Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz Zsolaf #3075 üzenetére

    Persze, de mondjuk a marketing duma jobb volt azért erről a telóról. :) Erre is 4 Gb-t irtak ahol megvettem, persze utánaolvastam tesztekben és irták, hogy ez nem igaz, vagy nem úgy, mert ez nem a RAM..

    Én azt gondoltam a 768 az már elég kell legyen egy telefonnak ekkora memóriával asztali gépek oprendszerek is szépen futnak lényegesen több eszközt használva...

    Sajnos ennyi fért bele anno az anyagi kereteim közé, már irtam, pénz nem számitana note II-t vettem volna :D

    De mint irtam platform problémám van, teljesen jó ez a droid, csak ne akarj tudni semmit, mit miért, hogyan, és akkor úgy érzed rengeteg free app, szabadság, de ha belemászol rájössz, hogy nincs kontollod egy csomó dologra. Root kell, mert a te pénzeden szedi le a reklámokat.., gyüjtögeti és küldözgeti az adatokat googlenak (amivel nincs bajom, csak kérjen engedélyt gyűjtse össze, majd wifin küldje el nekik), kapsz egy rakat szar appot amit nem tudsz leszedni egyszerüen, még a contact kezelő is lassú és használhatatlan alapból (sok névjegyre és nem kezeli a gmail csoportjait alapból), igy alig telt el 2 nap és elkezdtem keresni a rootot és vettem rá pár appot, mert csak az alapfunkciót (telefon), nem tudtam úgy használni ahogy kell.

    Egyébként 1 hónap alatt beállt a dolog és tulajdonképpen elégedett tulaj vagyok. Nem kapkodom el a frissítést. :))

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák