Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• feszther

újonc

válasz feszther #1208 üzenetére

Gondoltam, megosztom: a probléma a szoftver frissítését követően megszűnt.

Ill. újabb felmerült kérdéseim, ha lenne vkinek ötelete/tapasztalata:
    - a bejövő hívásnál lehet azon változtatni, hogy ha nincs a hívó félről kép, akkor ne azt a fejet dobja be a telefon, hanem csak simán név+számot? Egyáltalán lehet a hívásokhoz valamilyen hátteret beállítani?
    Egyelőre egy ultimate celler hd appal próbálkozunk, de ez nem felülírja a gyárit, hanem csak kirakja magát a gyári képernyő elé, viszont nem túl megbízható a működése, ultratak. mód után nem indul automatikusan, csak 2. bejövő hívásnál.
    - Status bar változtatására egyedül egy color status bar app-ot találtam, van ezen kívül esetleg más, ami hasonlót tud?
    - Nekem az értesítések betűmérete óriási, nem értem, hogy rendszerben az általános betűméret változtatás erre miért nem hat ki.
    - Az ébresztés beállításoknál pedig nem lehet alapértelmezett csengőhangot sem beállítani? Mert eddig új jelzésnél a listában hol ez, hol az a hang volt épp elöl, viszont ált. hang beállításoknál nem találtunk erre vonatkozó részt.

Köszi előre is!
    (alapvetően root-mentes dolgokkal próbálkoznánk)

[ Szerkesztve ]

• szemy94

senior tag

válasz feszther #1867 üzenetére

Nekem meg egy flip tok van, a műanyag tok lényegében ugyanaz, mint neked, csak bele van téve egy műbőr "keretbe" . Aztán egyik nap szállok ki a kocsiból (rá volt hajtva a flip is) és kiesett... A telefon is a tokból... Lett 2 kis sérülés, egy a hátlapon, egy a krómcsíkon. Volt egy szilikon tokom, ezután kiszedtem azt a műanyag szrt a "keret"-ből, aztán kétoldalú ragasztóval beleraktam a szilikont, így már csak nem fog sérülni.
    Kép jobb oldalán a műanyag tok

[ Szerkesztve ]

Mi13T, S9, xBox One S 1TB

Új hozzászólás Aktív témák