Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Supraa19
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával írok nektek ,hogy nekem lenne egy Samsung Galaxy ace 4 (SM-G357fz) telefonom és fel szeretném rá rakni a cwm clockworkmod-recoveryt viszont az a gondom ,hogy nem találtam hozzá kompatibilis recoveryt esetleg én vagyok a béna ? előre is nagyon szépen megköszönőm aki adna egy recovery linket illetve odinnal tudom csak megcsinálni mert a stock recovery nem enged telepiteni sajnos előre is köszönőm -
Supraa19
csendes tag
-
Supraa19
csendes tag
Sziasztok Srácok!
Egy marha nagy problémával állok most szemben Az lenne a gondom,hogy csináltam a telon egy dalvik cashe-t és a wizards setup-ban nem engedett belépni a gmail fiokomba sajnáljuk nincsen adatkapcsolata stb stb közbe meg van aztán utána olvastam a hiba üzenetnek miszerint volt olyan aki azt mondta tegyem fel a root expolert menyek be az etc-be és a host txt be nyisam meg és tegyek elé kettős keresztett nos ez megtörtént helyre is állt a problémám 5 percig utána a playstore megált utána olvastam ennek is miszerint azt irták ,hogy töröljem le a host file-t a etcből és csináljak egy full factory data resetet és müködni fog . Hát én hülye meg csináltam csak most ugy állok ,hogy se gmailre se tudok bejelentkezni se nem tudom meg nyitni a host file-t mert ugye nem létezik ,mert töröltem na most van ez a host editor program amivel létre tudom hozzni de fogalmam sincsen hogy mi a local host ipje és a gmail ipje meg a neve szal aki ebben benne van és érti a szakmát annak 10000 hálla mert igy kb semmit sem tudok kezdeni a telommal előre is köszönöm kedves válaszolokat üdv néktek -
Supraa19
csendes tag
Hali! Egy nagy problémám lenne és egy S.O.S kérésem lenne ! Még pedig az,hogy mégis mitcsináljak akkor ha rom-ot szeretnék frissiteni az ace 4 -emen viszont nincsen pc-m hogy odinnal probáljam meg oldani. Olvastam erről a Mobile Odinról fel is raktam de nem támogatott a device kezdem meg utálni ezt a telefont ! Se custom recovery semmi akkor mégis mit kezdek ezzel a telefonnal ?
-
Supraa19
csendes tag
Csináltam egy Dalvik Cashe-t és azóta szarakodik a telom a setup wizards -ban be se tudtam lepni a gmail fiokomba nincs adat kapcsolat hibaval utana kitoroltem a host file-t ahogy fentebb lathatod utana be engedett a gmailbe de nem jo a szinkronizalasi hibat ir ki kesz vicc ma annyira fel idegesitett hogy majdnem kidobtam az ablakon ..... van a kedve a fa... evvel bibelodni
-
Supraa19
csendes tag
Miert ne ertenek hozza ? Ha nem ertenek hozza azt se tudnam mi az a dalvik cashe nem ertetted a lenyeget de mindegy kosz a semmit mert kb nem azert irtam ide hogy olyan tanacsokkal lassal el hogy rakjak fel odinnal gyari romot az ismerosnel ez volt a legutolso dolog amit meg akartam volna csinalni mindegy ugy lattom itt az emberek csak szapulni tudjak egymast tobbet nem is irok mert kb felesleges vagy erkezik valasz de abba szapulas van vagy semmi nem erkezik vicc
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...