- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
Na most ahogy linkeltem ezt az oldalt, mondom csak megnézem akkor (bár messzemenően nem érdekel a fényképezőgépek kamerája) és azt tapasztaltam, hogy minden előzetes híreszteléssel szemben az ott lévő összehasonlítás alapján a Nexus inkább jobb, sem mint rosszabb mint az SII.
Most vagy nekem szar a szemem (nem hinném), vagy az ottani arcok szúrtak el valamit. Illetve, ez az egész kamera felhajtás nem más mint valami olyan amit látni vélünk, de valójában mindegyik szar csak másképpen.
[ Szerkesztve ]
-
pszili8
aktív tag
Ha jól sejtem hamarosan jön a nexus4 a telefosnál.Kíváncsi leszek az árára.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
wardemi
senior tag
valaki használja a telefont futáshoz, konfihoz? Milyen tokot ajánl esetleg? Én is találtam egy kettőt de a 4-5e ár picit elrettent azért hogy napi/heti pár órát abban ücsüljön a drága...
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
Benex
senior tag
Sziasztok
Olyan programot keresek ami ha van valahol valami új üzenetem akkor mint a szifonnál így kijelzi kis számmal mellette.
Előre köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
trance89
őstag
válasz watercooling #12957 üzenetére
tök felesleges az a 4 mag, csak az üzemidő rovárására megy, hiába csak egy "szaros" 1,2 GHz-es duplamagos OMAP 4460 van a GNex-ben mégis köröket ver pl az S2-re a szoftver optimalizáltságának köszönhetően
amúgy hihetetlen jó az üzemideje ennek a masinának, ma melóban kerek 3 órán át hallgattam tuctuc-ot a porta pro fülesemmel és 12%-ot esett a töltöttség, nem hittem a szememnek, az ezelőtti Galaxy W-n ennyi zenehallgatás után min. 3x ennyi ment le az akkuból
összességében sokkal rosszabb akkuidőt vártam a GNex-től mint amennyit anno a W-vel értem el, erre nagy meglepetésemre még jobban bírja az akksi mint egy szinte felakkora telefoné
nagyon örülök hogy ezt a telefont választottam, a másik esélyes csak a Nexus 4 lett volna de mire az a megfizethető kategóriába fog tartozni nálam az még legalább 1 év -
spuros
őstag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani egy jó kernelt amiben ez a páros kipróbálható? Elég kecsegtetően hangzik, de nem találtam olyat amiben a nightmare 2.0 + fiops is megtalálható...
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
Ha használsz valamilyen launchert, pl. Nova, akkor ahhoz is van értesítésjelző plugin.
[ Szerkesztve ]
-
wardemi
senior tag
válasz mgTerminator #12964 üzenetére
Én s2-est azért nem mertem mer ott nagyobb a méret különbség a nexus javára mint s3 elhanyagolható ez és az S3 a nagyobb. Ebay
-
gilfoyle
őstag
-
TheCujo
csendes tag
Sziasztok!Egy olyan gondom lenne,hogy a térerő,illetve a wifi/mobilnet ikonok színe,valamitől szürkére változik,és olyankor a programok nem tudnak szinkronizálni.Olyan minthogyha nem lenne egyáltalán netkapcsolat.A böngészőnek nincs gondja,az valamiért megy.Újraindítás után,ez a probléma megszűnik de idővel újra előjön.Esetleg tipp valakinek hogy mitől?
-
assemble
addikt
válasz TheCujo #12970 üzenetére
A netkapcsolat ikonja elvileg akkor szines, amikor a Google szolgaltatasokhoz kapcsolodva vagy. Tehat ha nem szines az azt jelenti h nem vagy hozzajuk kapcsolodva, ennek a leggyakoribb oka persze az, hogy a te oldaladon nincs net valamiert, amit pedig okozhat pl a router is amihez kapcsolodva vagy de pl a ROM is amit hasznalsz, ha gyari ROM-rol van szo, akkor valoszinuleg a router kornyeken lehet a gond...
-
palesz53
senior tag
-
Dottore
addikt
A csatornaváltás a routereken úgy tudom automatikus. Mindig az elérhető legjobbat választja.
-
slice14
veterán
válasz Dottore #12979 üzenetére
Én pl tomato-t használok a routeremen, így kilistázza a hatókörben látott routerek ssid-át. Jobb szeretem manuálisan állítanni, nem minden router tudja az auto chanel funkciót. Meg a legtöbb router default csatornája , általában a 6-os csatorna.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
wardemi
senior tag
válasz mgTerminator #12968 üzenetére
Nexus topikba miért akarnék s2 ajánlani?
-
palesz53
senior tag
the cujo - a wifi analyzerben a szemre kattintva, majd a channel ratinget választva még csatorna-ajánlatot is kapsz...
(nálam általában 9-10 fölöttit javasol...)spuros - benne van, csak a neveket mindig verziószám nélkül írják bele a kernelekbe... sajnos csak a changelog-ból derül ki, mi van benne pontosan... amúgy meg közben kijött a 670-es is - a wifi kezelésben változott vmi...
[ Szerkesztve ]
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
palesz53
senior tag
jut eszembe! az csak nekem maradt ki eddig, hogy 2 ujjal lehúzva a navigációs sávot a gyorskapcsolókhoz jutok?
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
Barcageri
tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek! Napok óta hívogatom a budapesti boltokat hogy samsung galaxy nexus szürke kapható-e de mindenhol azt mondják h sajnos nincs egy két fehér akad de az se nagyon. Hol tudnék venni, nekem ez a teló kell egyedül.. Állítólag Samsung leállította a szállítást végleg?
Valaki valami megoldás? -
smisa
őstag
válasz Barcageri #12995 üzenetére
Nem nehéz találni csak keresni kell: [link] garázs bolt garival van csak sajnos, az olcsóbb ráadásúl Vodás de telefonba azt mondták új készülék mind2. Én nem merrem bevállalni a garázs garit így még eladó Sajna a hétvégén vásárolt készülék is kijelző híbás volt még szerencse hívatlos 3 napon belüli pénz vissza fizetés megtörtént
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest