagy a szemükben és még meg is kapod a majdnem legfrissebb (és esetenként légszívatósabb) verziókat." - nem szokásom évente cserélgetni, a Note2 is már több, mint 1 éve megvan és még marad is, mert a Note3 pl. nem adna számomra annyi többletet, hogy azért mélyen belenyúljak a zsebembe.

    "Én magasról teszek ezekre a dolgokra, mert most is éppen egy frissen beütött krach helyreállításán vagyok túl saját magamon segítve, de ezt egy e tekintetben egyszerű felhasználó bizony nem tudná megoldani.
    Sőt, elmondom, hetekig szívatott a 4.3 rettenetes fogyasztással és a megoldás messze egyszerűbb volt végül, mint a te SD kártya cseréd" - vagyis, ha valaki itt szívatott valakit, az te magad voltál, nem a samu. Ismered a vadász és a medve történetét, ugye?

    "Sajna, valóban nehezen tolerálom az igazságtalan dolgokat mind a virtuális, mind a való világban" - ezzel én is így vagyok, ezért is reagáltam eredetileg arra, amikor valakire érdemtelenül hivatkoztál.

    "Na, dobjuk már a témát" - egyetértek, több szót nem érdemel a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák