Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Levente

    aktív tag

    válasz pinker77 #25444 üzenetére

    Először is, ments mindent el! (EFS mappa, belső SD, külső SD tartalma, csinálj egy nandroid mentést is)

    Aztán tüzetesen olvasd el a ROM OP minden szavát!

    Utána cselekedj az ott leírtak alapján és minden nagyon jól fog működni.

    Ha nem működik valami jól, akkor NEM olvastad el tüzetesen. Komolyan mondom.

    Ha gyári ROM-ról indulsz, először azt root-old, hogy az EFS mappádat menthesd és annak mentését sok helyre mentsd el, hogy tuti meglegyen, ne a telefonon tárold csak!

    A kérdéseidre megtalálod a választ a topik-jában.

    Annyit segítek, hogy akár BL frissítése nélkül, a patch segítségével is lesz WiFi. Mindkét módszer jó.

    Knox kiirtva valóban.

    Javaslatom pedig az, hogy 4.1.2-ről 4.3-ra váltáshoz csinálj egy belső SD formázást is, sok kellemetlenség esélyétől szabadítod meg magadat. Ha van mentésed a tartalmáról (legyen, kérlek mindenképp!!!), akkor pedig szépen visszamásolhatod, amire szükséged van, ami meg nem kell, az nem lesz rajta, hogy zavart okozzon.

    Komolyan kérlek, hogy olvasd el, amit kértem! Ha magadtól pl. a letöltési linket sem találod meg, akkor NE TELEPÍTSD, mert nem bántásból, csak ténymegállapításból mondom: aki arra is képtelen, nem való neki a ROM-olgatás. Az xda-s topik tele van az ilyenek posztjaival. :W
    Legutóbb egy félig (komolyan) vak srác is szépen megtalálta, pedig neki azért van felmentésre oka, ugyanis azért nem találta, mert a felolvasó azt a részt nem olvasta fel neki.

    Természetesen segíteni fogok/fogunk a későbbiekben, de a minimális lépések önálló megtétele véleményem szerint elengedhetetlen. Nem várom el, hogy a DN3 teljes topikját elolvasd, én is átugrom pár oldalt, mikor megszalad a sok hsz. miatt, de a nyitója nagyon informatív és benne megtalálható talán az összes gondra, kérdésre a válasz. Az angol nyelv ismerete nem követelmény a világhoz, de a saját érdekében az embernek annak birtokában kell neteznie, mert nélküle jobb kihagyni dolgokat, pl. ezt. Minimális tudás kell amúgy hozzá, hogy ez a ROM jól muzsikáljon bárkinek, de mind angolból, mind talpraesettségből valamennyi kell önmaga boldoguláshoz segítéséhez az embernek. Kérlek, ne vedd ezt magadra, nem neked szól, csak általánosságban írom.

    [4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Új hozzászólás Aktív témák