- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Bog utazik következő felvonás?
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
őstag
A tesztképek nem megygőzőek, a főkamera még csak-csak, de a másik két látószög nem tetszik.
Többet vártam. -
bollokcs80
Korrektor
Egyre szimpatikusabbak a Honorok, bár félő, hogy ennek is igen vastag árcédulája lesz, mire ideér. A töltésnél vajon módosítanak valamit az új EU-s szabványoknak megfelelően, hogy ne csak a 20 ezer forintos saját töltővel menjen a gyorstöltés?!
B.Cs.
-
perszeferenc
csendes tag
Brutál lett. A telefon.
-
MarciKING24
tag
Sztem átmegyek erre 24u-ról. Egyre jobban tetszenek az új Honorok bakker, nem gondoltam volna!
Straight outta Compton
-
veterán
válasz MarciKING24 #5 üzenetére
Én már 22u-ról váltottam az 5-ösre, feleségem használta tovább a Samsungot (21 FE-t váltva). Mindketten örülünk.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Predatorr
őstag
válasz bollokcs80 #3 üzenetére
Én gyorsan megvettem a 6 Prot, mielőtt még
kém... szerver oldali AI-t tennének bele. Javaslom azt. Más típusú az akku, saját chippel, kell a saját töltő. Ha szerencséd van, nem lopják ki a dobozból, mint az enyémet (hűlt helye megvolt a tok és a fólia mellett), nem útszéli boltból , mert egyébként semennyiért nem kapni. 3 napot lazán kibír, éjjel 5 óra alatt feltölt szabályozott töltéssel (ha akarom, hangulatvilágítással, képlejátszással. Animált hátteteket is tud.
326e volt akcióban, közel ilyen jó telefont sem kapsz ennyiért. BF árak 350e...
Hangzásban már sokkal jobb, mint bármelyik szarszungom volt, azokkal ellentétben semmi bug, csak pár apró, megszokható hülyeség, és főleg semmi laggolás, és főleg nincs bukszbi. A biztonségi chip is valamivel biztonságosabb, mint a szarszung passz. Játszottam már, nem melegedett, vagy lassult. Szintén a szarszinggal ellentétpen szuper kezelhető a hajlítható képernyő is.
Azért az náluk.is gáz h azért vegyél drága chipsetet, hogy fél gőzzel működjön, ez kerek dupla túlárazás.[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
pali1228
csendes tag
Nekem szeptember óta van meg, azóta 2 frissítés és egy szolgáltatói frissítés is érkezett rá.
Nézz a szemedbe!
-
Szena67
tag
Nem mi14 volt előtte? Vagy nem jól emlékszem. Az nem volt jó? A magam részéről sampont nem veszek soha, sem szifont, de kínait sem a szaglászás okból, htc régen kilőtte magát így marad a sony, ami legalább a tepsik között üdítő arányokkal rendelkezik. Hangban és képminőségban is verhetetlen. Persze ezt sem MM meg a kis zöld droidos gittegyletnél kell megvenni, mert ott pofátlan az árazás.
-
koboldozat
senior tag
-
CP111
tag
Jo-jo meg minden, a Samut meguntam, DE, ami a bajom vele hogy ne kelljen már állítgatni hogy mely alkalmazásokat ne altassa és az sem működik tökéletesen.
Engem csak ez tart vissza hogy lecseréljem a Samut.Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
doooo
veterán
válasz koboldozat #11 üzenetére
Ez az öröme az életben, mást sem csinál itt, csak kamusztorikkal próbál haterkedni. Samsung topicokban is, meg minden máshol is (lásd ebben a topicban is).
Szerencsére köszönőviszonyban sincs a valósággal egyik ilyen kitalációja sem, így aztán annyit is ér az egész. -
Predatorr
őstag
-
Predatorr
őstag
Samsungok voltak. S is, A is. Javítatlan, bosszantó bugok tömege. Mi 14-en gondolkodtam, de a Xiaomi órái és a Honor töblettudása meggyőztek. Sony nem. Túlárazott, és nem.olyan jók a képei, hangban meg a Honornál minden adott.
Hekixo: Azért nem mindegy, milyen szinten.
Koboldozat: Összesen bő 8 év Samsung tapasztalat beszél, nem én. Bármikor elismerem, h az S5 szuper telefon VOLT.
-
Thom!
veterán
Ezek a képek brutál gyengék
Mind1 a látószög. -
spect80
senior tag
várós, csak az a hajlított kijelző ne lenne
a hotelszobában a telefonról készült képek samsunggal készültek?
-
Predatorr
őstag
válasz 7Heads Drago #18 üzenetére
Ha megnézted volna, mit nyújt (3D arcazonosítás minden körülmények között működik, biztonsági chip, tartós akku saját vezérléssel, stb), nem találnád soknak. Ha azért sok, mert nincs rá keret, az más, de én jnkább áldoztam rá. Még a 14T is usb2.0 + egyéb hátrányok. A Honor 200-at énnis elvetettem, csak a csúcskészülékük kompromisszummentes.
Jövőre márkém... AI mindenben, cseszheted. Ezért vettem még jó telót.Spect80: Megutáltatta velem a szarszung a hajlított kijelzőt, azon csak akadályozott (de legalább szuperül tört), a Honor egészen más kávéház. Pedig csak azért vállaltam be, mert nincs hasonló telefon ilyen árban.
-
Greentea
senior tag
Próbàltam most egy Magic 6 Pro-t, nekem bejött.
-
doooo
veterán
-
drkbli
tag
válasz bollokcs80 #3 üzenetére
"A töltésnél vajon módosítanak valamit az új EU-s szabványoknak megfelelően, hogy ne csak a 20 ezer forintos saját töltővel menjen a gyorstöltés?!"
Mire gondolsz? Az EU csak annyit írt elő, hogy USB-C, és hogy 15 watt felett USB PD. Ezt a Huawei P20 Pro-m és a Mate 50 Pro-m is tudja.
-
7Heads Drago
veterán
válasz Predatorr #20 üzenetére
Az arcazonosítás nekem iPhonen se jött be. Kétlem hogy ez attól jobb lenne.
A biztonsági chip ez most mit jelent?
Az akku vezérlés meg akkor szerinted a Xiaominál nem működik?
326.000 egy teloért se adnák. Se az Iphone16 pm, se a Samsung s25 ultra nem érne annyit, de mondhatom épp a Huawei P70-is akkor se ha lenne benne 5G+gms. Szerintem elszállt a piac árakkal.
Ezek a Z-flip kivitelek nagyon tetszenek, mert picik, de mégis nagyok ha ez kell, de még ezért se adnék annyit. Pl az Asus-é.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz 7Heads Drago #30 üzenetére
Bocs nem Asus, hanem Motorola Razr vagy Honor V Flip.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Predatorr
őstag
(X) Hol volt neked ON hsz-od? Csak a személyeskedés mindenhol. Téged szemlátomást csak ez érdekel.
Rikárdó, helixp: +2 OFF személyeskedés. Ha meg leírtuk a samu hibáit, arra jöttek a trollok, tök mindegy. Ábglius topicokban szerencsére színvonalasabb a felhozatal.
Surgery: Itthon is kapható töltős, fullos kiadás, csak kilopják a töltőt. Inkább a 6, ha nem.akarod, h a gondolataid is céges környezetbe kerüljenek.
Spect80: Kemény, de karcolódó üveg, minden teszt szerint. Fóliával kaptam, az is karcolódik, mert ha már az üveg olyan, miért karcelnyelőt tettek volna rá, mint egy mezei Poco-ra pl? Nálam samu potyogott, fólia nélkül 3 év alatt 1 karc sincs rajta.
Kényelmetlenséget, fantomérintést csak S8-cal tapasztaltam (állandóan), a Honor tökéletes, legalábbis az én kezemnek.Drago: X-nál nincs külön vezérlőchip töltőben, telefonban.
Nézd meg a 6 Pro tesztjeit, speckóit. Nekem megért a + tudás +50e-t a X-hoz képest, főleg bő -40%-ot a samuhoz képest. No meg az, hogy ezt a telót már nem lesz mire lecserélnem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Extrém tuning: már 12,6 GHz felett hasítunk DDR5 RAM-mal
- Formula-1
- Fusion Pro 4 Wired Xbox kontroller teszt
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest