Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
Nem vagyok egy Android fan, evekkel ezelott volt utoljara androidos telefonom, de ez a Note5 rohadt jo cucc lett. Most mar a Galaxy Alpha utodat kellene osszerakni, valami utos 4.7 colos telefon formajaban
-
leslien
nagyúr
részemről szerencse h nem lehet még kapni nálunk mert el képzelhető h beneveznék egyre...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
CB
senior tag
Nagyon szép szériát alkotott most a Samsung. Nagyon kellemes kézbe venni az S6-os telefonokat is.
Én kimondottan kedvelem az aktív tollas kütyüket, szerintem sokat dob a használhatóságon a kézi jegyzetelés, rajzok skiccelésének lehetősége.
Mondjuk ez az üveg hátlapos telefon nem biztos, hogy bírná a karbantartó műhely közelségét hosszú távon. Talán masszív valami tokkal.Egyedül a pénztárcám nem bírja. Talán két generáció múlva meg tudom majd venni ezt.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
bwin.party
aktív tag
Note 5-öt nem lehet kapni ma Magyarországon, de Note 4-et sem. A boltokból minden eltűnt és még az új sem érhető el. Ez volna a Samsung kiváló üzletpolitikája? Inkább új telefon helyett több frissítést eszközölhetnének a telefonjainkra!
-
MODERÁTOR
válasz bwin.party #4 üzenetére
Note 4-et miért ne lehetne kapni? pl [link]
Az üveg borítású hátlap biztos nagyon exkluzív megejenést ad a telefonnak, de nem fognak vele úgy járni a tulajok mint anno az iphone 4 esetén?
btw, megnéztem MM-ban az s6 edge+ -t, rég volt a kezemben ennyire használhatatlan készülék, pedig nincs kicsi kezem
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Sebestyen01
őstag
Biznisz tudod.... Hungarisztan kicsi piac leszarando...
-
Hunt3r22
őstag
Note 4 szvsz jobban megéri.
De azért tetszetős telefon, 270k-t nem adnék érte az biztos. ( igen tudom ez szürke import ár, tehát ha hivatalos lesz biztos lejjebb megy az ára,)
Xr
-
Note 5-öt egész Európában nem lehet kapni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Blyan
félisten
Jobban bejön, mint az Edge +
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
GeryFlash
veterán
,,s. Természetesen nem lett tökéletes a készülék, a memóriakezelő tanúsága szerint még a 4 gigabájt RAM sem elég neki és van egy olyan érzésünk, hogy a néhány hónap múlva érkező 6 gigabájtos modulokkal felszerelt Samsungoknak sem lesz elég, a TouchWiz irreális memóriaigényességén már évek óta nem tud segíteni a gyártó. "
Ez szánalmas. Randa mint a bűn, miért nem tesz már valami érdemi lépést a Samsung, hogy tud egy felület ennyit zabálni.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
jacis
nagyúr
Tényleg jobban megéri egy Note 4-et venni most korrekt áron. Nem tud annyivak többet mint amennyivel többe kerül.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
GeryFlash
veterán
válasz Sebestyen01 #13 üzenetére
De a Sony is hozza ezt a mutlitaskot 3GB-tal (vagy még jobbat), a HTC M9 meg egyértelműen jobbat. Tényleg felfoghatatlan hogy amellett h mennyire ocsmány a tácsvíz (jó persze ízlés kérdése) hogy tud ennyire RAM zabáló lenni. Értem hogy a kamerát nem lövi ki de ez még nem elég indok 4Gb elmajszolására. Persze ne cak dísznek legyen a mobilba a RAM, de 8 Chromeos lap+7-8 bezáratlan app és már ennek is ki kell lőnie ezt azt...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
babosmiki
addikt
Nagyon szép és jó lett, jöhet a dualsim-es!
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
bollokcs80
Korrektor
Azért ez a memóriazabálás hihetetlen ezen a szinten. Gyakorlatilag ugyanaz van, mint az asztali PC-knél, hiába nő a RAM (meg az egyéb hardver), egyre többet eszik az oprendszer meg a UI. Lassan ezen is fejleszteni kéne.
Egyébként jól sikerült, bár én ennyi pénzt nem adnék érte (meg semmilyen mobilért sem).
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
Sebestyen01
őstag
válasz bollokcs80 #17 üzenetére
Inkab az UI ami kula.. Samueknal nem kicsit... Az asus hozzajuk kepest semmi meg is ertelmes UI van a telokon ami nem zabal... Vicces!
-
Deck
titán
Ez a touchwiz egy rossz vicc. Miért, nem hagyják a francba? 4gb ram sem elég neki.. Ez mindent elmond. Ez mellé jön még a felesleges knox, drága is.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Tatu-1981
tag
Nagyon szép lett, és biztosan jó is, de nekem jelenleg a Note4 32 GB belső tárhelye és a 64 gigás micro SD kártya is éppencsak elég, így inkább egy 128 gigás micro SD kártyára fogok költeni, mint egy Note 5-re.
És a beépített aksi sem tetszik, szívás lesz majd 1 év múlva cseréltetni, ha a gyorstöltések és napi 1-2-szeri töltések után szépen elgyengül.
Kár ezekért, mert nagyon jó készüléket raktak össze, de így nálam nem játszik. -
Dr.FantastiK
őstag
jaah, olyan mint az S6 cerkaval.
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
moleculez
veterán
Ha gyárilag nem elég neki a 4gb, akkor mi lehet vele pár hónap után, rendesen belakva...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Dr.FantastiK
őstag
inkabb az EDGE+.
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
joey04
titán
Külsőre nagyon szép, belsőre egy erőmű, igazán jó készülék lett. A Note 4 szvsz kisiklás volt, de most visszatértek a helyes útra. Egyedül az akksit sajnálom, kicsit kevesebbet bír mint az előd.
Itthon most a szokott helyeken 200k a 32-es verzió, ez még picit sok érte. -
Viper26
nagyúr
-
törölt tag
válasz Sebestyen01 #28 üzenetére
Valóban gáz a dolog, de a Zenfone-t szerintem azért ne hasonlítsuk, mert csak a memóriában hasonlóak.
Úgy értem akinek kell a toll meg a hozzáadott szolgáltatások, annak nem alternatíva a Zenfone. -
Sebestyen01
őstag
válasz #03372544 #29 üzenetére
Es a multitasknak mikoze a penhez? Semmi... Ahhoz hasonlitom mert az edge plusson kivul abban van meg ennyi es a 2 samu kiverzik mert fos az UI, ketszerannyiert...
Amugy phablet mind a 2 toll ide vagy oda... Ha egy negyed akkora ceg tud ertelmeset alkotni akkor egy ekkora multi mint a samu miert nem? Kar szepiteni mig ez a fos fut rajta sokan feledni fogjak![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sebestyen01 #30 üzenetére
Persze nincs köze, csak arra próbálok utalni, hogy hiába kerül feleannyiba a Zenfone, hiába jobb a RAM kezelése, nem hasonlítjuk ezeket, mert más célra készültek, más a célközönség is.
-
Blyan
félisten
válasz Sebestyen01 #21 üzenetére
Nem lehet kikapcsolni a gyorstöltést, legalább is az S6/Edge esetében biztosan nem, és szerintem ezeknél sem. Csak a Note 4 nél volt erre opció.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Sebestyen01 #33 üzenetére
Másik töltőt kell használni, az S6 topikban a tulajok egy része pl az S4 töltőjét nyomják bele.
Engem nem zavar a gyorstöltés, bírom, hogy hamar telenyomja naftával.[ Szerkesztve ]
-
ricinus13
senior tag
válasz Sebestyen01 #28 üzenetére
Az Asus fizetett reklámjait láthattuk...
-
Locutus
veterán
Akkor most ebben van QI tekercs beépítve, vagy nincs?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
hito
nagyúr
A tesztvideókkal mi újság? Se 4k, se fHD 60fps, csak sima 720p HD Ez így kevés, kérjük szépen javítani.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
kissd01
tag
válasz Sebestyen01 #35 üzenetére
Egyet nem értek. Nem szereted a Samut és úgy látni a Note 5 sem tetszik akkor miért vagy itt? Mégis ki kiváncsi arra, hogy neked jobban bejön a Zen. Biztos jó telefon de minek szítod csak a feszültséget. Senki nem kíváncsi rá.
-
szentkuti11
addikt
Van, kipróbáltuk, többféle vezeték nélküli töltővel is működött.
(#38) hito: Sajnos vissza kellett adnunk a készüléket, mire kiderült, hogy ezeket a felvételeket nem mentettük le a formázás előtt, így ennél több anyag sajnos nem maradt. Hiányosságunkat némiképp kompenzálhatja, hogy az S6 edge+ hardveresen és szoftveren is ugyanazt a kamerát kapta, mint a Note5, ott pedig részletesebben kiveséztük a videózást, van 4K és 60 fps sebességű 1080p-s rövidfilm is.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz szentkuti11 #40 üzenetére
Előfordul Van most kis hazánknak nagyobb gondja is, mint a Note 5 4k videó
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
leslien
nagyúr
válasz szentkuti11 #40 üzenetére
engedelmeddel
MKBHD Note 5 review
szinte biztos h snapdragon 820 változatban is lesz... jaj de várom már.. nem mintha Exynos 7420 nem lenne elég..[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
haxiboy
veterán
Az ára nagyon húzós. De amúgy szép. Én egy S6-ot tervezek venni, 64gb változatot. 160-170k körül mennek, ugyanaz a hardver stylus nélkül szerintem baráti.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
kchris78
veterán
ez a memóriafoglalás dolog ez azért vicc... Komolyan, többet befoglal indulás után a rendszer mint egy Win10 vagy OSX... és ez egy (nem írom hogy telefon mert nem csak az) mobil oprendszer.. Pedig akár fizikailag okés is a cucc, de lenne rajta egy rendes oprendszer!!!
-
Dominó85
addikt
válasz Sebestyen01 #30 üzenetére
És ki mondta, hogy ennek a fosnak kell rajta futnia? Lecseréled a felületet és voilá. Nem védeni akarom a Samsung-ot, hisz ennyiért is viccnek tartom, aki telefont vesz. De most tényleg odatették magukat. Hardveresen, kamerában és designban (bár itt a korábbi Note-ok szebbek voltak), maradandót alkottak. A 270k pedig nyitó ár és ez a phablet még sokáig erős marad.
* Péter - 06302461862 *
-
addikt
Utos lett! Jol odatettek magukat.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Beri78
őstag
nem lett rossz....de ez az ár
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
tom5598
senior tag
A Samsung böngészőjében továbbra sincs flash támogatás, a zoomalapú "sörtörés" is kimaradt,
Hát ilyen az én telómban sincs
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Ezt nagyon eltalálták !
kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- DIGI kábel TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest