- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bela1
őstag
Hát ja. Nem bagó.
Szerintem itt pont mi ne sírjunk , mert az összes telós topikból idejönek megkérdezni, mi a f@sz bajunk van nekünk. Azt' tényleg.
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
zsolt501
nagyúr
Ilyen áron és ilyen előjelek mellett nagyon samsung fanatikusnak kell valakinek lennie, hogy belevágjon egy készülék vásárlásba.
Én még mindig a Note2 LTE-nél tartok ebben még nem csalódtam igazán azt tudja ami nekem fontos jelenleg, elgondolkodtam a 7-es vásárlásán is de ezekkel a lehetőségekkel és ezzel az árral nagyon meggondolom, hogy itt e az idő a váltásra.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
b.bela1
őstag
Bexarok! Véletlenül néztem bele témasztór "megvásárolt témáimba".
Mit találtam? Vazz addig kutakodttam a neten, töltögettem mindeneket, amíg ez valahogy ide került. Gőzöm sincs honnan, vagy hogyan.
Note 7 ux black letiltott téma! Gyors ki is mentettem apk-ba. Király![ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
b.bela1
őstag
!! S-penna frissítés APKmirroron!!
Animált gif stb.http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/smart-select/smart-select-2-0-53-release/smart-select-2-0-53-android-apk-download/
-
zack
nagyúr
válasz b.bela1 #1704 üzenetére
Ezek után mondja azt valaki, hogy megvárja, vagy cserél Note 7-re.
Note 7 poroltót kap, mi animált gif-et.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
b.bela1
őstag
Hőőő! Mi volt a topikkal? Most jött vissza, szervehibát írt. ?
zack: és ha videónak töltöd?tomcruise: felment?
Ámerika tudók: találtam egy ilyent:
https://android-repo.com/2016/08/21/samsung-note-7-new-notes-apk-download/
Szerintetek lehet vele kezdeni valamit. Rootról nem ír.
[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
Bocs, mégegy. Közérdekű.
Pl. ez is működik. Note 7 snotesz komplett. Minden f@sza, kivéve az, hogy gyorsjegyzetet nem menti bele, hanem a gyáriba teszi. Gondolom mentési útvonalat kellene variálni. Szerintem root nélkül is menne, csak nem vágom annyira. ?
http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-notes/samsung-notes-1-1-00-25-release/samsung-notes-1-1-00-25-android-apk-download/
Ez pedig a mienk béta verzió.
http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/s-note/s-note-5-2-01-5-release/s-note-5-2-01-5-android-apk-download/
[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
válasz tomcruise #1712 üzenetére
Kár. Amúgy elgondolkoztam mostanában, egy jó note7 romon. Csak egyrészről járatlan vagyok, másrészről úgy látom a tuti romokkal a végén mindig szivás van. Ha lenne egy jó kipróbált port, lehet belevágnék. MOST, HOGY A MIÉNK A LEGJOBB NOTESZ A PIACON! Notesz5-ből lehetne egy jó notesz7-et csinálni.
Az apkmirroros note7 spent nézted? Azzal lehetne kezdeni valamit?
Bár a mi bétánk tulajdonképpen már ugyanazt tudja, kinézet minimálisan más.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz b.bela1 #1713 üzenetére
2 hónapon belül én is rootolni fogok. 5-6 hónaposan ha nincs baja, már nem is lesz. Ha meg mégis, így jártam. Note7 ROM kell nekem is. Szerintem minden elérhető lesz szoftveresen, a hardveres változás pedig nem számottevő.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
tomcruise
tag
válasz b.bela1 #1713 üzenetére
Note 7 rom van az XDA-n, úgyhogy meg lehet próbálni.
Nem is annyira bonyolult feltenni.
Ha fizikálisan és mentálisan felkészültél erre, szólj, szívesen segítek.Néztem az apk.mirroros Spent. Sikerült telepíteni. Működik, tetszik. Egy picit más, szokni kell.
Az intelligens kijelölés is nagyon szuper. Kipróbáltam a gif mozgó képet. Műxik.
Már csak a fordítót hiányolom. Az nagyon szupi kis feature. Előbb-utóbb biztos az is elérhető lesz.Így, hogy ezek a funkciók működnek, nem biztos, hogy van értelme egy N7 portolt romnak.
Régebben nagyon sokat romoltam (KNOX előtt), de most már nem látom értelmét, mert alapban is nagyon jó a rendszer. Stabil, megbízható, ami a főzött romokra nem mindig volt jellemző. -
OmniaI900
tag
Szasztok
Szeretném meg rootolni a masinám N920C ehez keresnék egy kis szájbarágós magyar leirást esetleg ha tud valaki segisen
Üdv -
b.bela1
őstag
válasz tomcruise #1715 üzenetére
Ha a fordítást hiányolod ajánlom a google fordító appot. Nagyon jó, gyors, on-offline. Most lett frissítve, űber. Nálam több helyen elérhető pikk-pakk fordít minden szöveget.
Szöveg kijelöléskor másolásra kattintva lebegő ikon ugrik fel, egyből fordít. Akár egész oldalt is.
Betettem spennára is jobb mint az eredeti, az csak szavakat tud.
Van egy fasza edge people appom, ott is ott fityeg.
Vagyis sec perc alatt mindent tudok fordítani.
Fényképről, kézírásról is képes. Verhetetlen.
Most kísérleteztem ki, témadolog kapcsán, hogy értsem az ámerikáit.Root: na ki lesz a f@szagyerek? kinek lesz először note5.7, ami nem robbanik fel?
Szerk:Miért dugtad el?
[ Szerkesztve ]
-
-
b.bela1
őstag
Szerintetek a sóhivatalon kívül hova mehetek garania igénnyel, ha elromlana? Érdekel valakit 2000km-en belül, hogy mennyi a knox? Vagy??? Enyém gsm-es.
-
b.bela1
őstag
válasz tomcruise #1726 üzenetére
De most tényleg! Úgy csinálunk, mintha lenne samsungos, két év regisztrált garink. Note4-re még van, a havernál. Az nekem kevés.
Knox 0, vagy 1 itt ugyanannyi.Úgy meg lehet oldani, hogy root, "gyári rom", n7 kinézet? CM- nél láttam szépet. Stabilitást nem adnám fel. Szerintem ez piacvezető.
zack? vársz?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz b.bela1 #1727 üzenetére
Nekem kicsit bonyolultabb. Ha gond lenne vele, a Samu szervizelné, csak nem én vinném be.
Tehát nálam a Knox számít.Várok még.
Root nyugodtan jöhet ide is, ne privátban küldjétek.
Sok topikban 1-es hozzászólásban van leírva a rootolás menete.Én eddig mindig rootoltam, minden telefonomat. Szerintem ez sem fog kimaradni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
tomcruise
tag
Root:
Tehát innen, az "ODIN flashable devices" felirat alatti táblázatból keresd ki az SM-N920C-t, majd töltsd le a hozzá tartozó fájlt.
A kb. 33 megás csomagolt fájlban benne van az Odin, és a root fájl.
Mielőtt elkezdenéd, kik kell kapcsolani a bootloader zárat.
1. Menj a Beállítások - Az eszköz névjegye - Szoftver adatok - A "Build száma" sorra sokszor egymás után ráböksz, addig amíg engedélyezi a Fejlesztői beállításokat.
2. A "Fejlesztői beállítások"-ba bemész és bekapcsolod az OEM-feloldást.
3. Kicsomagolod a letöltött fájlt, elindítod az Odint, a PDA-hoz betallózod a CF.ROOT fájlt, a telót "Download" módba teszed (teló kikapcs, majd hangerő le+bekpacs gomb+home gomb).
4. Telefont rádugod a gépre (ha asztali gép, akkor hátulsó USB portra), vársz, míg felismeri az Odin, aztán nyomsz neki egy Start-ot.
Pár másodperc alatt elkészül, majd újraindul a teló és az alkalmazások között ott lesz az SU (SuperUser).Good luck!
FIGYELEM: mindent csak saját felelősségedre!
Érdemes az EFS mappáról (itt tárolódik pl. az IMEI) mentést készíteni.
[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
Nálunk nincs lenyíló.
Nem vagyunk valami rengetegen....De ha csak én rootolok, kihez futok, ha eldurrantódik valami, vagy csak simán nem vágom ? Meg több szem többet olvas, a jó cuccok nehezebben kerülnek elő.
Azért itt már előnyösebb, ha vannak hasonszőrűek.
Este én lehet, hogy rendbe rakom.
Utoljára s4 volt nálam rootolva.... jó régen volt.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
zack
nagyúr
válasz tomcruise #1731 üzenetére
Köszi. Mondjuk az összes Samu-t hasonlóképpen kell, de jó, ha itt is megvan, és nem egyesével küldöd el privátban. Neked is egyszerűbb.
b.bela1
Elb@szni nem tudod, csak ha rossz mappát szedsz le, nem a telefonodnak megfelelőt.
TWRP / CWM recovery is kelleni fog root után, jó dolog.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
-
b.bela1
őstag
Na kérem, itt most már csak notesz5-ből lehet megbízható notesz7-et csinálni. Ehhez még nem kell, tűzszerészt szerződtettni. Kíváncsi leszek, mit hoznak ki ebből, és mikor.. bukó lett volna várni.
Ez brutálisan lehúzza a samut, mint csúcstelót. Nem semmi.Jó port, és csak az íriszkukker hiányzik. Mindjuk nekem nem.
Kamera szerintem nem sokkal jobb.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz b.bela1 #1736 üzenetére
Az ne hiányozzon. Nyűgös. Szabadban elég hektikusan működik.
Majd talán S8-ban egy fejlesztett verzió már jobb lesz.
Szerintem biztos van már jó Note7 port.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
OmniaI900
tag
Szasztok
Köszönöm az utba igazitást!!!!!
Helyzet jelentés
A leírás alapján megcsináltam a rootot majd a twrp t is feltettem odinnal .. Minden flottul ment ..
EFS mappa kimentés majd titanium backuppal programok mentése végül Recovery ben teljes mentést fogok még ma megcsinálni !!
üdv[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
Sok ROM nincs. Ha Ketan friss romja nem jó, lényegében májusi romok vannak még, ami nem mondható túl frissnek.
-
OmniaI900
tag
Ezzel szemezgetek [link]
Csak még át kell tanulmányoznom hogy hogyan kell feltenni ,, de ez angol tudás hiányában elég lassú .. Jut is eszembe valaki irt valami olyasmiről hogy fel lehet tenni valami forditót ami mostanság jól múködik.. Ezt ti tudjátok hogy mi ??[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
Ez jól megy.
http://bestandroidroms.com/best-galaxy-note-5-roms/note-7-port-rom-for-galaxy-note-5-crisscross-rom/
-
Snoop27
őstag
válasz b.bela1 #1743 üzenetére
Gyorsabbnak tunik a telo az uj rommal? Miben erzel kulonbseget/elorelepest? En is tanakodom rajta, hogy felrakjak ra egy costom romot.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
b.bela1
őstag
válasz Snoop27 #1744 üzenetére
Nincs felrekva, csak keresgélünk. Nincs sok lehetőség, a legjobbnak tűnőt szeretnénk kimazsolázni.
Ha jól tudom, itt még nincs vállalkozó szellemű.
Videók alapján szerinrem ez nem rossz.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
tomcruise
tag
válasz OmniaI900 #1741 üzenetére
Na, örülök, hogy minden ok!
b.bela1: az általad linkelt romról azt írják a kommentekben, hogy az AOD (AlwaysOnDisplay) nem működik és addig nem is fog, amíg a Samu a kernel forráskódját nem adja ki. Illetve valaki azt írja, hogy az Spen nem ugyanaz, mint az N7-nél.
Dehát puding próbája az evés! -
b.bela1
őstag
válasz tomcruise #1746 üzenetére
Azon gondolkodom, hogy igazából n7 kinézet van, edge van, az spent kellene feltenni,(ott a zip. lejjebb) azt' egy darabig jó. Nem látom azt a romot, amitől elájulnék.
Vagy?Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
marcee
addikt
Sziasztok,
Stylust keresek más készülékhez, szintén Samsung tablethez (SM-T585), ami nem olyan bumszli gumifélgömb, hanem inkább toll vagy ceruzahegyre hasonlít a vége. A Banggood-on találtam Note 5 Stylus-t, azt fogom tudni használni vele? Mire való a gombja? Az is működik más készülékkel?[ Szerkesztve ]
\m/
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest