Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kristoph08

    csendes tag

    Sziasztok!

    2 hete vásároltam a T-mobile webshopban a telefont és tényleg gyönyörű, minden várakozásomat felülmúlta, tökéletes telefon.
    Ámde az eddig a fórumon megjelenő szinte összes probléma előjött nálam... Gondolok itt a térerő eldobásról, ami csak akkor jön vissza, ha újraindítom a telefont, akkor az, hogy LTE hálózatnál a jelerősség lemegy nullára és senki nem tud hívni. Ahogy olvastam, ezeket egy másik rom felrakásával nagy százalékban meg lehet oldani.
    Viszont van egy olyan hiba is, hogy a GPS szerintem nem működik megfelelően, vagy nem kap folyamatos jelet vagy nem tudom, de pl.: Waze programnál akadozva megy, vagyis akadozva mutatja az autót a térképen. Ezelőtt S4 Minivel használtam ugyanezt és ott tisztán folyamatosan ment...
    Aztán, ha ez nem volna elég, akkor a megvásárlás után kb. 3 nappal egyszeriben csak elsötétült a képernyő és nem akart bekapcsolni... A telefon működött, mert lehetett hallani a hangokat amik mennek pl. képernyő feloldásnál, de a kijelző nem ment. Gondoltam, hogy félrerakom és beviszem a T-mobile-ba, de másnap reggelre újra működött szóval nem foglalkoztam vele.
    Aztán van még egy számomra kicsit zavaró dolog, hogy pl.: Facebook vagy Play áruház görgetésnél akadozva megy, de nem úgy mint mikor tölti be a tartalmat, hanem ilyen apró kis akadások vannak, ami engem igen is zavar.
    Igazából nem nagyon tudom, hogy mitévő legyek most a telefonnal, ráadásul azt sem tudom, hogy a T-mobile garancia most hogyan működik, mert a netes rendelésnél csak egy számlát kaptam.

    Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák